- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
evet canim benim vitamin D cok cok düsüktü.hala tedavi görüyorum. belkide ondan yükseldi yumos sayimcanım ben ankaradayım iki kez ölçtürdüm farklı sonuçlar aldım amh çok çok düşüktü doktorum önemsemedi bile ultrason görüntüsü daha önemli dedi. novaart da tedavi oldum ben. hiç takma kafana bazen hormon değerleri yanıltıcı olabiliyor. yurtdışındaki bazı sitelerde mesela amh değerinin d vitamini desteği ile arttırılabildiği görüşü var. dhea kullanımı işe yarıyor. hatta bu konuda abd de kendi kendine yaklaşık 6 yıl dhea kullanan 40 yaş üstü bir kadında tedavi esnasında 17 yumurta toplanmış. o nedenle sen nekadar olumlu düşünürsen okadar iyi olur.
dayan kuzummm az kaldiIyi kalite idi hamdolsun 7 mqrt test tarihim heycanla bekliyorum :)Spring2014 gibi dayanabilirsem o gun yapicam testi :)
Insallah canimmmGünaydın kızlar bebeklerimle ikinci günüm inşallah benimledir minnak bebekklerim@Spring2014 canım güzel haberlerini Dört gözle bekliyorum
Canım ne güzel yazmışsın inşallah akşama kadar aynı sakinlikle bekleyip hayırlı güzel haberler alırsınHayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
sabah gittim kanimi verdimne hikmetse cok rahatim. icimden oldu dedigim icin degil yanlis anlasilmasin.
ama dün ben de cok taktim düsündüm üzüldüm. Sabah kizdim kendime "sen hep hayirlisi demiyormusun.." diye.
ben elimden geleni yaptim.minislerimi güzel agirladigimi düsünüyorum
insallah hayirlisiyla seyirlik degil ömürlük benimlelerdir.
belirti hala yok karin agrisi haric.he birde bulantim oldu sabah ama o ben de heycandan oluyor
sonucum 17:30 da cikicak kizlar haberiniz olsun
kucakliyorum hepinizi
Güzel haberlerle gelirsin inşallah hayirlusiyla cnmHayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
sabah gittim kanimi verdimne hikmetse cok rahatim. icimden oldu dedigim icin degil yanlis anlasilmasin.
ama dün ben de cok taktim düsündüm üzüldüm. Sabah kizdim kendime "sen hep hayirlisi demiyormusun.." diye.
belirti hala yok karin agrisi haric.he birde bulantim oldu sabah ama o ben de heycandan oluyor
kucakliyorum hepinizi
Canım ne güzel yazmışsın inşallah akşama kadar aynı sakinlikle bekleyip hayırlı güzel haberler alırsın
Güzel haberlerle gelirsin inşallah hayirlusiyla cnm
canim agrin cok fazlaysa bi doktorunu ara derim. benimde oldu bir iki gün. idrara sIkIstigimda heleki cok fena agriyordur. oturup kalkarken. ama dayanilmicak gibi degildi. benim ilk iki gün yogundu sonra gidere azaldi. ama kötüysen doktorunu ara yada eve git dinlenKızlar bende ctesi yumurta toplamaya gitmiştim ilk defa çok ağrım oldu hatta dikişim bile var sabah işe geldim ama oturamıyorum bile bu nasıl bir ağrı Allah'ım
kesinlikle canim git eve dinlen doktoruna danis yorma kendiniBende biraz daha bekleyeyim geçmezse doktora bi gideyim diyorum toparlanayım ki transfer bu ay hayırlısıyla yapılsın
Çok güzel sonuçlarını bekleyeceğimmm.Hayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
kucakliyorum hepinizi
İstirahat iyi gelebilir canım geçmiş olsun..Bende biraz daha bekleyeyim geçmezse doktora bi gideyim diyorum toparlanayım ki transfer bu ay hayırlısıyla yapılsın
insallah canim.hepimiz güzel haberlerle sevinelim insallahÇok güzel sonuçlarını bekleyeceğimmm.Ben de bugün yani gerçek günümde tekrar kan vereceğim. Bakalım katlanmış mı değerim yoksa kimyasal mı göreceğiz. Hepimizin güzel haberleri olsun. Çokkkk güzel pozitif dolu bir hafta olsun inşallah...
Ne zmn gidiyorsun cnmInsallah canimmm
Hayirli haberlerle gel insaAllahHayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
kucakliyorum hepinizi
Canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Haftaya yeni bir hamileyle başlayalımHayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
kucakliyorum hepinizi
Ne zmn gidiyorsun cnm
Hayirli haberlerle gel insaAllah
insallah kizlar aminCanım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.Haftaya yeni bir hamileyle başlayalımNeden sonuç geç çıkıyor canım normalde 2 saatte alınıyor diye biliyorum.
Neler hissediyorsunuz efenim?insallah kizlar amincanim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum
efenim pek bisey hissetmiyorumNeler hissediyorsunuz efenim?Birde agrilariniz var mi yada leke?Hamis olursan Insallah arada kaynamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?