saol cnm,5.gün embriyosu,2 taneCanım tebrik ederim. Kaçıncı gün embiryosu ve kaç embiryo tranferi oldu?
Ben 4ünde transferi oldum bugün gördüm inşallah sen de görürsün canımsevindim cnmtranferin kaçıncı gününde gördünüz?
Yaaenigma dr değiştirmeyi düşünüyormusun? 2. gün transferi çok elzem durumlarda yapılıyor. elbetteki gün farketmiyor tutunacaksa tutunuyor ama nedense druna pek ısınamadı. ben.
İnş bakalım çarşamba günü herşey belli olucakHepsi normal bence canım takılma belirtilere çoğu ilaç etkisi boyle belirtisi olup hamile kalan da var belirtisiz hamile kalan da...az kaldı beraber güzel haberi veririz insalahh
hımmmm sen bilirsin tabii ki. bana garip geldi daha tecrübeli arkadaşlar vardır elbette bu konuda. dr u sevmek önemli tabi. ben dr dan yana ilk tedavimde dilim yandığı için kimsenin canı yansın istemiyorum o nedenle bir sorayım dedim. hayırlısı olsun herşeyinYaaBen doktorumu seviyorum ama. Aslında 3. Gün başlarken koydu. 2 hücreli normalde koymam dedi ama 1.kalite ve merkez kaliteli olduğu için donduralım demiş. Doktorumu merkeze dışarıdan getirtiyorum merkezin dr u değil yani. Doktorum da çözülürken kayıp yaşamamak için koymayı tercih etti. Yavaş büyüyor olsa da kalitesi iyi dedi işte Bir de bu kadar zahmetli bir süreçten sonra 5 taneden kalan bu bir tane mucizemiz olsun dedik ama olmadı
Hepimizin yuvası şenlensin inşallah...bencede canim kesin bastiriyorlar. biz üzülmeyelim diye. rabbim sizinde sevincinizi daim etsin.Kiziniz (yada oglunuz :)) yuvanizi senlendirsin
hadi inşallah...esim aradi simdi isden cikmis..belli etmiyor ama oda cok heycanli. rabbim onada babalik duygusunu tattirir insallah hayirlisiyla
Bnde carsamba yapicam ınşallah,aslinda perşembe gunu Dediler.Belim cok agrimaya basladi,goguslerdeki sislikte gitti.İnş bakalım çarşamba günü herşey belli olucak
dilerim güzel sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım. umudunu kaybetme sakın.Bnde carsamba yapicam ınşallah,aslinda perşembe gunu Dediler.Belim cok agrimaya basladi,goguslerdeki sislikte gitti.Hicbisey kalmadi,adet belirtisi haric.
Erken yapim sonra okuluma gidim,cok fedakarlık yaptim yeter.
Sende birsey var mi cnm?dilerim güzel sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım. umudunu kaybetme sakın.
hln21 benim de bugün transfer dahil 8. günüm çok gerginim saniye saymaya başladım neredeyse ve ağrılar sancılar batmalar hiç bişey kalmadı çok inceden bi sızı var karnımda adet yaklaşıyor gibi. çok korkuyorummmmSende birsey var mi cnm?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağını aldığın günleri de görürsün inşallah. Allahım nolu bizide de hamileler kervanına koy. inşallahhhh608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
Bnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilarhln21 benim de bugün transfer dahil 8. günüm çok gerginim saniye saymaya başladım neredeyse ve ağrılar sancılar batmalar hiç bişey kalmadı çok inceden bi sızı var karnımda adet yaklaşıyor gibi. çok korkuyorummmm
bende geçen gece çok ağladım .Belim kasık ağrım ve bacaklarıma yayıldı. WC'e gitmeye başladım adet oluyorum diye. Ve hatta şu anda da belim ağrıyor..Bugün sonucum aldım pozitif...Bnde carsamba yapicam ınşallah,aslinda perşembe gunu Dediler.Belim cok agrimaya basladi,goguslerdeki sislikte gitti.Hicbisey kalmadi,adet belirtisi haric.
Erken yapim sonra okuluma gidim,cok fedakarlık yaptim yeter.
valla yarın yaptır testini bu çile beklemekle geçmiyor 11. gün olacak varsa illa ki çıkar derimBnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar
Transferden hemen once evimizi degistirdik,esimin bazi kitaplari vardi,kucuk koliye koyup bos kalan odanin bi kosesine koyalim Dedi,hyr dedim bebegim gelecek hicbirsey istemiyorum bu odada,perdesini taktim oylece duruyor.cama cikip yeteeer diye bagirasim var.Ablam gecen ay "istenmeyen" bebek dünya getirdi onlarin deyimiyle..ben ise 8 yildir resmen yirtindim olmuyor.
Ya Rab sabir.
ah canimm üzme kendini.biliyorum demesi kolay benimde suan yüregim agzimda.Bnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar
Transferden hemen once evimizi degistirdik,esimin bazi kitaplari vardi,kucuk koliye koyup bos kalan odanin bi kosesine koyalim Dedi,hyr dedim bebegim gelecek hicbirsey istemiyorum bu odada,perdesini taktim oylece duruyor.cama cikip yeteeer diye bagirasim var.Ablam gecen ay "istenmeyen" bebek dünya getirdi onlarin deyimiyle..ben ise 8 yildir resmen yirtindim olmuyor.
Ya Rab sabir.
İsyan etme tatlım, nolur bak Rabbim çok büyük, hayırlıysa nasip etsin hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun. Doğru zamanı biz bilemeyiz ancak yaradan bilir.Bnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar
Ya Rab sabir.
Vavvvvvvv, süper bir haberrabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?