Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kiz iyi yaptinnnnn anne olucan giiii sevin orda cikan kanda tavan yapar kimbilir belkim ikizdir
Sanirim sabaha dayanamicam aksama acilde falan yaptirirm yaparlarsa. Insallaaahhhh insalllaaahhhh dogrudur. Hayalet cizgi desiklerinden degil bayagi biri kirmizi biri pembe

Transferin benden bugün sora olmuş ben hic birşey yapmadım daha yarını bekliyorum test günüm tebrik ederim cnm seni allah kucağına almayı da nasip etsin inş
amin insallah darisi hepinize insallah. valla canim opudan 2 hafta sonra oluyor. doktorum söyledi pazartesi kan tahlili yaptirmami. senin kacinci gün transfer yapildi?

amin insallah darisi hepinize insallah. valla canim opudan 2 hafta sonra oluyor. doktorum söyledi pazartesi kan tahlili yaptirmami. senin kacinci gün transfer yapildi?
Cnm bnm şöle oldu iki ay önce oldu bnm tedavim ama ohss riskine karşı dondurduk dondururken 3.gün embriyosu seklinde donduruldu buay da transferden bugün önce cozdurduler iki günde transfer olasiya bekledi 5.gün oluyomus bende yeni farkına vardım 2 tane iyi kalitede transferim oldu yarin tahlil vericem cnm inş bende güzel haberler alırım ;D

Çok çok üzüldüm, Allah sabır versin. Eşini ara hemen destek olacak biri olsun yanında. Inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir sana.
Bn evdeyim cok iyiyim aksine,kafayi mi yiyorum acaba.
neyse artik 8 yil bekledim cok aci cektim,milletin dilinden tutunda gordugum basit bi baskili hamile tsortune kadar herseye agladim, dualar ettim,adaklar adadim,bnm su 10 gun icinde kac bin salavat cektigimi kac bin ayet ve sure,kac bin esma okudugumu Allah biliyor,elbet bosa gitmez...
Allahim dedim,okudugum okuttugum meryem surelerinin,esmaul husnalarinin,ayeti kerimelerinin hurmeti icin emegimizi bosa cikarma,bana da isteyen herkese de anne olmayi nasip et dedim,olmadi.
Rabbim sizi sevindirsin,bana musade icim daraliyor nefes alamiyorum ama hala dilimde aliskanlik olmus duam...
Ya sabir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…