Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar aşağıdaki duayı başka bir formda okudum. Çok güzel bir dua. Ben hepimiz için kocaman AMİNNN diyorum

Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin, dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum"
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece OL dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin, dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanür Rahim, Allahür Rahmanür Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanül Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allahu la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

hayır küçük bir ihtimal değil olabilme ihtimali var elbette. tolga hocayı bilmiyorum. dilerim güzel sonuçlar alırsın. seçeceğin dr ve merkez çok önemli. içine sinmesi vs. yüreğin ferah bir şekilde git. yumurtalarımız bile bizim için bebiş gibi

Canım çok üzüldüm, hakkımızda hayırlı olanı istemiyormuyuz, daha zamanı değilmiş demekki. En kısa zamanda bebişinin haberini almanı dilerim Rabbimden.

1. El Halik - El Bari - El Musavvir

2. EL-HAYY EL-KAYYUM RABBIM sen yüzümüze gül YA RABBİ Sen VEKİLİMİZ ol ancak sen emredersen,ol dersen olur..

3. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81)

4. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9)

5. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24)

ne kadar güzel bir dua. paylaşandan Allah razı olsun. Rabbim kabul buyursun. Ol emrini versin olsun inşallah...

ama sonuc ta ben 21 gun dogum konntrol hapı verdı dr ılk olarak kıstlerım oldugu ıcın coraspırın omega 3 folbıol vs bu ılacları ıcıp hamıle olmam demı oyuzden dıyorum sanmam normal zamnda olmadıkı sımdı olsun ama ne bıleyım RABBİM bılır en guzelını ama zor bır surec psıkolojık olarak o yuzden ıyı olmaya calısıyorum .doktorumu sevdım arkadaslarımın tavsıyesı uzerıne gıdıyorum tunalıda.inşallah hepımız ııcn hayırlı olur.

Amin. Çok güzel. Çok sağol arkadaşım. Ben de bazı ayetler ve Allah'ın adlarımdan bazılarını paylaştım. İçimiz daraldıkça okuruz.

Hayirli olsun canim gecmis olsun insallah saglikla bölûnürler

ben doğum kontrolü atlamışım. ben de bant ile başladım inşallah pozitifi görebilirim. hepimize yardım etsin Allahım

Canim hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza

dup
Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mu daha transferin birinci günü bide

Duphalac diye bir ilaç var onu almaya başla arkadaşım. Bize bol sıvı ve lifi yeyin dediler ama korkumdan yemek bile yemiyorum ben. Aksam yatmadan kuru kayısı üstüne bir bardak su iç bir de. Bebeklerine inşallah hiçbir şey olmaz .

Amaaaannnnnn zaten ruyamda bile sonuc bekliyorum :). Hayirlisi olsun. Aramayacagim belirti. Ben elimden gelen heraeyi yaptim. Rabbime emanet.
Canimm valla pisikolojini bozcan he bencede relaks ol bak benim ilki 3. Gün embiroyosuydu ilk gûn tutunmaz dediler hatta ama gece bi sanci bi aciyla firladim dedim ya kaybettim ya tutundu tam 16 gün bekledim nese bos cikti bak bu 5. Gün embiroyosu hic böyle bisey yasamadim sende arama etkileme kendini biliorum elinde degil ama dayan kuzum

Canim transferin hayirli olsun insallah tutunurlarrr saglikla

Arkadaşım vu forumun amacı bu. Sevinenle sevinmek, üzülenle üzülmek dertleşiyoruz, birbirimize dert ortağı oluyoruz. Sen yaz özellikle moralin bozulduğunda yaz ki el. Edip moraller düzelsin :)

aaa ben de ank dayım baskette yaptırdım 1 ve 2 hakan satıroglu nda oldu 3 ankalıfe dıye bı yerde

Mrb arkadaslar 5 yillik evliligimde sonunda tup bebege karar verip yurtdisindan turkiyeye geldim ocak ayinda tedaviye basladik ilac vs 18 subatta transfere gittigimde ohss olusmus transfer yapamayiz dedi dr. Ikinci adetinde gel dediler simdi ilk adetim ilaclar biter bitmez gecen hafta basladi onumuzdeki ay yani 25 mart tahminime gore adet baslayinca transfer icin gelicem insallah allah bizi evlat hasreti icinde birakmasin cok heyecanliyim insallah emeklerimiz bosa cikmaz cok zor ve yorucu bi tedaviymis bukadarini bilmiyordum. Arkadaslar dondurulmus embriyodan ttransfer oluota hamile kalan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…