- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
güzel haberlerle gel insallahhh.dün benimde bu saatlerde yüregim agzimdaydiiiKan Verdim kizlaaar :)
4te cikacaak sonuc,titriyorum :/
transferden sonra ne zaman işe başladın canım.ben ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemede ise 9 gün izin almıştım evdeydim.yıllık izin almıştım.evdede zaman geçmiyor.işe gelincede bişey olursa diye panik oluyorum ben.ama bu kez çok izin almayı düşünmüyorum.hatta bikaç gün rapor alayım diyorum.Bu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Izin alıp gidemeyecegim akşama kalacak o da çok uzak geliyor bütün günü is yerinde stresle geciricem sanki yarın. .
Ya ne bilim adet belitilerim cok var,bide dun gece kullandigim jel pembe akti.sen niye umutsuz bakıyorsun bişey bitmiş değil benim kanamam başladı direk yoksa ne kadar umutluydum hiç beklemiyordum böyle bişey hiçççççççç
transfer hariç 8. gündü benim. pembe akıntı da adet sancısı da olur ümidini kesme. keşke labaratuvardan rica etseydin benim de sonuç 3 saate dediler. doktorum haber bekliyor mümkünse dedim 45 dk da verdilerYa ne bilim adet belitilerim cok var,bide dun gece kullandigim jel pembe akti.
Snn kacinci gunundu bugun?
Canım daha dur bakalım, test günün de de muhakkak kan ver. Olmazsa da çok üzülme nolur. Tevekkülden başka çaremiz yok. Kanaman devam ediyormu?olmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
doktorumu aradım test gününe kadar ilacına devam et bi daha yaptır çok olumlu durmuyor dedi. hemen diğer tedavinin olasılıklarına başladı ne desin ki işi o.
oysa ne kadar umutluydum çok şahane iki tane 5. gün embriyosuydu.
heyacanım söndü umudum söndü.
rabbim sizlerin umudunu heyecanını hşç söndürmesin dualarımdasınız arkadaşlar....
arkadasim ne denir ki cok üzüldüm. ama biz hep ne diyoruz hayirlisi...olmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
doktorumu aradım test gününe kadar ilacına devam et bi daha yaptır çok olumlu durmuyor dedi. hemen diğer tedavinin olasılıklarına başladı ne desin ki işi o.
rabbim sizlerin umudunu heyecanını hşç söndürmesin dualarımdasınız arkadaşlar....
işyerindeyim bağırıp çağırıp ağlasam rahatlayacam üzüntümü bile yaşayamıyorum ben de çok üzgünüm........arkadasim ne denir ki cok üzüldüm. ama biz hep ne diyoruz hayirlisi...
sen ama doktronun dedigini uygulu ilaclarini devam kullan..allah isterse hersey olur
Yarin sabah vericem ilk isim o olacak. Hadi hayirlisi :)arkadasimmm bence güzel seyler oluyoridrar da ciktiysa kan ver derimmm
ah canim..dile kolay ama bekle bakalim. test gününe bikac gün var daha. allah büyük. ne diyecegimi bile bilmiyorum cünki hepsi bos sen kendini yine üzeceksinişyerindeyim bağırıp çağırıp ağlasam rahatlayacam üzüntümü bile yaşayamıyorum ben de çok üzgünüm........
Simdi gordum belli mi olur umut dunyasi. Test gununu bekle yine de. Cok uzuldum. Hayat cok garip bir tarafta heyecan bir tarafta huzun.olmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
amin canim hadi insallahYarin sabah vericem ilk isim o olacak. Hadi hayirlisi :)
ediyor maalesef bildiğin kanama öyle pembe kahve leke falan değil. bekleyecek bişey kalmadı yani. rabbim bekleyenleri güldürsün...Canım daha dur bakalım, test günün de de muhakkak kan ver. Olmazsa da çok üzülme nolur. Tevekkülden başka çaremiz yok. Kanaman devam ediyormu?
Valla cnm bile isteye erken istemedim,sanirim boyle daha iyiyimtransfer hariç 8. gündü benim. pembe akıntı da adet sancısı da olur ümidini kesme. keşke labaratuvardan rica etseydin benim de sonuç 3 saate dediler. doktorum haber bekliyor mümkünse dedim 45 dk da verdiler
bende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifiValla cnm bile isteye erken istemedim,sanirim boyle daha iyiyimbi umut iste tedavi oldugum hastaneyle aslinda anlasmalilar istesem erken cikardi sanirim..
Pozitif olursa muthis olur ya,eşim bilmiyor gittigimi,dun soyledim gidelim diye,hyr bekle sabirsiz dedi.
Kizlar dün televizyonda 106 yasinda istsnbulda tek basina yasayan bi teyzeyi izledim cok canimyandi 35 yasinda dul kalmis 7veya 8 cocugu var oglan hemde onlar icin evlenmemis yirtinmis okutup bûyütmüs okadar tatliydiki okadar nurluyduki yüzü cok üzüldüm evlatlari birakmis kimsesi yok evi harap bisekildeydi kahvaneye gidior ordakiler cy ekmek simit verirse karnini doyuruor 8 evladi babasiz bûyüt okut tasi emek ver ve sonra sekizine bak ama sekizi bir anaya bakamamis ben babami kaybwttim tsm gecensene bu ayda ayin 15 bisene olcak benimde anam yanliz iki bekar basinda biri ûniversite ögrencisi kimse bakmazsa ben varim diorum da ya bizler ne olcaz bu günlerimiz sancili stresli gecior hepimizin özlemle umutla beklioruz maddi manevi cok sey feda edioruz elimi koydum tam rahmimin üstüne hayirlisi saglikli ol hayirsizsan olma dedim icim acidi bi an Allah herkese hayirli saglikli evlat nasib etsin insallahkeske o yasli teyzenin adresinide verseydiler
Kizlar ben birsey yaptim. Transferimin transfer dahil 8. Gunu idrar tahlili yaptim. Silik ikinci cizgi var simdi bu ne oluyor?
olmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
Hayır canım böyle düşünme. Bunun bir ceza olduğunu sanıyorsun. Aksine ne tepki vereceksin, tevekkül edecekmisin yoksa isyan mı edeceksin Rabbim seni de bu şekilde sınıyor. Veren de Allah, vermeyen de. Doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Nolur duadan vazgeçme. Tüpten sonra normal yollarla hamile kalan birçok kişi tanıyorum. Hayırlısı böyleymiş demek en güzel teselli. En kısa zamanda bebişini kucağına alacağına inan canım.bende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi
bende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi
canim böyle düsünme sakin. allahim sevdigi kulunu sinarmis. herkesin bu dünyada bi sinavi var. allahim tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin arkadasimbende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?