Şimdiden transferin hayırlı olsun canım, herşey güzel olacak ben inanıyorum. Bebişlerin sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyle..Merhabalar arkadaslar, iki gündür pek yazıp bakamıyorum eve misafirlerim geldi. Telefondan da yazmak cok zor oluyor. Hep okuyorum ama.
Allah'ın izni ile yarın transferim olacak, benim icin bir ilk 5. Güne gidebildi embriyolarım. Etkisi var mı bilmiyorum ama son ay gunde iki incir yedim cok da düzenli degildi. Yarın insallah kaliteleri de iyi olur. Ondan sonra gunleri tek tek saymaya baslayacagim ben de. Dualarınızı benden esirgemeyin olur mu ?
Hepimiz hayırlı evlatlara kavuşalım insallah
Etmezmiyim, bugün giremedim forma o halde bile ismini dahi bilmediğim siz form arkadaşlarım aklımdaydınız. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu en güzelinden yaşatsın inşallahh.dua et sen de bızm ıcın dianthus ıns bız de senın yasadıgın mutlulugu yasarz
Transfer sonra bekleyişin adı heyecandan çok farklı aslında. Umut Korku kaygı endişe hep var bugün trasfer dahil 7. Günüm ve kendime bile soramıyorum ya olmazsa diye ya tutmazsa diye. Öyle korkuyorum ki bazen sonuç için gitmesem mi diyorum insn adet gününü beklemek çok daha heyecanlı . Rabbim umudumuzu heyecanımızı hiç söndürmesin elden tek gelen dua etmek...Iyi pazarlar kızlar. Transferi olup beklemek ne kadar heyecanlidir tahmin edemiyorum.Ben adet olucam diye beklerken bile heyecandan ölüyorum. Transfer asamasinda yapacaklarimi öğreniyorum sizden. Guzel haberler aldık. Inşallah yarın da güzel bir haberimiz gelecek Allah yardımcımız olsun. Öpüyorum hepinizi
Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Hayırlı olsun hamilesin, benim de 9. günümde 29 çıkmıştı. Katlanır inşallah...mrb kızlar 17 şubatte trasferim oldu dün 10. gün kan testim betahcg 23 çıktı sizce düşük bir değermi artış olurmu çok korkuyorum
Ben devlet hastanesine kan verdim. 45 dk kada aldım sonucumu.Arkadaslar size birsey sormak istiyorum kan tahlillerinizi nerede yaptirdiniz? Ne kadar surede sonucu aldiniz ve ne kadar verdiniz? Bir de bu merkezlere olasi hamileleikte kese gorununceye kadar devam ediyoruz degil mi?
Korkma canım, bebişin seninledir inşallah. Arada adet olacakmışım gibi oldu. Halsizlikte yaşadım ama sanırım tembellikten :)Slm kızlar bugun 5 gunum cok halsızım Atesım var sanki adet olacam korkuyorummm
sızde oldumu boyle ANNE ADayları bacılarımmmm
Hayırlı olsunnnnn, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..Merhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun...Hayırlı olsunnnnn, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Aaaaaa olumsuzluk yokkkkkkkk, buradan pozitif sonucunu öğreneceğiz klinik arkadaşım....Güven bebişine o annesini yarı yolda bırakmayacak...Test günümüz aynıben de çok korkuyorum..sen sabah mi vereceksin kan? Ben çalıştığım için akşam is cikisi veririm heralde, negatif çıkarsa bir de iş yerinde salya sumuk aglamayayim diyorum ay ne zormuş ya..
Teşekkür ederim canım, darısı tüm arkadaşlarımızın başına...teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun...
Ayyy hadi güzelce dinlen annesi, kendini hiççç dinleme. Sonucunu da pozitif alacağız inşallahhhhhhhSelamlar kızlar; çok şükür 2 bebemi aldım geldim. Test tarihim 10 mart. Beni de ekleyin listeye. Bel ağrım yumurta toplamadan beri var ve geçmedi hiçyumurtalıklarım alev alev yanıyor sanki. Dinleniyorum şimdi. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.
Jonguil bugun hastanede 30 dk sonra kalkabilirsiniz dediler. Aklına hiç takılmasın yattığın süre yani. Ben de çok zor dayandım, çatlayacağım sandım.
Sağol canım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alacağız gönlünüzü ferah tutun.Benim sadece adet sancıcı gibi sancım var,hatta kan vermeye giderken korka korka gittim.Bana iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi canım.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....CANIM GOZUNAYDIN DARISI BIZE INSSALLAH
Belirtin varmiydi onceden kacinci gun ve kactane emriyon transfer edilmisti cok sordum demi
Canım sen içini ferah tut her şey çok güzel olacak hepimiz için....Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin . Benim değerim seninkinden düşük çıktı ama pozitif dedi doktorum kahverengi akıntım var arada çok az bir kırmızı geliyor Allahtan Hayırlısı Rabbim ne eylerse güzel eyler
Aaaaaa olumsuzluk yokkkkkkkk, buradan pozitif sonucunu öğreneceğiz klinik arkadaşım....Güven bebişine o annesini yarı yolda bırakmayacak...
Bende Ankara'da transfer sonrası kalmak istedim. Eskişehirde yaşıyorum. Doktorum hiç gerek yok dedi. Yarım saatte tutunacaksa tutunur. Bundan sonra istersen tenis oyna hiçbirşey etkilemez dedi. Sadece ağır kaldırma ve kabız olma demişti. Tutunmuşsa zararı olmasın diye.2 gun ıcınde tutunuyr arkadasım hemsıre oyle dedı 2 gun gezımıyo uygun yer bulduunda oraya yapısyr dıye yanı aynı anda da tutunuyr 2 gun sonra da komsumun ıkızlere hamıle bırı 2 gun sonra tutunmus dr oyle demıs
Sağol canım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alacağız gönlünüzü ferah tutun.Benim sadece adet sancıcı gibi sancım var,hatta kan vermeye giderken korka korka gittim.Bana iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi canım.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
Bende yarın işe başlayacağım. 10 gündür raporluydum. O yüzden öğle tatili arasında tahlil vereceğim.Insallah canım benimm..saglikli olsun da..bugün salya sumuk ağlama günüydü ağrım
Olunca evden de çıkamadım yarın ise gidince duzelirim yogunluktan merak etmesen yarin sabah mi yaptiracaksin tahlili?
Tamam canım bi sorayım bende hemşireye Sağol tatlımHemşire bana duphalac diye bir ilaç vermişti yarın onu al aç karnına bol su ile iç canım hiç bir zararı yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?