Kızlar kızlar bi bakar mısınız bana yav kuru kayısı, kuru incir bol su ve katı olmayan yiyecekler yiyorum bu kadar dikkat ettim kabız oldum bebeklerıme birşey olur mudaha transferin birinci günü bide
Arkadaşım vu forumun amacı bu. Sevinenle sevinmek, üzülenle üzülmek dertleşiyoruz, birbirimize dert ortağı oluyoruz. Sen yaz özellikle moralin bozulduğunda yaz ki el. Edip moraller düzelsin :)
Kızlar merhaba bu sabah küçük kanamalarım başladı 5. Gün embriyosuydu bebeğim 10. Günündü bugün kanamam olunca çok korktum aradım doktorumu kan testi istedi 0.16 yani negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı. Öyle bi yalvarmıştım ki bebeğim beni bırakma diye ama kısmet değilmiş. Allahım nasip etmemiş demek ki. Kiminin 2 dakikalık zevki benim kabusummuş dedim. Allahım hepinizin yardımcısı olsun hepinizle farklı bir bağ oluştu aramda Allahım size pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım benim evet demek sağlıklı değilmiş hep sağlıklı olucaksa olsun diye dua ettim demek sağlıksızmış Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
hadı bakalım ıkııs de ınsallah guzel embıryo olurlurlarMerhaba, kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktor salı günü yumurta toplama işlemini yapacağımızı söyledi. Bu akşam çatlatma iğnesini vurdum. Bu arada 1 yumurta ile yola çıkıyordukki bugün 12,5mm bir yumurta daha olduğunu öğrendim. İnşallah o da gelişir. Diğeri için 19,5mm dedi doktur. Toplam 2 yumoşum var sadece..
Evet kuzum ya sabahtan itibaren kendimi kotu hissediyordum @shrkrsgr kendime getirdi benisagolsun. Hayirlisi Allahtan bekleyip gorucezCanimm valla pisikolojini bozcan he bencede relaks ol bak benim ilki 3. Gün embiroyosuydu ilk gûn tutunmaz dediler hatta ama gece bi sanci bi aciyla firladim dedim ya kaybettim ya tutundu tam 16 gün bekledim nese bos cikti bak bu 5. Gün embiroyosu hic böyle bisey yasamadim sende arama etkileme kendini biliorum elinde degil ama dayan kuzum
olmadı maeşesef bugün değerm düşmüş çok üzgünümİnşallah artar canim insallah
benim de oyleydi toplamadan bir onceki muayenede 10 mm gordu o da yetisti onu da aldilar olgundu ama dollenmedi. Ben de 2 yumis ile basladim ve bitirsimMerhaba, kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktor salı günü yumurta toplama işlemini yapacağımızı söyledi. Bu akşam çatlatma iğnesini vurdum. Bu arada 1 yumurta ile yola çıkıyordukki bugün 12,5mm bir yumurta daha olduğunu öğrendim. İnşallah o da gelişir. Diğeri için 19,5mm dedi doktur. Toplam 2 yumoşum var sadece..
Ayyy inşallah canım, çok sağol Rabbim yardımcımız olsunnnhadı bakalım ıkııs de ınsallah guzel embıryo olurlurlar
Canım benim, sağlıklı embriyo olsunda 1 miş 15-20 miş çok önemli değil. Test tarihin nezaman?benim de oyleydi toplamadan bir onceki muayenede 10 mm gordu o da yetisti onu da aldilar olgundu ama dollenmedi. Ben de 2 yumis ile basladim ve bitirsim
Iyi kalite idi hamdolsun 7 mqrt test tarihim heycanla bekliyorum :)Canım benim, sağlıklı embriyo olsunda 1 miş 15-20 miş çok önemli değil. Test tarihin nezaman?
Hadiiii az kaldıııIyi kalite idi hamdolsun 7 mqrt test tarihim heycanla bekliyorum :)Spring2014 gibi dayanabilirsem o gun yapicam testi :)
Tamam canım çok sağol teşekkür ederimsabah ac karna armut ye uzerıne de ılık su bak nasıl calıyr o bagırsaklar ( kayısı ıncır de olur cnmmm )
Geçmis olsun canım. Bol bol limonlu çorba iç tatlım çayın a limon sık bitkisel Çözüm bulmak lazım bunları yaparsan belki biraz geçerKızlar günaydın. Ben grip oldumne yapmak lazım. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? Bitki çayı içmeyin dedi dün transferdeki kız, ilaç da kullanmayın. Alternatif ne var ?
cok güzelll begendim bu sözü.gercekten öyleBn kullandim cnm.
Ya bn ilk 4 gun deli gibiydim strestenkocisimde ne yapacagini sasiriyordu,bi agliyordum bi küsüyordum bi guluyordum.
Cok sukur iki gundur iyiyim,esimin dedigi gibi "biz onu cok istiyoruz cok sevicez,gelmesede kendi bilir,o bizi kaybeder"
Yeni motivasyon yontemim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?