Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

evet canim benim vitamin D cok cok düsüktü.hala tedavi görüyorum. belkide ondan yükseldi yumos sayim

Hayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
sabah gittim kanimi verdim ne hikmetse cok rahatim. icimden oldu dedigim icin degil yanlis anlasilmasin.
ama dün ben de cok taktim düsündüm üzüldüm. Sabah kizdim kendime "sen hep hayirlisi demiyormusun.." diye.
ben elimden geleni yaptim.minislerimi güzel agirladigimi düsünüyorum
insallah hayirlisiyla seyirlik degil ömürlük benimlelerdir.
belirti hala yok karin agrisi haric.he birde bulantim oldu sabah ama o ben de heycandan oluyor
sonucum 17:30 da cikicak kizlar haberiniz olsun
kucakliyorum hepinizi

Canım ne güzel yazmışsın inşallah akşama kadar aynı sakinlikle bekleyip hayırlı güzel haberler alırsın

Güzel haberlerle gelirsin inşallah hayirlusiyla cnm

Kızlar bende ctesi yumurta toplamaya gitmiştim ilk defa çok ağrım oldu hatta dikişim bile var sabah işe geldim ama oturamıyorum bile bu nasıl bir ağrı Allah'ım

Kızlar bende ctesi yumurta toplamaya gitmiştim ilk defa çok ağrım oldu hatta dikişim bile var sabah işe geldim ama oturamıyorum bile bu nasıl bir ağrı Allah'ım
canim agrin cok fazlaysa bi doktorunu ara derim. benimde oldu bir iki gün. idrara sIkIstigimda heleki cok fena agriyordur. oturup kalkarken. ama dayanilmicak gibi degildi. benim ilk iki gün yogundu sonra gidere azaldi. ama kötüysen doktorunu ara yada eve git dinlen

Çok güzel sonuçlarını bekleyeceğimmm. Ben de bugün yani gerçek günümde tekrar kan vereceğim. Bakalım katlanmış mı değerim yoksa kimyasal mı göreceğiz. Hepimizin güzel haberleri olsun. Çokkkk güzel pozitif dolu bir hafta olsun inşallah...

insallah canim.hepimiz güzel haberlerle sevinelim insallah

Insallah canimmm
Ne zmn gidiyorsun cnm
Hayirli haberlerle gel insaAllah

Canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Haftaya yeni bir hamileyle başlayalım Neden sonuç geç çıkıyor canım normalde 2 saatte alınıyor diye biliyorum.

Ne zmn gidiyorsun cnm

Hayirli haberlerle gel insaAllah

Canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Haftaya yeni bir hamileyle başlayalım Neden sonuç geç çıkıyor canım normalde 2 saatte alınıyor diye biliyorum.
insallah kizlar amin canim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…