Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

transferden sonra ne zaman işe başladın canım.ben ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemede ise 9 gün izin almıştım evdeydim.yıllık izin almıştım.evdede zaman geçmiyor.işe gelincede bişey olursa diye panik oluyorum ben.ama bu kez çok izin almayı düşünmüyorum.hatta bikaç gün rapor alayım diyorum.
test zamanı geldi demek canım.
hakkında hayırlısı olsun.
ben olsam tam zamanında yaptırıdım.erken verme bence canım.daha transferin 10.günündesin.değeri artacakmı 2ye katlıcakmı diye beklemek daha zor.
güzel haberlerini alırız inşallah.rabbim yardımcın olsun...

sen niye umutsuz bakıyorsun bişey bitmiş değil benim kanamam başladı direk yoksa ne kadar umutluydum hiç beklemiyordum böyle bişey hiçççççççç
Ya ne bilim adet belitilerim cok var,bide dun gece kullandigim jel pembe akti.
Snn kacinci gunundu bugun?

Ya ne bilim adet belitilerim cok var,bide dun gece kullandigim jel pembe akti.
Snn kacinci gunundu bugun?
transfer hariç 8. gündü benim. pembe akıntı da adet sancısı da olur ümidini kesme. keşke labaratuvardan rica etseydin benim de sonuç 3 saate dediler. doktorum haber bekliyor mümkünse dedim 45 dk da verdiler

Canım daha dur bakalım, test günün de de muhakkak kan ver. Olmazsa da çok üzülme nolur. Tevekkülden başka çaremiz yok. Kanaman devam ediyormu?

arkadasim ne denir ki cok üzüldüm. ama biz hep ne diyoruz hayirlisi...
sen ama doktronun dedigini uygulu ilaclarini devam kullan..allah isterse hersey olur

arkadasim ne denir ki cok üzüldüm. ama biz hep ne diyoruz hayirlisi...
sen ama doktronun dedigini uygulu ilaclarini devam kullan..allah isterse hersey olur
işyerindeyim bağırıp çağırıp ağlasam rahatlayacam üzüntümü bile yaşayamıyorum ben de çok üzgünüm........

işyerindeyim bağırıp çağırıp ağlasam rahatlayacam üzüntümü bile yaşayamıyorum ben de çok üzgünüm........
ah canim..dile kolay ama bekle bakalim. test gününe bikac gün var daha. allah büyük. ne diyecegimi bile bilmiyorum cünki hepsi bos sen kendini yine üzeceksin

Simdi gordum belli mi olur umut dunyasi. Test gununu bekle yine de. Cok uzuldum. Hayat cok garip bir tarafta heyecan bir tarafta huzun.

Canım daha dur bakalım, test günün de de muhakkak kan ver. Olmazsa da çok üzülme nolur. Tevekkülden başka çaremiz yok. Kanaman devam ediyormu?
ediyor maalesef bildiğin kanama öyle pembe kahve leke falan değil. bekleyecek bişey kalmadı yani. rabbim bekleyenleri güldürsün...

transfer hariç 8. gündü benim. pembe akıntı da adet sancısı da olur ümidini kesme. keşke labaratuvardan rica etseydin benim de sonuç 3 saate dediler. doktorum haber bekliyor mümkünse dedim 45 dk da verdiler
Valla cnm bile isteye erken istemedim,sanirim boyle daha iyiyim bi umut istetedavi oldugum hastaneyle aslinda anlasmalilar istesem erken cikardi sanirim..
Pozitif olursa muthis olur ya,eşim bilmiyor gittigimi,dun soyledim gidelim diye,hyr bekle sabirsiz dedi.

bende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi

Transferi oldum eve gere dönerken rastgele bir radyo kanalında çocuk yetiştirme ile ilgili bir program vardı. Kısaca anlatayım dedi ki Evlat sınavdır. Allah verir sınar, vermez sınar, verdiğini alır yine sınar. Ve bir çok yerde insanları evlat değil hayırlı evlat dileyin diyor. Sınav hepsi. Bilemiyoruz tabi bizim kaderimizde neler var ama en önemlisi kendimizi yetiştireceğiz, eğiteceğiz. Çocuk bizden görerek öğrenecek, görecek. Ha görse de olmayan çocuk yok mu, dolu. O da hem bizim hem de evladımızın sınavı olacak işte. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, onları hayırlı şekilde yetiştirmeyi de nasip etsin.

Son düzenleme:

Allah sabır, dayanma gücü versin Ne desek boş. Teselli sözü yok ki. Vakti saati geldiğinde sana gelsin bebeğin inşallah.

bende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi
Hayır canım böyle düşünme. Bunun bir ceza olduğunu sanıyorsun. Aksine ne tepki vereceksin, tevekkül edecekmisin yoksa isyan mı edeceksin Rabbim seni de bu şekilde sınıyor. Veren de Allah, vermeyen de. Doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Nolur duadan vazgeçme. Tüpten sonra normal yollarla hamile kalan birçok kişi tanıyorum. Hayırlısı böyleymiş demek en güzel teselli. En kısa zamanda bebişini kucağına alacağına inan canım.

Sakın böyle düşünme. Evliyalar başlarına bir musibet gelmediğinde dertlenirlermiş Mevlam beni niye sınamıyor diye. Sınav bu gerçekten. Allah sevdiği kulunu sınarmış derler ya. Rabbim sabrımızı sınıyor. İnşallah mükafatını kat kat alırız bu dünyada ve öbür dünyada.

canim böyle düsünme sakin. allahim sevdigi kulunu sinarmis. herkesin bu dünyada bi sinavi var. allahim tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…