KALİTEYE VE HUCRE SAYISINA TAKILMA BEBEKLERİNE ODAKLAN BİLİYORSUN ALLAHIM OL DEDİĞİNDE OLACAK :) ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN DİYELİM... :)Kızlar iki tane orta kalite 7 ve 8 hücreli embriyo tranfer edildi. Sizce Şansım ne kadar ? Bide 35 dk sonra wc kalktım
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM BENİM DE 5. GÜN TRANSFERİ OLMUŞTU 3 TANE AMA MALESEF SABIR VE TEVEKKÜL DEVAM DİYORUZ.Merhaba kızlar.
Pozitifi görenlere kucaklarına almayı, negatifi görenlere de sabır, sağlık ve deneme azmi diliyorum. 2.denemem 16 Şubat 3 yumurtadan sadece döllenen tek embriyo 2 hücreli 2 gün transferiydi, malesef dün akşam olumsuz sonucu aldım. Dr um iyi kalite dese de, içimden bir ses tutmadığını söylüyordu. Yine de bir umut ya yanılıyorsam diyordum.
buradaki kimse ağlamasın. Hepimizin yüreğinde ışıklar olsun güneşler doğsun inşallah.ben bugün aglamicaktim ama bogazim dügüm dügüm oldu. insallah
Bizim sorunlarımızda yaşımızda aynıymış :)Evet benim tedavi olduğum merkezde tedavi olan arkadasimiza önermis doktoru.herseyi yapmissin gercekten bir de onu dene bakalım. .bizim sorunumuz erkek infertilesi eşimde sayı ve morfoloji düşük..Normal yolla olur ama uzun sürer dediler benim romatizmam var 1 yıldır bebek istiyoruz diye ılaclarimi bıraktım olmadı tup deneyin dedi doktor ben daha fazla bekleyemiyorum çünkü yaş da 32 oldu..ilk denememiz kisacasi
Bugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
Bizim sorunlarımızda yaşımızda aynıymış :)
Evet canım rabbim istedikten sonra nasip eder ama insan biraz üzülüyor kaliteli olsaydı diye. Sağol canım insallh rabbim yüzümüzü güldürürKALİTEYE VE HUCRE SAYISINA TAKILMA BEBEKLERİNE ODAKLAN BİLİYORSUN ALLAHIM OL DEDİĞİNDE OLACAK :) ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN DİYELİM... :)
enigma dr değiştirmeyi düşünüyormusun? 2. gün transferi çok elzem durumlarda yapılıyor. elbetteki gün farketmiyor tutunacaksa tutunuyor ama nedense druna pek ısınamadı. ben.Ben
Beni de sonuç negatif olarak ekler misiniz16 şubat transferiydi. Tek yumurta 2.gün transferi
maalesef..Bu hormonlarla aglamamak de mümkün
insallah güzel yürekli insannburadaki kimse ağlamasın. Hepimizin yüreğinde ışıklar olsun güneşler doğsun inşallah.
maalesef..
iyi yaptın canım ohh afiyet olsun akışına bırakmak lazımDün bende önce evde terör estirdim sonra ağladım sonra uyudum sonra yine ağladım baktım eşim iyice kötü oluyor attım kendimi mutfağa ona Özür keki yaptım sapur supur yedi sonra ikimizde rahatladik
Dün bende önce evde terör estirdim sonra ağladım sonra uyudum sonra yine ağladım baktım eşim iyice kötü oluyor attım kendimi mutfağa ona Özür keki yaptım sapur supur yedi sonra ikimizde rahatladik
iyi yaptın canım ohh afiyet olsun akışına bırakmak lazım
Olmaz canım Afedersin ama ıkınma yeterMerhabalar arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah,benim size Bi sorum olcak evimde klozet tuvalet yok maalesef,normal tuvaleti kullansam sıkıntı olur mu ki???
özür keki cok güzel ya. nekadar benzer seyler yasiyoruz hepimiz. allah onlarada sabir versin. evet tedavinin zorluklarinin biz cekiyoruz fakat onlarda bizi cekiyor buda pek kolay olmuyor
merhabaMerhabalar arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah,benim size Bi sorum olcak evimde klozet tuvalet yok maalesef,normal tuvaleti kullansam sıkıntı olur mu ki???
çok sağ ol canım :):):)Olmaz canım Afedersin ama ıkınma yeter
Doktora sordunuz mu? En doğrusunu o bilir çünkü.Merhabalar arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah,benim size Bi sorum olcak evimde klozet tuvalet yok maalesef,normal tuvaleti kullansam sıkıntı olur mu ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?