- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
174 hemsire iyi dediVavvvvvvv, süper bir haber.....Vallahi gözlerim doldu, çok şükür. Değerin kaç çıktı?
Yaşasııııınnnn.rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
Oh maşallah, kat kat artsın, pıt pıtları duy hayırlısıyla inşallah..174 hemsire iyi dedi
Kaçıncı gün embriyosuydu?rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
Cok sevindim cokk sevindim Hamdolsun.rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
benim 5. gün bugün. ilaç yan etkileri hariç birşey yok. ben aramıyorum ama ararsam ruhum daralıyor kötü oluyorumSende birsey var mi cnm?
Çok iyi Allah kat kat arttırsın da kucağına aldığın günleri gör inşallah. Ya ne güzel başladık haftaya hep böyle gitsin Allahım....174 hemsire iyi dedi
5 gün canim.iyimi degerim sence? bu konuyla ilgili hic bilgim yokKaçıncı gün embriyosuydu?
maşşşşaaallllaaahhhhh.....174 hemsire iyi dedi
Gozun aydin cnm, darisi basimiza Inşallah:)rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
evet ya 2 tane Anne adayımız var şimdiden :) nazarlardan korusun rabbimÇok iyi Allah kat kat arttırsın da kucağına aldığın günleri gör inşallah. Ya ne güzel başladık haftaya hep böyle gitsin Allahım....
insallah canim evlat diye yanip tutusan herkese nasip etsin rabbimGozun aydin cnm, darisi basimiza Inşallah:)
Süper süper sıkıntı yok. Transferden sonra 12. gün mü bakmış oldun? 10 un üstü pozitif sonuçta. Şimdi iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor arkadaşım. Oh süper oldu valla...Ben de rahatladım.5 gün canim.iyimi degerim sence? bu konuyla ilgili hic bilgim yok
amin amin aminnnnninsallah canim evlat diye yanip tutusan herkese nasip etsin rabbim
rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
174 hemsire iyi dedi
canim transferden sonraki 9 yada 10 gün oluyo. OPU 16.2 oldum. transfer 21.Süper süper sıkıntı yok. Transferden sonra 12. gün mü bakmış oldun? 10 un üstü pozitif sonuçta. Şimdi iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor arkadaşım. Oh süper oldu valla...Ben de rahatladım.
Tebrikler arkadsim ay heyecanlandimm valla yarin test alip bi bakacam dayanamyom artikkkk gizlarrrrr dostlar yetti gariiiiii
Ayyy seni bugün en iyi en anlarım :) Halenn titriyorum çünkü :)
Tebrikler canım.
rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?