Canimm insallahh pozitifleri görürsün görûrûz hadi hayirlisi yaz surayaaa gûzel haberlerinigünaydin kizlar benim yarin test günüm.korkuyorum
hayır küçük bir ihtimal değil olabilme ihtimali var elbette. tolga hocayı bilmiyorum. dilerim güzel sonuçlar alırsın. seçeceğin dr ve merkez çok önemli. içine sinmesi vs. yüreğin ferah bir şekilde git. yumurtalarımız bile bizim için bebiş gibiben tolga ecemiş e gıdıyorum muayensıne lıv hospıtal a yenı gecmıs oradakı tup bebek merkezı acılana kadar sanırım doktorum hrs de yapacak daha tam konusmadım uc hafta oldu gıdelı adet gunumu beklıyorum tabı bır mucıze olsa da adet olmasam hamıle olsam tabıkı bu normal olarak cok mınıcıkkkkkkk bır ıhtımal kı olamaz
Canım çok üzüldüm, hakkımızda hayırlı olanı istemiyormuyuz, daha zamanı değilmiş demekki. En kısa zamanda bebişinin haberini almanı dilerim Rabbimden.Kızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
ne kadar güzel bir dua. paylaşandan Allah razı olsun. Rabbim kabul buyursun. Ol emrini versin olsun inşallah...Kızlar aşağıdaki duayı başka bir formda okudum. Çok güzel bir dua. Ben hepimiz için kocaman AMİNNN diyorum
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin, dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum"
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece OL dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin, dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanür Rahim, Allahür Rahmanür Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanül Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allahu la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
ama sonuc ta ben 21 gun dogum konntrol hapı verdı dr ılk olarak kıstlerım oldugu ıcın coraspırın omega 3 folbıol vs bu ılacları ıcıp hamıle olmam demı oyuzden dıyorum sanmam normal zamnda olmadıkı sımdı olsun ama ne bıleyım RABBİM bılır en guzelını ama zor bır surec psıkolojık olarak o yuzden ıyı olmaya calısıyorum .doktorumu sevdım arkadaslarımın tavsıyesı uzerıne gıdıyorum tunalıda.inşallah hepımız ııcn hayırlı olur.hayır küçük bir ihtimal değil olabilme ihtimali var elbette. tolga hocayı bilmiyorum. dilerim güzel sonuçlar alırsın. seçeceğin dr ve merkez çok önemli. içine sinmesi vs. yüreğin ferah bir şekilde git. yumurtalarımız bile bizim için bebiş gibi
Amin. Çok güzel. Çok sağol arkadaşım. Ben de bazı ayetler ve Allah'ın adlarımdan bazılarını paylaştım. İçimiz daraldıkça okuruz.Kızlar aşağıdaki duayı başka bir formda okudum. Çok güzel bir dua. Ben hepimiz için kocaman AMİNNN diyorum
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum"
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece OL dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanür Rahim, Allahür Rahmanür Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanül Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allahu la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
Hayirli olsun canim gecmis olsun insallah saglikla bölûnürlerKızlar merhaba transferi olanlara hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder Allah.Bende dün yumurta toplama için gittim hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım dündendir yataktan kalkamadım desem yeridir daha önce böyle olmamıştı.Artık transfer için bekliyorum.
ben doğum kontrolü atlamışım. ben de bant ile başladım inşallah pozitifi görebilirim. hepimize yardım etsin Allahımama sonuc ta ben 21 gun dogum konntrol hapı verdı dr ılk olarak kıstlerım oldugu ıcın coraspırın omega 3 folbıol vs bu ılacları ıcıp hamıle olmam demı oyuzden dıyorum sanmam normal zamnda olmadıkı sımdı olsun ama ne bıleyım RABBİM bılır en guzelını ama zor bır surec psıkolojık olarak o yuzden ıyı olmaya calısıyorum .doktorumu sevdım arkadaslarımın tavsıyesı uzerıne gıdıyorum tunalıda.inşallah hepımız ııcn hayırlı olur.
AMİN İNŞALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.Amin. Çok güzel. Çok sağol arkadaşım. Ben de bazı ayetler ve Allah'ın adlarımdan bazılarını paylaştım. İçimiz daraldıkça okuruz.
Canim hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimizaMerhaba kızlar benim test günüm dündü ama şaşkınlıktan anca bugün yazabiliyorum test sonucum çok şükür pozitif 224.63 rabbim bundan sonra devamını sağlar inşallah.Hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz.
dupOlduran Allah oldurur bir şekil. Transfer sonrası hiç kalkmadan 1,5 saat yattım. İdrarımı sürgüyle boşalttım. 12 gün boyu hiç ev işi yapmadım. Gayet iyi beslendim. Yemeğim bile ayağıma geldi. Estrofem, coraspin, progestan iğne, clexane iğne, crinone jel kullandım. Tüm iğne ve ilaçları saati saatine yaptım. 12 gün boyu ne ağrım ne sızım oldu. Hiç bir belirti de olmadı. Bir arkadaşımda pko başlangıcı vardı. Yumurtası kendiliğinden büyümüyordu. Serophene ve puregone az dozla 4 yumurtası oluştu. Opu veya transfer olmadı. Normal ilişki ile hamile kaldı. 12 gün boyu sadece çatlatma iğnesi günü ilişkiye girdik, kesin tutmadı, bu ayda boşa gitti, deyip durdu. Son 7 günde de sürekli adet ağrılarım gibi ağrılar var kasıklarımda diyordu. Dün ikimiz de sonuç aldık. Benim ki 0,27, onunki 2300'lü. Çok sevindik. Allah büyük işte. Bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni ne yaparsak yapalım bazı şeyler elimizde değil.
Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Canimm valla pisikolojini bozcan he bencede relaks ol bak benim ilki 3. Gün embiroyosuydu ilk gûn tutunmaz dediler hatta ama gece bi sanci bi aciyla firladim dedim ya kaybettim ya tutundu tam 16 gün bekledim nese bos cikti bak bu 5. Gün embiroyosu hic böyle bisey yasamadim sende arama etkileme kendini biliorum elinde degil ama dayan kuzumAmaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.
Şimdi aklıma başka bir soru takıldı..bu bebişler Akrep burcumu olacak?
Canim transferin hayirli olsun insallah tutunurlarrr sagliklaSelamlar kızlar; çok şükür 2 bebemi aldım geldim. Test tarihim 10 mart. Beni de ekleyin listeye. Bel ağrım yumurta toplamadan beri var ve geçmedi hiçyumurtalıklarım alev alev yanıyor sanki. Dinleniyorum şimdi. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize.
Jonguil bugun hastanede 30 dk sonra kalkabilirsiniz dediler. Aklına hiç takılmasın yattığın süre yani. Ben de çok zor dayandım, çatlayacağım sandım.
Merhaba herkese,moralimi ve moralinizi bozmamak icin bikac gundur yazmiyordumkendi enerjimi de sizinkini de kotu etkilememek icin;ama tak etti
MasAllah hamisler var,transferler var,Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin,bizlerede pozitifi gormeyi nasip etsin.
Rabbime biraktim,her turlusu basimustune..
aaa ben de ank dayım baskette yaptırdım 1 ve 2 hakan satıroglu nda oldu 3 ankalıfe dıye bı yerdeBende Ankara'da transfer sonrası kalmak istedim. Eskişehirde yaşıyorum. Doktorum hiç gerek yok dedi. Yarım saatte tutunacaksa tutunur. Bundan sonra istersen tenis oyna hiçbirşey etkilemez dedi. Sadece ağır kaldırma ve kabız olma demişti. Tutunmuşsa zararı olmasın diye.
sabah ac karna armut ye uzerıne de ılık su bak nasıl calıyr o bagırsaklar ( kayısı ıncır de olur cnmmm )Tamam canım biran önce kurtulmak istiyorum çok kayısı yiyorum insallh düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?