Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet kuzum ya sabahtan itibaren kendimi kotu hissediyordum @shrkrsgr kendime getirdi benisagolsun. Hayirlisi Allahtan bekleyip gorucez
Cok ii yapmis hep destek tam destek bizde birbirimizin yaninda olmazsak ozaman kimsemiz kalmamis demektir insallah hayirlisiyla olsun hayirsizsa olmasin saglikla

insallah kizlar amin canim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum
Aynen canim bende avusturyada yasiorum neden burasi böyle anlamiorum Allah tan ben sabahtan verince burda birbucuk iki gibi ögreniorumm insallah güzel pozitif sonuclar alirsinnn

Aynen canim bende avusturyada yasiorum neden burasi böyle anlamiorum Allah tan ben sabahtan verince burda birbucuk iki gibi ögreniorumm insallah güzel pozitif sonuclar alirsinnn
evet canim kani alip öglen 12 gibi toplu halde anlasmali olduklari laboratuara gönderiyorlarmis..
amin insallah canim allah razi olsun

kizlar simdi gördüm..pedimde koyu sari acik kahverengi akintim olmus..üzüldüm.
kasiklarimdada agrlar basladi adet olucakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…