Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

enigma dr değiştirmeyi düşünüyormusun? 2. gün transferi çok elzem durumlarda yapılıyor. elbetteki gün farketmiyor tutunacaksa tutunuyor ama nedense druna pek ısınamadı. ben.
Yaa Ben doktorumu seviyorum ama. Aslında 3. Gün başlarken koydu. 2 hücreli normalde koymam dedi ama 1.kalite ve merkez kaliteli olduğu için donduralım demiş. Doktorumu merkeze dışarıdan getirtiyorum merkezin dr u değil yani. Doktorum da çözülürken kayıp yaşamamak için koymayı tercih etti. Yavaş büyüyor olsa da kalitesi iyi dedi işte Bir de bu kadar zahmetli bir süreçten sonra 5 taneden kalan bu bir tane mucizemiz olsun dedik ama olmadı

hımmmm sen bilirsin tabii ki. bana garip geldi daha tecrübeli arkadaşlar vardır elbette bu konuda. dr u sevmek önemli tabi. ben dr dan yana ilk tedavimde dilim yandığı için kimsenin canı yansın istemiyorum o nedenle bir sorayım dedim. hayırlısı olsun herşeyin

Bnde carsamba yapicam ınşallah,aslinda perşembe gunu Dediler.Belim cok agrimaya basladi,goguslerdeki sislikte gitti. Hicbisey kalmadi,adet belirtisi haric.
Erken yapim sonra okuluma gidim,cok fedakarlık yaptim yeter.
dilerim güzel sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım. umudunu kaybetme sakın.

Sende birsey var mi cnm?
hln21 benim de bugün transfer dahil 8. günüm çok gerginim saniye saymaya başladım neredeyse ve ağrılar sancılar batmalar hiç bişey kalmadı çok inceden bi sızı var karnımda adet yaklaşıyor gibi. çok korkuyorummmm

Bnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar
Transferden hemen once evimizi degistirdik,esimin bazi kitaplari vardi,kucuk koliye koyup bos kalan odanin bi kosesine koyalim Dedi,hyr dedim bebegim gelecek hicbirsey istemiyorum bu odada,perdesini taktim oylece duruyor.cama cikip yeteeer diye bagirasim var. Ablam gecen ay "istenmeyen" bebek dünya getirdi onlarin deyimiyle..ben ise 8 yildir resmen yirtindim olmuyor.
Ya Rab sabir.

Bnde carsamba yapicam ınşallah,aslinda perşembe gunu Dediler.Belim cok agrimaya basladi,goguslerdeki sislikte gitti. Hicbisey kalmadi,adet belirtisi haric.
Erken yapim sonra okuluma gidim,cok fedakarlık yaptim yeter.
bende geçen gece çok ağladım .Belim kasık ağrım ve bacaklarıma yayıldı. WC'e gitmeye başladım adet oluyorum diye. Ve hatta şu anda da belim ağrıyor..Bugün sonucum aldım pozitif...
Lütfen size moral olsun bu.

valla yarın yaptır testini bu çile beklemekle geçmiyor 11. gün olacak varsa illa ki çıkar derim

ah canimm üzme kendini.biliyorum demesi kolay benimde suan yüregim agzimda.
ben de agzim acik dinliyorum hep "kazayla" hamile kalanlarin hikayelerini..
hele dur bakalim daha var test gününe..rabbim ne eylerse güzel eyler..

İsyan etme tatlım, nolur bak Rabbim çok büyük, hayırlıysa nasip etsin hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun. Doğru zamanı biz bilemeyiz ancak yaradan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…