Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

yumurta toplandı transfer için bekliyorum canım yumurta toplama çok sıkıntılı geçti o yüzden transferde durum ne olacak şu an bilmiyorum

Sıra bizde T topik26

Benimde ağrım feci arttı suan Regl dönemi mi yaşıyorum sanki eve gidip yatıcam inşallah gelmez..belimde feci agriyor..hafiflemezse ilaç alacak kıvama geldim
Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.

Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.

Hayirlisiyla bitseydi bu haftada..evet aslında esin haklı ama seninde elinde değil ki aglamamak ama pozitif düşün uzan mümkün olduğunca..ben iste bütün gün oturuyorum heralde ondan kötü oldum..sen bekleyecek misin 7sini test için canım?

Ben kalp atışını da bugün duydum canım :)

Canim nie böyle yapion yapma herseyin hayirlisi bak benim kuzenim 18 yil bekledi bi bebegi oldu iki ay yasadi öldü yasadiklarin hic kolay degil hicbirimizin kolay degil arkadasimm ama sen sabret sakin ol tevekkül et gûclü olki bebisin umutlarin hep güclü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…