Canım tebrik ederim çok sevindim. HEMEN listeye ekliyorum Kaçıncı GÜN Embiryosu Ve kac tane Transfer EDİLDİ?rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
Oley oley, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına da al inşallah :)rabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
darisi hepiniz basina insallahhhhhOh çok şükür canım benim maşallah Allah saglikla kucagina versin bebisini inşallah
insallah canim darisi hepinizin basinaaOley oley, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına da al inşallah :)
10' un üstü pozitif...Kizlar bir sorum kan tahlili kac cikmasi gerekiyor ki gebelik olsun
benim 5. gün bugün. ilaç yan etkileri hariç birşey yok. ben aramıyorum ama ararsam ruhum daralıyor kötü oluyorum
keseyi gördün yanlış anlamadıysam.hayırlı olsun gözün aydın. Ben de 4 şubatta transfer oldım.aynı gün seninle tesadüf.. Kalp atışı için ne zmn gideceksin belli mi merak ettim. Beni bu cuma çağırdı kalp atışı için de...brz erken gibi geldi bana.Ben 4ünde transferi oldum bugün gördüm inşallah sen de görürsün canım
Birşey olmaz tatlım, dinlen hatta beline ince bir yastık koy.. Umarım rahatlarsınBenimde ağrım feci arttı suan Regl dönemi mi yaşıyorum sanki eve gidip yatıcam inşallah gelmez..belimde feci agriyor..hafiflemezse ilaç alacak kıvama geldim
tesekkür ederim canim. darisi hepinizi bütün bebis isteyenlerin basina.Canım tebrik ederim çok sevindim. HEMEN listeye ekliyorum Kaçıncı GÜN Embiryosu Ve kac tane Transfer EDİLDİ?
Bu hafta ne kadar çok test tarihi olan varmış. İnşallah her gün pozitif haberleri havada uçuşur. Pazartesi tamamdır, şimdi yarın E EgecanYagmur 'dan güzel haber alacağız. Sonra da her günümüz dolu. Alahım test günü bekleyen arkadaşlarımıza sabırlar ver, sonunda da yüzlerinin gülmesini nasip et. Amiiiinnnnn.ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu
I ilk_snf : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
sanırım pozitif aldıkça sabrımız kalmıyor ben de gideyim 5 tane idrar testi alayım her sabah yapayım diyorum şıuanda :))))Tebrikler arkadsim ay heyecanlandimm valla yarin test alip bi bakacam dayanamyom artikkkk gizlarrrrr dostlar yetti gariiiiii
Canım sanırım onun test sonucu negatifBu hafta ne kadar çok test tarihi olan varmış. İnşallah her gün pozitif haberleri havada uçuşur. Pazartesi tamamdır, şimdi yarın E EgecanYagmur 'dan güzel haber alacağız. Sonra da her günümüz dolu. Alahım test günü bekleyen arkadaşlarımıza sabırlar ver, sonunda da yüzlerinin gülmesini nasip et. Amiiiinnnnn.
Benim daha ikinci günüm bugün bile test yapasım varsanırım pozitif aldıkça sabrımız kalmıyor ben de gideyim 5 tane idrar testi alayım her sabah yapayım diyorum şıuanda :))))
Canım mayısta işten çıktım tedaviye başladığım için mayıstan beri tedavi ile uğraşıyorum. insallh bu son tedavim olur. Evde vakit geçiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?