Tebrik ederimmm...:)kızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
teşekkür ederim cnmTebrik ederimmm...:)
Cok ii yapmis hep destek tam destek bizde birbirimizin yaninda olmazsak ozaman kimsemiz kalmamis demektir insallah hayirlisiyla olsun hayirsizsa olmasin sagliklaEvet kuzum ya sabahtan itibaren kendimi kotu hissediyordum @shrkrsgr kendime getirdi benisagolsun. Hayirlisi Allahtan bekleyip gorucez
karıştırdım siteyi,telefondan girebiliyorum çoğunluk anca yazılanları okuyabliyorum çoğu zaman,bugün zamanım varken burdayımTakvimin hayırlı olsun bak yapmışsın..
canim üzüldüm..ne denir ki..insallah en kisa zamanda hayirlisiyla sImsIkI tutunur sana bebegin..Kızlar ikinci 14 çıktı ilaçlar kesildi negatif yani Hayırlısı böyleymiş demekki
Kimyasal oldu yani bende yasadim kuzum onu anliorum seni umutla bekleyip yok oldugunu görmek biz Allah tan neyi cok istersek kulum bana cokca dua etsin die gec verirmis sabrimizi denermis hep Allah im sabir versinnnolmadı maeşesef bugün değerm düşmüş çok üzgünüm
yaaa ay heycanim ikiye katlandi. sen kacta ögreniceksin?Bende kan verdim ve bugün seninle birlikte öğreneceğiz ..Ağrılarım vardı her şey gitti sanki...Heyecan tavanda kanım bile dondu sanki şu anda..
sanırım bir yada 1,5 saat kadar sonra belli olur..yaaa ay heycanim ikiye katlandi. sen kacta ögreniceksin?
az kalmis. insallah hayirlisiyla güzel sonuclar alsanırım bir yada 1,5 saat kadar sonra belli olur..
Aynen canim bende avusturyada yasiorum neden burasi böyle anlamiorum Allah tan ben sabahtan verince burda birbucuk iki gibi ögreniorumm insallah güzel pozitif sonuclar alirsinnninsallah kizlar amincanim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum
Canim artmis hayirli olsun evet keseyi gòr bebegini ve kalp atislarini hadi olcak insallahkızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
evet canim kani alip öglen 12 gibi toplu halde anlasmali olduklari laboratuara gönderiyorlarmis..Aynen canim bende avusturyada yasiorum neden burasi böyle anlamiorum Allah tan ben sabahtan verince burda birbucuk iki gibi ögreniorumm insallah güzel pozitif sonuclar alirsinnn
inşallah cnm saolasınCanim artmis hayirli olsun evet keseyi gòr bebegini ve kalp atislarini hadi olcak insallah
canim ben heidelberg de yaptirdim. tedavin hayirli olsun. insallah güzel sonuc alirsin
cnm kötü düşünme yerleşme kanamaları olabilir,adet sancısına hiç bakma bende hala oluyokizlar simdi gördüm..pedimde koyu sari acik kahverengi akintim olmus..üzüldüm.
kasiklarimdada agrlar basladi adet olucakmisim gibi
daha sonucunu almadan keyifsizlik yok arkadaşım. belli değil hiç birşey adet olup testi pozitifler bile var ya.kizlar simdi gördüm..pedimde koyu sari acik kahverengi akintim olmus..üzüldüm.
kasiklarimdada agrlar basladi adet olucakmisim gibi
insallah canim ne diyebilirim ki...elimden zaten birsey gelmiyorcnm kötü düşünme yerleşme kanamaları olabilir,adet sancısına hiç bakma bende hala oluyo
haklisin canim.insallah birgün bizim de mucizelerimiz gelicekdaha sonucunu almadan keyifsizlik yok arkadaşım. belli değil hiç birşey adet olup testi pozitifler bile var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?