- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
tatlım tedavini nerede oldun genart mıydı?Bende Ankara'da transfer sonrası kalmak istedim. Eskişehirde yaşıyorum. Doktorum hiç gerek yok dedi. Yarım saatte tutunacaksa tutunur. Bundan sonra istersen tenis oyna hiçbirşey etkilemez dedi. Sadece ağır kaldırma ve kabız olma demişti. Tutunmuşsa zararı olmasın diye.
Evet canım Genarttatlım tedavini nerede oldun genart mıydı?
bizim için dua et tatlım biz de yaşayalım o sevinci. bazen ümitsizlik oluyor bazen ümit tavan oluyor. :) acayip haller içindeyim.Evet canım Genart
ah ah buna benzer bir durum bizde de var ben rahatsızlığımı öğrendiğimden itibaren avm lere gidemiyordum. gitsek bile 5-10 dk da işimizi halledip çıkıyorduk. dün bir işimiz vardı yine bu defa çok rahat gittim kapıdan geçerken eşim xray kapısından geçirmedi. utandım sevindim korktum acayipti yani. :)Amin canimmmm Allahimi siginmis bekliyoruz bebeklerimin babasiyla.canimmm kocacim isten gelir gelmez kapida hemen cocuklarim nasil annesi diyoooooo Allahimmmm yardimcimiz olur insallah hepimizinnn
Ediyorum sürekli hemde. Benim de henüz kalp atışlarına kadar net birşey yok. Ama pozitif sonucu görmek bile yetti. Rabbim hepinize ve bana da o gül kokularını almayı, ilk konuşmalarını, ilk adımlarını ve bütün güzelliklerini tatmayı nasip etsin inşallah...Evimizi doldursun, yuvamızı doldursun. Dünyanın en güzel mesleği olan ANNE olmayı nasip etsin Rabbim hepimize..bizim için dua et tatlım biz de yaşayalım o sevinci. bazen ümitsizlik oluyor bazen ümit tavan oluyor. :) acayip haller içindeyim.
Asla ıkınma. Kuru kayısıya devamKızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Tamam canım biran önce kurtulmak istiyorum çok kayısı yiyorum insallh düzene girerAsla ıkınma. Kuru kayısıya devam
Ediyorum sürekli hemde. Benim de henüz kalp atışlarına kadar net birşey yok. Ama pozitif sonucu görmek bile yetti. Rabbim hepinize ve bana da o gül kokularını almayı, ilk konuşmalarını, ilk adımlarını ve bütün güzelliklerini tatmayı nasip etsin inşallah...Evimizi doldursun, yuvamızı doldursun. Dünyanın en güzel mesleği olan ANNE olmayı nasip etsin Rabbim hepimize..
Daha öncede yazmıştım. Muhakkak hergün bir kase kabak çekirdeği ye. Bağırsakları çalıştırıyor.Tamam canım biran önce kurtulmak istiyorum çok kayısı yiyorum insallh düzene girer
İnşallah canım inşallah hepimize bol bol dua ediyorum elimden başka birşey gelmiyorCanım sen içini ferah tut her şey çok güzel olacak hepimiz için....
merhaba ben de subatta dr gıttım cıkolata kıstım de var rezervımde dusuk olmus bu yuzden tup bebek dedı doktorum . ben de yenı alısıyorum bu duruma.uc haftadır ılac kullandım omega 3 dogum kontrol vs sımdı bıttı ılaclarım adet gunumu beklıyorum .3. adet gunu gıdecegım ve ıgnelere başlayacak.sonra da yumurta toplama ve transfer ..INSALLAHBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.
Hayırlı olsun tedavim. Güzel sonuçlarla sonlansın inşallah..merhaba ben de subatta dr gıttım cıkolata kıstım de var rezervımde dusuk olmus bu yuzden tup bebek dedı doktorum . ben de yenı alısıyorum bu duruma.uc haftadır ılac kullandım omega 3 dogum kontrol vs sımdı bıttı ılaclarım adet gunumu beklıyorum .3. adet gunu gıdecegım ve ıgnelere başlayacak.sonra da yumurta toplama ve transfer ..INSALLAH
Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
amin amin amin.... isteyen herkese nasip etsin Rabbim. can versin Rabbim..Ediyorum sürekli hemde. Benim de henüz kalp atışlarına kadar net birşey yok. Ama pozitif sonucu görmek bile yetti. Rabbim hepinize ve bana da o gül kokularını almayı, ilk konuşmalarını, ilk adımlarını ve bütün güzelliklerini tatmayı nasip etsin inşallah...Evimizi doldursun, yuvamızı doldursun. Dünyanın en güzel mesleği olan ANNE olmayı nasip etsin Rabbim hepimize..
arkadaşım dilerim herşey güzel bende de rezerv azlığı var. şimdi transfer oldum sonuç bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.merhaba ben de subatta dr gıttım cıkolata kıstım de var rezervımde dusuk olmus bu yuzden tup bebek dedı doktorum . ben de yenı alısıyorum bu duruma.uc haftadır ılac kullandım omega 3 dogum kontrol vs sımdı bıttı ılaclarım adet gunumu beklıyorum .3. adet gunu gıdecegım ve ıgnelere başlayacak.sonra da yumurta toplama ve transfer ..INSALLAH
kuzum sen ozaman boşuna alındın :) herkes seninle aynı durumda. hepimiz güzel haberler almak için bahaneler arıyoruz.Merhaba herkese,moralimi ve moralinizi bozmamak icin bikac gundur yazmiyordumkendi enerjimi de sizinkini de kotu etkilememek icin;ama tak etti
MasAllah hamisler var,transferler var,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin,bizlerede pozitifi gormeyi nasip etsin.
Rabbime biraktim,her turlusu basimustune..
Ben hem puregone 225ml hem merional 150ml kullandım. Birini sağa birini sola vuruyordum. 6. kullanım gününden sonra orgalutran eklendi. Doktorlar bunu yumurtanın olgunlaşma süresine veya daha önceki tedavilere verdiğin cevaba göre belirliyor.Kizlar ben gibi hem gonl f hem merionl kullanan var mi bunlr neye gore belirleniyo acaba gunluk 187.5 doz yapiyorum ardindan da digerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?