Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Şimdiden transferin hayırlı olsun canım, herşey güzel olacak ben inanıyorum. Bebişlerin sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyle..

Transfer sonra bekleyişin adı heyecandan çok farklı aslında. Umut Korku kaygı endişe hep var bugün trasfer dahil 7. Günüm ve kendime bile soramıyorum ya olmazsa diye ya tutmazsa diye. Öyle korkuyorum ki bazen sonuç için gitmesem mi diyorum insn adet gününü beklemek çok daha heyecanlı . Rabbim umudumuzu heyecanımızı hiç söndürmesin elden tek gelen dua etmek...

Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mu daha transferin birinci günü bide

Hemşire bana duphalac diye bir ilaç vermişti yarın onu al aç karnına bol su ile iç canım hiç bir zararı yokmus

Slm kızlar bugun 5 gunum cok halsızım Atesım var sanki adet olacam korkuyorummm
sızde oldumu boyle ANNE ADayları bacılarımmmm
Korkma canım, bebişin seninledir inşallah. Arada adet olacakmışım gibi oldu. Halsizlikte yaşadım ama sanırım tembellikten :)

Hayırlı olsunnnnn, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Aaaaaa olumsuzluk yokkkkkkkk, buradan pozitif sonucunu öğreneceğiz klinik arkadaşım....Güven bebişine o annesini yarı yolda bırakmayacak...

Ayyy hadi güzelce dinlen annesi, kendini hiççç dinleme. Sonucunu da pozitif alacağız inşallahhhhhhh

CANIM GOZUNAYDIN DARISI BIZE INSSALLAH
Belirtin varmiydi onceden kacinci gun ve kactane emriyon transfer edilmisti cok sordum demi
Sağol canım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alacağız gönlünüzü ferah tutun.Benim sadece adet sancıcı gibi sancım var,hatta kan vermeye giderken korka korka gittim.Bana iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi canım.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

Canım sen içini ferah tut her şey çok güzel olacak hepimiz için....

Aaaaaa olumsuzluk yokkkkkkkk, buradan pozitif sonucunu öğreneceğiz klinik arkadaşım....Güven bebişine o annesini yarı yolda bırakmayacak...

Insallah canım benimm..saglikli olsun da..bugün salya sumuk ağlama günüydü ağrım
Olunca evden de çıkamadım yarın ise gidince duzelirim yogunluktan merak etme sen yarin sabah mi yaptiracaksin tahlili?

Bende Ankara'da transfer sonrası kalmak istedim. Eskişehirde yaşıyorum. Doktorum hiç gerek yok dedi. Yarım saatte tutunacaksa tutunur. Bundan sonra istersen tenis oyna hiçbirşey etkilemez dedi. Sadece ağır kaldırma ve kabız olma demişti. Tutunmuşsa zararı olmasın diye.

Amin canimmmm Allahimi siginmis bekliyoruz bebeklerimin babasiyla.canimmm kocacim isten gelir gelmez kapida hemen cocuklarim nasil annesi diyoooooo Allahimmmm yardimcimiz olur insallah hepimizinnn

Insallah canım benimm..saglikli olsun da..bugün salya sumuk ağlama günüydü ağrım
Olunca evden de çıkamadım yarın ise gidince duzelirim yogunluktan merak etme sen yarin sabah mi yaptiracaksin tahlili?
Bende yarın işe başlayacağım. 10 gündür raporluydum. O yüzden öğle tatili arasında tahlil vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…