Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM BENİM DE 5. GÜN TRANSFERİ OLMUŞTU 3 TANE AMA MALESEF SABIR VE TEVEKKÜL DEVAM DİYORUZ.

Bizim sorunlarımızda yaşımızda aynıymış :)

KALİTEYE VE HUCRE SAYISINA TAKILMA BEBEKLERİNE ODAKLAN BİLİYORSUN ALLAHIM OL DEDİĞİNDE OLACAK :) ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN DİYELİM... :)
Evet canım rabbim istedikten sonra nasip eder ama insan biraz üzülüyor kaliteli olsaydı diye. Sağol canım insallh rabbim yüzümüzü güldürür

Ben

Beni de sonuç negatif olarak ekler misiniz 16 şubat transferiydi. Tek yumurta 2.gün transferi
enigma dr değiştirmeyi düşünüyormusun? 2. gün transferi çok elzem durumlarda yapılıyor. elbetteki gün farketmiyor tutunacaksa tutunuyor ama nedense druna pek ısınamadı. ben.

Dün bende önce evde terör estirdim sonra ağladım sonra uyudum sonra yine ağladım baktım eşim iyice kötü oluyor attım kendimi mutfağa ona Özür keki yaptım sapur supur yedi sonra ikimizde rahatladik
özür keki cok güzel ya. nekadar benzer seyler yasiyoruz hepimiz. allah onlarada sabir versin. evet tedavinin zorluklarinin biz cekiyoruz fakat onlarda bizi cekiyor buda pek kolay olmuyor

Merhabalar arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah,benim size Bi sorum olcak evimde klozet tuvalet yok maalesef,normal tuvaleti kullansam sıkıntı olur mu ki???

Olmaz canım Afedersin ama ıkınma yeter

özür keki cok güzel ya. nekadar benzer seyler yasiyoruz hepimiz. allah onlarada sabir versin. evet tedavinin zorluklarinin biz cekiyoruz fakat onlarda bizi cekiyor buda pek kolay olmuyor

Aynen ben zaten zor biriyimdir hormonlardan
Iyice kafayı yedim..yazık garibim evde her işi o yapıyor zaten bir de ben..cok üzülüyorum ama
Yapacak birşey yok en fazla cocuğumuzun olmasini isteyen oydu katlanacak mecburen

merhaba
yarın transferin varmı hayırlı olsun bende dondurulmuş tedevisi oluyorum acaba sen ne zaman adet oldun kaçıncı günü transferin olucak ben 13 şubatta adet oldum 4 martta kont.çağırdı bende merak içindeyim bol şanslar

Doktora sordunuz mu? En doğrusunu o bilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…