Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben

Beni de sonuç negatif olarak ekler misiniz 16 şubat transferiydi. Tek yumurta 2.gün transferi
Canim hayat boyle iste bir yanda sevinc bir yanda huzun.Uzulme demek kolay ama zamani gelince Allah sana da nasip etsin anneligi insallah. Maddi manevi guc versin Allah size tekrar denemek icin

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

nurse51 : HAMILE

I ilk_snf : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

CANIM GOZUNAYDIN DARISI BIZE INSSALLAH
Belirtin varmiydi onceden kacinci gun ve kactane emriyon transfer edilmisti cok sordum demi

Canım çok uzuldum Bunda da vardır bir hayır. .inşallah sonraki denemende görürsün Pozitifi Allah sabır ve güç versin..

degıl mı arkadasım benden 2 gun once trsferı olan bı kız vardı esı tese amelıyatı oldu kendı opu yanında kımse yok dıye o gun yanındaydım trasfer gunu aradım 10 dak yatmıs sonra sehır dısında otutdugu ıcın yola cıkmıs keske bıraz daha yatsaydn ya da bugun bı yerde kalsaydın cok yenı yola cıkmasaydın dedım ılk denemsı oldugu ııcn bılmıyrdum yatsamıydım yetmez mı 10 dak dıye tedırgın olmustu konustugumzda ama bugun test gunuydu pozıtıf cıkmıs sonucu cok cook sevındım ıns darısı bıze olur allah nasıp edecekse oluyr dedıgın gıbı cogu yerde yazdım ben ılk denemmde avm avm gezdım trsferden sonra tuttmstu

Canım çok uzuldum Bunda da vardır bir hayır. .inşallah sonraki denemende görürsün Pozitifi Allah sabır ve güç versin..
Aminnn! Alla
Enigma79 inşallah canım benimde 2. Gun embriyosu bakalım neler olacak

Dualarım seninle:) ben olmayacağını hissettiğim için pek ümitli değildim ama insan yine de üzülüyor. İçinde en ufak bir ümit varsa lütfen olumlu düşün hep. İnşallah sımsıkı tutunur. Doktorum kaç hücreli olduğu önemli değil. Embriyo koyulduktan sonra tutunursa hemen tutunur zaten dedi. İlk 3 güne dikkat et canım

Ne mutlu ona da sana da. Darısı başımıza inşallah.

ben sabah vericem is yerindeyken aricam. bu dogrumu bilmiyorum ama aksama kadar bekleyemem galiba

Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mu daha transferin birinci günü bide

Canım gece has zeytinyağına ortadan böldüğün incirleri atıyorsun. Sabah aç karnına inciri yiyorsun. Ben birer tane yiyebildim. İkişer tane daha faydalıymış.

Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mu daha transferin birinci günü bide
Canım benim ilaçlar kabız yapıyor. Ikınmamaya dikkat et. Birde günde bir kase kabak çekirdeği ye. Ben çok faydasını gördüm.

Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
Şans değil tatlım taktiri ilahi. İlk yarım saatte tutunuyormuş bebiş zaten. Alacak nefesi varsa yaşar tatlım yorma kafanı olumlu düşün olumlu olsun. Elini karnına koyup benimle olduğuna inanıyorum de, ben öyle yaptım ve bol bol dua et...

Evet canım bol bol dua ediyorum rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürür

2 gun ıcınde tutunuyr arkadasım hemsıre oyle dedı 2 gun gezımıyo uygun yer bulduunda oraya yapısyr dıye yanı aynı anda da tutunuyr 2 gun sonra da komsumun ıkızlere hamıle bırı 2 gun sonra tutunmus dr oyle demıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…