ne hikmetse benim bugün karnım da ağrımıyor. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim transfer dahil 8. günümdeyim....efenim pek bisey hissetmiyorumhafif karin agrim oluyo ama tabii bu hersey olabilir
bugün tekrar ise basladim ama pek calisamiyorum
Haydi insalllaaaahhhhh....Hayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
sabah gittim kanimi verdimne hikmetse cok rahatim. icimden oldu dedigim icin degil yanlis anlasilmasin.
ama dün ben de cok taktim düsündüm üzüldüm. Sabah kizdim kendime "sen hep hayirlisi demiyormusun.." diye.
ben elimden geleni yaptim.minislerimi güzel agirladigimi düsünüyorum
insallah hayirlisiyla seyirlik degil ömürlük benimlelerdir.
belirti hala yok karin agrisi haric.he birde bulantim oldu sabah ama o ben de heycandan oluyor
sonucum 17:30 da cikicak kizlar haberiniz olsun
kucakliyorum hepinizi
benimkide kayboldu. belkide heycandan vücudüm uyustune hikmetse benim bugün karnım da ağrımıyor. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim transfer dahil 8. günümdeyim....
Allah sonumuzu hayretsin ne diyim valla. en zoru bu beklemek...benimkide kayboldu. belkide heycandan vücudüm uyustu
amin canim ne diyim. dün cok sacmaladim ama elimde degildi. esimide delirttim. bi bakiyosun hersey güzel.bir bakiyosun salya sümük agliyorum. esim ne yapacagini sasirdi. kendimi tüm gün koltugun bir kösesinden diger kösesine attimAllah sonumuzu hayretsin ne diyim valla. en zoru bu beklemek...
insallah kizlar amincanim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum
canim ben heidelberg de yaptirdim. tedavin hayirli olsun. insallah güzel sonuc alirsinCanim bende Almanyadayimmm den nerde yaptirdin tedavini ben Darmstadt da yaptirdim
maasallahkızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Ayyy masallah,darisi hepimize insaAllahkızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım, ben daha değerin katlanıp katlanmadığını görmeden hamilelik takvimi bilem yaptım baksana. Kendimi o kadar alıştırdım ki, bugün ben de tekrar tahlil vereceğim sonuç ne olacak bakalım. İnşallah sağlıcakla pıt pıtları da duyarsın canımkızlar ilk test 440
inşalah cnm seninde artıcak Allah ın izniyle,bu takvim nasıl yapılıyoÇok sevindim canım, ben daha değerin katlanıp katlanmadığını görmeden hamilelik takvimi bilem yaptım baksana. Kendimi o kadar alıştırdım ki, bugün ben de tekrar tahlil vereceğim sonuç ne olacak bakalım. İnşallah sağlıcakla pıt pıtları da duyarsın canım
inşallah cnmAyyy masallah,darisi hepimize insaAllah
iNSALLAH canimmmm buhafta benimde sonucum varrr cok heyecanliyim stresliyimmmm ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz karnlarini yavrularimizla doldursun insallahÇok güzel sonuçlarını bekleyeceğimmm.Ben de bugün yani gerçek günümde tekrar kan vereceğim. Bakalım katlanmış mı değerim yoksa kimyasal mı göreceğiz. Hepimizin güzel haberleri olsun. Çokkkk güzel pozitif dolu bir hafta olsun inşallah...
teşekkürler amin inşallahmaasallahdarisi tüm bekleyenlere insallah
maşallah darısı ona buna şuna bana hepimize inşallahhhhkızlar ilk test 440
Takvimin hayırlı olsun bak yapmışsın..inşalah cnm seninde artıcak Allah ın izniyle,bu takvim nasıl yapılıyo
Kocaman bir AMİNNNNNNNNiNSALLAH canimmmm buhafta benimde sonucum varrr cok heyecanliyim stresliyimmmm ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz karnlarini yavrularimizla doldursun insallah
Bende kan verdim ve bugün seninle birlikte öğreneceğiz ..Ağrılarım vardı her şey gitti sanki...Heyecan tavanda kanım bile dondu sanki şu anda..Hayirli sabahlar canlarhepimiz icin güzel ve hayirli haberler aldigimiz bir hafta olsun.
sabah gittim kanimi verdimne hikmetse cok rahatim. icimden oldu dedigim icin degil yanlis anlasilmasin.
ama dün ben de cok taktim düsündüm üzüldüm. Sabah kizdim kendime "sen hep hayirlisi demiyormusun.." diye.
ben elimden geleni yaptim.minislerimi güzel agirladigimi düsünüyorum
insallah hayirlisiyla seyirlik degil ömürlük benimlelerdir.
belirti hala yok karin agrisi haric.he birde bulantim oldu sabah ama o ben de heycandan oluyor
sonucum 17:30 da cikicak kizlar haberiniz olsun
kucakliyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?