Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

arkadasim bazen sende kendimi buluyorum gercekten :)) sende cok duygusalsin galiba ayni ben dün ben de zirladim baya
dert aynı derman aynı arkadaşım bence bu yüzden birbirimizi yakın buluyoruz :) duygusallık ne kelime bildiğin yürüyen ağlama duvarıyım ben. herşeye ağlayabilirm ama bir taraftan herşeye de umut edebilirim. Allah eşime sabır veriyor adam cennetlik valla benim bu dengesizliğime katlandığı için :)

haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyor ( simdi yine aglayabilirim

kızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür ,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Maşallah canım benim hep böyle güzel güzel buyusunler stres yapmamaya calis biliyorum cok zor ama..

haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyor ( simdi yine aglayabilirim
al işte benimkinden birtane daha. offf offff. arkadaşım inşallah sonucumuz pozitif çıkar....

Hersey yolunda gidecek hayirlisiyla inanıyorum ben

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE

gygry : HAMILE

I ilk_snf : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…