Canim hayat boyle iste bir yanda sevinc bir yanda huzun.Uzulme demek kolay ama zamani gelince Allah sana da nasip etsin anneligi insallah. Maddi manevi guc versin Allah size tekrar denemek icinBen
Beni de sonuç negatif olarak ekler misiniz16 şubat transferiydi. Tek yumurta 2.gün transferi
CANIM GOZUNAYDIN DARISI BIZE INSSALLAHMerhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
Olduran Allah oldurur bir şekil. Transfer sonrası hiç kalkmadan 1,5 saat yattım. İdrarımı sürgüyle boşalttım. 12 gün boyu hiç ev işi yapmadım. Gayet iyi beslendim. Yemeğim bile ayağıma geldi. Estrofem, coraspin, progestan iğne, clexane iğne, crinone jel kullandım. Tüm iğne ve ilaçları saati saatine yaptım. 12 gün boyu ne ağrım ne sızım oldu. Hiç bir belirti de olmadı. Bir arkadaşımda pko başlangıcı vardı. Yumurtası kendiliğinden büyümüyordu. Serophene ve puregone az dozla 4 yumurtası oluştu. Opu veya transfer olmadı. Normal ilişki ile hamile kaldı. 12 gün boyu sadece çatlatma iğnesi günü ilişkiye girdik, kesin tutmadı, bu ayda boşa gitti, deyip durdu. Son 7 günde de sürekli adet ağrılarım gibi ağrılar var kasıklarımda diyordu. Dün ikimiz de sonuç aldık. Benim ki 0,27, onunki 2300'lü. Çok sevindik. Allah büyük işte. Bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni ne yaparsak yapalım bazı şeyler elimizde değil.
evet akrep usaklari olacaklarrrr 2 tane yigenim var akrep iiŞimdi aklıma başka bir soru takıldı..bu bebişler Akrep burcumu olacak?
Canım çok uzuldumBunda da vardır bir hayır. .inşallah sonraki denemende görürsün Pozitifi Allah sabır ve güç versin..
Aminnn! Cümlemize versin inşallah. Senden de güzel haberler bekliyorum:)
Olduran Allah oldurur bir şe7 ssaate vardık eve dedı kil. Transfer sonrası hiç kalkmadan 1,5 saat yattım. İdrarımı sürgüyle boşalttım. 12 gün boyu hiç ev işi yapmadım. Gayet iyi beslendim. Yemeğim bile ayağıma geldi. Estrofem, coraspin, progestan iğne, clexane iğne, crinone jel kullandım. Tüm iğne ve ilaçları saati saatine yaptım. 12 gün boyu ne ağrım ne sızım oldu. Hiç bir belirti de olmadı. Bir arkadaşımda pko başlangıcı vardı. Yumurtası kendiliğinden büyümüyordu. Serophene ve puregone az dozla 4 yumurtası oluştu. Opu veya transfer olmadı. Normal ilişki ile hamile kaldı. 12 gün boyu sadece çatlatma iğnesi günü ilişkiye girdik, kesin tutmadı, bu ayda boşa gitti, deyip durdu. Son 7 günde de sürekli adet ağrılarım gibi ağrılar var kasıklarımda diyordu. Dün ikimiz de sonuç aldık. Benim ki 0,27, onunki 2300'lü. Çok sevindik. Allah büyük işte. Bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni ne yaparsak yapalım bazı şeyler elimizde değil.
Aminnn! AllaCanım çok uzuldumBunda da vardır bir hayır. .inşallah sonraki denemende görürsün Pozitifi Allah sabır ve güç versin..
Ne mutlu ona da sana da. Darısı başımıza inşallah.degıl mı arkadasımbenden 2 gun once trsferı olan bı kız vardı esı tese amelıyatı oldu kendı opu yanında kımse yok dıye o gun yanındaydım trasfer gunu aradım 10 dak yatmıs sonra sehır dısında otutdugu ıcın yola cıkmıs keske bıraz daha yatsaydn ya da bugun bı yerde kalsaydın cok yenı yola cıkmasaydın dedım ılk denemsı oldugu ııcn bılmıyrdum yatsamıydım yetmez mı 10 dak dıye tedırgın olmustu konustugumzda ama bugun test gunuydu pozıtıf cıkmıs sonucu cok cook sevındım ıns darısı bıze olur allah nasıp edecekse oluyr dedıgın gıbı cogu yerde yazdım ben ılk denemmde avm avm gezdım trsferden sonra tuttmstu
ben sabah vericem is yerindeyken aricam. bu dogrumu bilmiyorum ama aksama kadar bekleyemem galibaTest günümüz aynıben de çok korkuyorum..sen sabah mi vereceksin kan? Ben çalıştığım için akşam is cikisi veririm heralde, negatif çıkarsa bir de iş yerinde salya sumuk aglamayayim diyorum ay ne zormuş ya..
canım bol bol su iç. bir parça da zeytinyağı iç yapabilirsenKızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Canım gece has zeytinyağına ortadan böldüğün incirleri atıyorsun. Sabah aç karnına inciri yiyorsun. Ben birer tane yiyebildim. İkişer tane daha faydalıymış.Amin inşallah canım benim. Inciri ne kadar beklettin yağda canım. Hala geç kalmış sayilmam.suan yumurtalarım büyüme aşamasında. Bende incir yiyorum sabah aç karina.ama senin taktiği uygulasam iyi olcak. Yavaş büyüyor mus çünkü
Canım benim ilaçlar kabız yapıyor. Ikınmamaya dikkat et. Birde günde bir kase kabak çekirdeği ye. Ben çok faydasını gördüm.Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Şans değil tatlım taktiri ilahi. İlk yarım saatte tutunuyormuş bebiş zaten. Alacak nefesi varsa yaşar tatlım yorma kafanı olumlu düşün olumlu olsun. Elini karnına koyup benimle olduğuna inanıyorum de, ben öyle yaptım ve bol bol dua et...Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
Tamam canım sağol çok üzüldüm daha çok su içerim ne yapımcanım bol bol su iç. bir parça da zeytinyağı iç yapabilirsen
Evet canım bol bol dua ediyorum rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürürŞans değil tatlım taktiri ilahi. İlk yarım saatte tutunuyormuş bebiş zaten. Alacak nefesi varsa yaşar tatlım yorma kafanı olumlu düşün olumlu olsun. Elini karnına koyup benimle olduğuna inanıyorum de, ben öyle yaptım ve bol bol dua et...
Yarın sıra sende bakalım pozitif pozitif olsun inşallaahhhhhhhhhhhselam kizlar. benimde bugün adet sancilarim basladi. rabbim ne eylerse güzel eyler. ama ister istemez korkuyorum
Şans değil tatlım taktiri ilahi. İlk yarım saatte tutunuyormuş bebiş zaten. Alacak nefesi varsa yaşar tatlım yorma kafanı olumlu düşün olumlu olsun. Elini karnına koyup benimle olduğuna inanıyorum de, ben öyle yaptım ve bol bol dua et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?