Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Lütfen üzme kendini İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyacağız. Herşey Allah'tan. Sağlıklı değilse tutmuyor işte

canim allah yar ve yardimcin olsun..cok zor bir yol hepimiz icin.rabbim dileklerini kabul etsin

Lütfen üzme kendini İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyacağız. Herşey Allah'tan. Sağlıklı değilse tutmuyor işte
Amin canım benim evet demek sağlıklı değilmiş hep sağlıklı olucaksa olsun diye dua ettim demek sağlıksızmış Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Kizlar ben gibi hem gonl f hem merionl kullanan var mi bunlr neye gore belirleniyo acaba gunluk 187.5 doz yapiyorum ardindan da digerini
Bn kullandim cnm.
kuzum sen ozaman boşuna alındın :) herkes seninle aynı durumda. hepimiz güzel haberler almak için bahaneler arıyoruz.
Ya bn ilk 4 gun deli gibiydim stresten kocisimde ne yapacagini sasiriyordu,bi agliyordum bi küsüyordum bi guluyordum.
Cok sukur iki gundur iyiyim,esimin dedigi gibi "biz onu cok istiyoruz cok sevicez,gelmesede kendi bilir,o bizi kaybeder"
Yeni motivasyon yontemim bu

Allahim seni de bizleri de daha fazla aratmasin,ne diyeyim

inşallah olur inşallah sonuc pozıtıf olur Allah'ım . bu arada rezervınız kaçtı sıızn ve nerede tup bebek yaptırıyorsunuz
canım ben ankaradayım iki kez ölçtürdüm farklı sonuçlar aldım amh çok çok düşüktü doktorum önemsemedi bile ultrason görüntüsü daha önemli dedi. novaart da tedavi oldum ben. hiç takma kafana bazen hormon değerleri yanıltıcı olabiliyor. yurtdışındaki bazı sitelerde mesela amh değerinin d vitamini desteği ile arttırılabildiği görüşü var. dhea kullanımı işe yarıyor. hatta bu konuda abd de kendi kendine yaklaşık 6 yıl dhea kullanan 40 yaş üstü bir kadında tedavi esnasında 17 yumurta toplanmış. o nedenle sen nekadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur.

ankara da kıme gıdıyorsunuz ben de ankarada tedavı oluyorum

çok üzldüm canım. ne desek boş biliyorum. Allahım yüreğine ferahlık versin.

ankara da kıme gıdıyorsunuz ben de ankarada tedavı oluyorum
novaart canım orada mehmet ve ahmet hoca var ikisi de çok iyi hocalar. ekip çok prof. tavsiye ederim. çok konuşmazlar ama bana acayip güven verdi o merkez. sen nerede başlayacaksın

novaart canım orada mehmet ve ahmet hoca var ikisi de çok iyi hocalar. ekip çok prof. tavsiye ederim. çok konuşmazlar ama bana acayip güven verdi o merkez. sen nerede başlayacaksın
ben tolga ecemiş e gıdıyorum muayensıne lıv hospıtal a yenı gecmıs oradakı tup bebek merkezı acılana kadar sanırım doktorum hrs de yapacak daha tam konusmadım uc hafta oldu gıdelı adet gunumu beklıyorum tabı bır mucıze olsa da adet olmasam hamıle olsam tabıkı bu normal olarak cok mınıcıkkkkkkk bır ıhtımal kı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…