- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
gelicek elbetteki ağlatmayın beni. zaten ağladı ağlayacak durumdayım. kan tahlili için zor tutuyorum kendimi.haklisin canim.insallah birgün bizim de mucizelerimiz gelicek
arkadasim bazen sende kendimi buluyorum gercekten :)) sende cok duygusalsin galiba ayni ben dün ben de zirladim bayagelicek elbetteki ağlatmayın beni. zaten ağladı ağlayacak durumdayım. kan tahlili için zor tutuyorum kendimi.
dert aynı derman aynı arkadaşım bence bu yüzden birbirimizi yakın buluyoruz :) duygusallık ne kelime bildiğin yürüyen ağlama duvarıyım ben. herşeye ağlayabilirm ama bir taraftan herşeye de umut edebilirim. Allah eşime sabır veriyor adam cennetlik valla benim bu dengesizliğime katlandığı için :)arkadasim bazen sende kendimi buluyorum gercekten :)) sende cok duygusalsin galiba ayni ben dün ben de zirladim baya
haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyordert aynı derman aynı arkadaşım bence bu yüzden birbirimizi yakın buluyoruz :) duygusallık ne kelime bildiğin yürüyen ağlama duvarıyım ben. herşeye ağlayabilirm ama bir taraftan herşeye de umut edebilirim. Allah eşime sabır veriyor adam cennetlik valla benim bu dengesizliğime katlandığı için :)
maasallah saglikla elin almak nasip olsun insallahhBugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
Geç olsun, güç olmasın inşallah pozitif haberini hayırlısıyla alırız.insallah kizlar amincanim ben almanyada yasiyorum. burda genelde gec cikiyor maalesef. keske iki saate ciksa suan sonucumu almis olurdum
kızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
insallahGeç olsun, güç olmasın inşallah pozitif haberini hayırlısıyla alırız.
Maşallah canım darısı bizim başımıza inşallah. Kaçıncı GÜN embiryosu CANIM listeye ekleyecemBugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
al işte benimkinden birtane daha. offf offff. arkadaşım inşallah sonucumuz pozitif çıkar....haklisin herhalde ondan :)) evet eslerimizden allah bin kere razi olsun. dün benimki ne dediyse nafile. nekadar dengesizdim dün ay allahim.acidim sonra.daha birde yataga girdi sarildi negatif olursa üzülme diyor( simdi yine aglayabilirim
Kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)kızlar ilk test 440
ikincisi 1171 çıktı çok şükür,kalp atışını duyana kadar strese devam ,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Canım benim üzülme tatlım anlıyorum seni aynı duyduyu bende yaşadım rabbim bize sabır versinKızlar ikinci 14 çıktı ilaçlar kesildi negatif yani Hayırlısı böyleymiş demekki
ben bugün aglamicaktim ama bogazim dügüm dügüm oldu. insallahal işte benimkinden birtane daha. offf offff. arkadaşım inşallah sonucumuz pozitif çıkar....
Canım tebrik ederim. Kaçıncı gün embiryosu ve kaç embiryo tranferi oldu?teşekkür ederim cnm
Çok sevindim canım, ben daha değerin katlanıp katlanmadığını görmeden hamilelik takvimi bilem yaptım baksana. Kendimi o kadar alıştırdım ki, bugün ben de tekrar tahlil vereceğim sonuç ne olacak bakalım. İnşallah sağlıcakla pıt pıtları da duyarsın canım
Rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin.Bugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
ben bugün aglamicaktim ama bogazim dügüm dügüm oldu. insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?