Aynen ben zaten zor biriyimdir hormonlardan
Iyice kafayı yedim..yazık garibim evde her işi o yapıyor zaten bir de ben..cok üzülüyorum ama
Yapacak birşey yok en fazla cocuğumuzun olmasini isteyen oydu katlanacak mecburen
Naz yapmak en doğal hakkımız bence :) o kadar hormonu onlara versen ne olurlar acaba ? Bunun hamileliği var lohusalığı var alışsınlar şimdiden :)
canım ben 11dee adet oldum 3.gunu gittim muayeneye estoroferme başladık,26sına kontrol oldu 3marta yapcaz transferi dedimerhaba
yarın transferin varmı hayırlı olsun bende dondurulmuş tedevisi oluyorum acaba sen ne zaman adet oldun kaçıncı günü transferin olucak ben 13 şubatta adet oldum 4 martta kont.çağırdı bende merak içindeyim bol şanslar
Hayırlı olsun cnmmm, haydi bakalım darısı bizlere olsun inşallah...Bugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
Canım senin 3. Gün embiryosuydu dimi kaç embiryo tranferi oldu?Hayırlı olsun cnmmm, haydi bakalım darısı bizlere olsun inşallah...
aynen yapicak bisey yok anca beraber kanca beraberAynen ben zaten zor biriyimdir hormonlardan
Iyice kafayı yedim..yazık garibim evde her işi o yapıyor zaten bir de ben..cok üzülüyorum ama
Yapacak birşey yok en fazla cocuğumuzun olmasini isteyen oydu katlanacak mecburen
maasallah canim rabbim devamini getirsin insallah.degerin yüksek cikmis maasallahhh608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
Şükür canım, binlerce şükür. 9. GÜN 29 OLAN HCG, BUGÜN 85. Yavaş ilerliyor ama bebişim benimle çokkkk şükür. İnanıyorum ki sizinkiler de anneciklerinin rahat karnısında...Hersey yolunda gidecek hayirlisiyla inanıyorum ben
maasallahŞükür canım, binlerce şükür. 9. GÜN 29 OLAN HCG, BUGÜN 85. Yavaş ilerliyor ama bebişim benimle çokkkk şükür. İnanıyorum ki sizinkiler de anneciklerinin rahat karnısında...
Hayırlı olsunnnnnn, minikin hep seninle olsunn...608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
3. gün embriyosu 2 adet 8 hücreli transfer edilmişti cnm. Hcg değerime göre tek sanırım..Canım senin 3. Gün embiryosuydu dimi kaç embiryo tranferi oldu?
yarın sorcam transfer olurken, eğer sorun olur derse ona göre başka yerde kalacağızDoktora sordunuz mu? En doğrusunu o bilir çünkü.
Hepimizin cnm hepimizin inşallahh...maasallahbebisin 9 ay boyunca göbisinde saglikla büyüsün insallah
Sağol canım darısı başınaa :)maasallah canim rabbim devamini getirsin insallah.degerin yüksek cikmis maasallahhh
insallah. kacincin gün transferin yapilmisti birde kac tane?Sağol canım darısı başınaa :)
Şükür canım, binlerce şükür. 9. GÜN 29 OLAN HCG, BUGÜN 85. Yavaş ilerliyor ama bebişim benimle çokkkk şükür. İnanıyorum ki sizinkiler de anneciklerinin rahat karnısında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?