- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
bir sakin benim de dünden beri adet ağrım var dün geceden beri. normalde 10 mart adet günüm. olabilir. ilaçlar yapıyor tatlım.Bnm adet belirtilerim basladi
ay güzel haberle başladık hadi bu hafta hepppppppp böyle gelsin inşalllaahhhhBenim toplama sonrası dondurulup 1 ay sonra transferim yapıldı. 4. gün embriyosu idi canım
2 tane.
Evet cnm sabah eşim gece vardiyasindan cikicak sabah gelince gider veririz dedik inş hayırlı haberler alırız cnm ;(Test günümüz aynıben de çok korkuyorum..sen sabah mi vereceksin kan? Ben çalıştığım için akşam is cikisi veririm heralde, negatif çıkarsa bir de iş yerinde salya sumuk aglamayayim diyorum ay ne zormuş ya..
Hayirli olsun gozunuzaydinnn iNSALLAH canim608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
Hemen aradım canım, çarşamba tekrarlayacağız. Güzel gidiyor düşük değere takılma dedi.Çok şükür canım benim oh şimdi güzelce oksa gobusunu benim için de çok ama çok mutlu oldumAysun Hanim a haber verdin mi?
Ağlama canım benim, moralini yüksek tut, elini karnına koy ve benimle olduğuna inanıyorum de.Slm kızlar transfer gününden beri kaşık agrim vardı 5.günden sora biraz hafifledi iki gündür de yok denecek kadar az agrim var göğüs agrim da yine 5 6.günde başladı oda hafif hafif devam ediyo bugünde bel agrim çok hic ben adet faln olucam zaman ne kasik agrim heleki bel agrim olduğunu hic bilmem bugünde 11. günüm normalmiki çok korkuyorum bnm 3. denemem ve donmus embriyoyla oldu transferim 4.gün yada 5.gün embriyosunun olmuş oluyo kaliteleri gayet iyi demisti embriyolog bana bi akil verin çok korkuyorum ağlıyorum hep
Takılma tatlım ağrılara, çok yanıltıcı bu dönemde. Sen sabır ve dua ile test tarihini bekle..Bnm adet belirtilerim basladi
insallaahhhhhh. ah canimm sakin olucam dedim..ama nafile yüregim agzimda bekliyorum.Spring2014 ben bile sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu, seni tahmin bile edemiyorum... Haydi güzel olsun, kalabalıklaşsın hamişlerimiz...
Allah sabır versin. Çok üzüldüm. En kısa zamanda inşallah kavuşursunolmadı maeşesef bugün değerm düşmüş çok üzgünüm
sevindim cnmBugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
inşallah cnmmmMaşallah canım benim hep böyle güzel güzel buyusunlerstres yapmamaya calis biliyorum cok zor ama..
Vallahi eşlerimiz daha çok istiyor, sadece bastırıyorlar duygularını. Ben sürekli frenlemeye çalışıyorum , aşkım kalp atışlarını duyalım o zamana kadar henüz net değil diye, biliyorum benim kızım anneciğinin karnında ve benimle oynamak için sabırsızlanıyor diyor ve sürekli arayarak tekmeliyormu diye soruyor :) :)esim aradi simdi isden cikmis..belli etmiyor ama oda cok heycanli. rabbim onada babalik duygusunu tattirir insallah hayirlisiyla
Allah tamamına erdirsin saglikla.608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
Slm kızlar transfer gününden beri kaşık agrim vardı 5.günden sora biraz hafifledi iki gündür de yok denecek kadar az agrim var göğüs agrim da yine 5 6.günde başladı oda hafif hafif devam ediyo bugünde bel agrim çok hic ben adet faln olucam zaman ne kasik agrim heleki bel agrim olduğunu hic bilmem bugünde 11. günüm normalmiki çok korkuyorum bnm 3. denemem ve donmus embriyoyla oldu transferim 4.gün yada 5.gün embriyosunun olmuş oluyo kaliteleri gayet iyi demisti embriyolog bana bi akil verin çok korkuyorum ağlıyorum hep
Üzme kendini lütfen. Hayırlısı değilmiş. İnşallah tez zamanda biz de güzel haberlerimizi paylaşırız buradanKızlar ikinci 14 çıktı ilaçlar kesildi negatif yani Hayırlısı böyleymiş demekki
amin cnmmm,hepimiz alalım inşallah er geç..Kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
bencede canim kesin bastiriyorlar. biz üzülmeyelim diye. rabbim sizinde sevincinizi daim etsin.Kiziniz (yada oglunuz :)) yuvanizi senlendirsinVallahi eşlerimiz daha çok istiyor, sadece bastırıyorlar duygularını. Ben sürekli frenlemeye çalışıyorum , aşkım kalp atışlarını duyalım o zamana kadar henüz net değil diye, biliyorum benim kızım anneciğinin karnında ve benimle oynamak için sabırsızlanıyor diyor ve sürekli arayarak tekmeliyormu diye soruyor :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?