Yaa çok geçmiş olsun canım Kaç yumurta toplandı canımyumurta toplandı transfer için bekliyorum canım yumurta toplama çok sıkıntılı geçti o yüzden transferde durum ne olacak şu an bilmiyorum
sanırım pozitif aldıkça sabrımız kalmıyor ben de gideyim 5 tane idrar testi alayım her sabah yapayım diyorum şıuanda :))))
Bn bu sayfaya bakmaktan sasi oldum kac gundurArkadaslar buyrun size belirtiler listesi merak edenlere :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.574513/
Bn bu sayfaya bakmaktan sasi oldum kac gundur
Kan tahlilinde mi pozitif olmasi gerekiyor10' un üstü pozitif...
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@miniss: HAMILE
@dianthus : HAMILE3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@ilk_snf: HAMILE
@admad: tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
@AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
@Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
@EgecanYagmur: Negatif
@sevil35 : Negatif
@muallime54 : Negatif
@321bieten : Negatif
@neseli41: Negatif
@Enigma79: Negatif
@nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor
@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Oy oy oy boyle duygusal seyler yazmayin aglarim salya sumukCansin cannnn:)))
Birşey olmaz tatlım, dinlen hatta beline ince bir yastık koy.. Umarım rahatlarsın
insallh tatlım güzel haberlerinizi bekliyoruz canım sıraya dizildik
Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.Benimde ağrım feci arttı suan Regl dönemi mi yaşıyorum sanki eve gidip yatıcam inşallah gelmez..belimde feci agriyor..hafiflemezse ilaç alacak kıvama geldim
Allah im kucagina almayida nasib etsinBugün keseyi ve kalp atışlarını aynı anda gördük Allah'a şükür darısı hepinizin başına
Ben de aynıyım canım yaa bi önceki ağrılar bitip şimdi adet sancılarım başladı ve çok gerildim işten geldim geleli ağlıyorum eşimde kızıyo bebişleri üzüyorsun diye.
Canim hayirli olsun keseni görmek nasib olsun608.80 :) BEN BAŞARDIM SIRA SİZDEEE
insallh tatlım güzel haberlerinizi bekliyoruz canım sıraya dizildik
Ben kalp atışını da bugün duydum canım :)keseyi gördün yanlış anlamadıysam.hayırlı olsun gözün aydın. Ben de 4 şubatta transfer oldım.aynı gün seninle tesadüf.. Kalp atışı için ne zmn gideceksin belli mi merak ettim. Beni bu cuma çağırdı kalp atışı için de...brz erken gibi geldi bana.
Amin canım inşallah :)Canim hayirli olsun keseni görmek nasib olsun
Canim nie böyle yapion yapma herseyin hayirlisi bak benim kuzenim 18 yil bekledi bi bebegi oldu iki ay yasadi öldü yasadiklarin hic kolay degil hicbirimizin kolay degil arkadasimm ama sen sabret sakin ol tevekkül et gûclü olki bebisin umutlarin hep güclü olsunBnm transferle beraber 10.gunum cnm ve kendimi biliyorum geldi gelecek kirmizilar
Transferden hemen once evimizi degistirdik,esimin bazi kitaplari vardi,kucuk koliye koyup bos kalan odanin bi kosesine koyalim Dedi,hyr dedim bebegim gelecek hicbirsey istemiyorum bu odada,perdesini taktim oylece duruyor.cama cikip yeteeer diye bagirasim var.Ablam gecen ay "istenmeyen" bebek dünya getirdi onlarin deyimiyle..ben ise 8 yildir resmen yirtindim olmuyor.
Ya Rab sabir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?