Kızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
canim allah yar ve yardimcin olsun..cok zor bir yol hepimiz icin.rabbim dileklerini kabul etsinKızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım hemizin dualarını rabbim kabul etsin tez zamandacanim allah yar ve yardimcin olsun..cok zor bir yol hepimiz icin.rabbim dileklerini kabul etsin
AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİNHayırlı olsun tedavim. Güzel sonuçlarla sonlansın inşallah..
Amin canım benim evet demek sağlıklı değilmiş hep sağlıklı olucaksa olsun diye dua ettim demek sağlıksızmış Allahım hepimizin dualarını kabul etsinLütfen üzme kendiniİnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyacağız. Herşey Allah'tan. Sağlıklı değilse tutmuyor işte
AMİN İNŞALLAH SIZINDE BENIMDE BIZIM GIBI BEKLEYEN HERKESIN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH ALLAH 'IN İZNİYLEarkadaşım dilerim herşey güzel bende de rezerv azlığı var. şimdi transfer oldum sonuç bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
sızın rezerv kaç çıktıAMİN İNŞALLAH SIZINDE BENIMDE BIZIM GIBI BEKLEYEN HERKESIN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH ALLAH 'IN İZNİYLE
Bn kullandim cnm.Kizlar ben gibi hem gonl f hem merionl kullanan var mi bunlr neye gore belirleniyo acaba gunluk 187.5 doz yapiyorum ardindan da digerini
Ya bn ilk 4 gun deli gibiydim strestenkuzum sen ozaman boşuna alındın :) herkes seninle aynı durumda. hepimiz güzel haberler almak için bahaneler arıyoruz.
inşallah olur inşallah sonuc pozıtıf olur Allah'ım . bu arada rezervınız kaçtı sıızn ve nerede tup bebek yaptırıyorsunuzarkadaşım dilerim herşey güzel bende de rezerv azlığı var. şimdi transfer oldum sonuç bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Allahim seni de bizleri de daha fazla aratmasin,ne diyeyimKızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
canım ben ankaradayım iki kez ölçtürdüm farklı sonuçlar aldım amh çok çok düşüktü doktorum önemsemedi bile ultrason görüntüsü daha önemli dedi. novaart da tedavi oldum ben. hiç takma kafana bazen hormon değerleri yanıltıcı olabiliyor. yurtdışındaki bazı sitelerde mesela amh değerinin d vitamini desteği ile arttırılabildiği görüşü var. dhea kullanımı işe yarıyor. hatta bu konuda abd de kendi kendine yaklaşık 6 yıl dhea kullanan 40 yaş üstü bir kadında tedavi esnasında 17 yumurta toplanmış. o nedenle sen nekadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur.inşallah olur inşallah sonuc pozıtıf olur Allah'ım . bu arada rezervınız kaçtı sıızn ve nerede tup bebek yaptırıyorsunuz
Amin canım teşekkür ederimAllahim seni de bizleri de daha fazla aratmasin,ne diyeyim
ankara da kıme gıdıyorsunuz ben de ankarada tedavı oluyorumcanım ben ankaradayım iki kez ölçtürdüm farklı sonuçlar aldım amh çok çok düşüktü doktorum önemsemedi bile ultrason görüntüsü daha önemli dedi. novaart da tedavi oldum ben. hiç takma kafana bazen hormon değerleri yanıltıcı olabiliyor. yurtdışındaki bazı sitelerde mesela amh değerinin d vitamini desteği ile arttırılabildiği görüşü var. dhea kullanımı işe yarıyor. hatta bu konuda abd de kendi kendine yaklaşık 6 yıl dhea kullanan 40 yaş üstü bir kadında tedavi esnasında 17 yumurta toplanmış. o nedenle sen nekadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur.
çok üzldüm canım. ne desek boş biliyorum. Allahım yüreğine ferahlık versin.Kızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
Olsun canim herseyin zamani var bende ictim sogan kürü kistimi götûrdû bak benim olursa 4 hamileligim olcak insallah bunu kucagima almak nasib olur hepimizeBunları yazdım ama iki tüpbebekte de sonuç 0,25/0,27 :))
Çok teşekkür ederim canım Allahım siZlere bu duyguyu yaşatmasın inşallah hepiniz pozitifleri alıırsınız banada moral olur o zamançok üzldüm canım. ne desek boş biliyorum. Allahım yüreğine ferahlık versin.
novaart canım orada mehmet ve ahmet hoca var ikisi de çok iyi hocalar. ekip çok prof. tavsiye ederim. çok konuşmazlar ama bana acayip güven verdi o merkez. sen nerede başlayacaksınankara da kıme gıdıyorsunuz ben de ankarada tedavı oluyorum
Aminnnnn:)Olsun canim herseyin zamani var bende ictim sogan kürü kistimi götûrdû bak benim olursa 4 hamileligim olcak insallah bunu kucagima almak nasib olur hepimize
İnşallah artar canim insallahmrb kızlar 17 şubatte trasferim oldu dün 10. gün kan testim betahcg 23 çıktı sizce düşük bir değermi artış olurmu çok korkuyorum
ben tolga ecemiş e gıdıyorum muayensıne lıv hospıtal a yenı gecmıs oradakı tup bebek merkezı acılana kadar sanırım doktorum hrs de yapacak daha tam konusmadım uc hafta oldu gıdelı adet gunumu beklıyorum tabı bır mucıze olsa da adet olmasam hamıle olsam tabıkı bu normal olarak cok mınıcıkkkkkkk bır ıhtımal kı olamaznovaart canım orada mehmet ve ahmet hoca var ikisi de çok iyi hocalar. ekip çok prof. tavsiye ederim. çok konuşmazlar ama bana acayip güven verdi o merkez. sen nerede başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?