Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

efenim pek bisey hissetmiyorum hafif karin agrim oluyo ama tabii bu hersey olabilir
bugün tekrar ise basladim ama pek calisamiyorum
ne hikmetse benim bugün karnım da ağrımıyor. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim transfer dahil 8. günümdeyim....

Haydi insalllaaaahhhhh....

Allah sonumuzu hayretsin ne diyim valla. en zoru bu beklemek...
amin canim ne diyim. dün cok sacmaladim ama elimde degildi. esimide delirttim. bi bakiyosun hersey güzel.bir bakiyosun salya sümük agliyorum. esim ne yapacagini sasirdi. kendimi tüm gün koltugun bir kösesinden diger kösesine attim

kızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür ,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım, ben daha değerin katlanıp katlanmadığını görmeden hamilelik takvimi bilem yaptım baksana. Kendimi o kadar alıştırdım ki, bugün ben de tekrar tahlil vereceğim sonuç ne olacak bakalım. İnşallah sağlıcakla pıt pıtları da duyarsın canım

inşalah cnm seninde artıcak Allah ın izniyle,bu takvim nasıl yapılıyo

iNSALLAH canimmmm buhafta benimde sonucum varrr cok heyecanliyim stresliyimmmm ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmaz insallah hepimiz karnlarini yavrularimizla doldursun insallah

Bende kan verdim ve bugün seninle birlikte öğreneceğiz ..Ağrılarım vardı her şey gitti sanki...Heyecan tavanda kanım bile dondu sanki şu anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…