Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet cnm sabah eşim gece vardiyasindan cikicak sabah gelince gider veririz dedik inş hayırlı haberler alırız cnm ;(

Slm kızlar transfer gününden beri kaşık agrim vardı 5.günden sora biraz hafifledi iki gündür de yok denecek kadar az agrim var göğüs agrim da yine 5 6.günde başladı oda hafif hafif devam ediyo bugünde bel agrim çok hic ben adet faln olucam zaman ne kasik agrim heleki bel agrim olduğunu hic bilmem bugünde 11. günüm normalmiki çok korkuyorum bnm 3. denemem ve donmus embriyoyla oldu transferim 4.gün yada 5.gün embriyosunun olmuş oluyo kaliteleri gayet iyi demisti embriyolog bana bi akil verin çok korkuyorum ağlıyorum hep

Ağlama canım benim, moralini yüksek tut, elini karnına koy ve benimle olduğuna inanıyorum de.Ağrılara da takılma ilaçların yan etkisi genelde. Nolur güzel düşün güzel olsun. Ve yarın sevinç çığlıkları at inşallah...

Spring2014 ben bile sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, seni tahmin bile edemiyorum... Haydi güzel olsun, kalabalıklaşsın hamişlerimiz...
insallaahhhhhh. ah canimm sakin olucam dedim..ama nafile yüregim agzimda bekliyorum.
is yerindeyim oyalanmaya calisiyorum ama basarili olamiyorum. dua ediyorum.
sende cok heycan yapma bebisimize iyi bak

esim aradi simdi isden cikmis..belli etmiyor ama oda cok heycanli. rabbim onada babalik duygusunu tattirir insallah hayirlisiyla
Vallahi eşlerimiz daha çok istiyor, sadece bastırıyorlar duygularını. Ben sürekli frenlemeye çalışıyorum , aşkım kalp atışlarını duyalım o zamana kadar henüz net değil diye, biliyorum benim kızım anneciğinin karnında ve benimle oynamak için sabırsızlanıyor diyor ve sürekli arayarak tekmeliyormu diye soruyor :) :)

Hepsi normal bence canım takılma belirtilere çoğu ilaç etkisi boyle belirtisi olup hamile kalan da var belirtisiz hamile kalan da...az kaldı beraber güzel haberi veririz insalahh

bencede canim kesin bastiriyorlar. biz üzülmeyelim diye. rabbim sizinde sevincinizi daim etsin.Kiziniz (yada oglunuz :)) yuvanizi senlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…