İnşallah cnm Allah razi olsunbende yarın eşime söylemeden gidecektim kısmet işte ne diyim rabbime layık kul olamadım demek ki daha çok sabredip daha çok dua edecem. inşallah inşallah sen görürsün pozitifi
Kiz iyi yaptinnnnn anne olucan giiii sevin orda cikan kanda tavan yapar kimbilir belkim ikizdirInsallah iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilemedim. Uine de kan tahliline kdr umitlenmeyecegim
Sanirim sabaha dayanamicam aksama acilde falan yaptirirm yaparlarsa. Insallaaahhhh insalllaaahhhh dogrudur. Hayalet cizgi desiklerinden degil bayagi biri kirmizi biri pembeKiz iyi yaptinnnnn anne olucan giiii sevin orda cikan kanda tavan yapar kimbilir belkim ikizdir
ayy hadi insallah canim bencede git yaptir beklemekden iyidirSanirim sabaha dayanamicam aksama acilde falan yaptirirm yaparlarsa. Insallaaahhhh insalllaaahhhh dogrudur. Hayalet cizgi desiklerinden degil bayagi biri kirmizi biri pembe
Transferin benden bugün sora olmuş ben hic birşey yapmadım daha yarını bekliyorum test günüm tebrik ederim cnm seni allah kucağına almayı da nasip etsin inşcanim transferden sonraki 9 yada 10 gün oluyo. OPU 16.2 oldum. transfer 21.
amin insallah darisi hepinize insallah. valla canim opudan 2 hafta sonra oluyor. doktorum söyledi pazartesi kan tahlili yaptirmami. senin kacinci gün transfer yapildi?Transferin benden bugün sora olmuş ben hic birşey yapmadım daha yarını bekliyorum test günüm tebrik ederim cnm seni allah kucağına almayı da nasip etsin inş
aklimdasin zaten o yüzden calisamiyorum :) aklim hep sizlerdeKaldi 1 saat
Evet çok heyecanliyim bakalım neyle karsilasicam
Bende çok heyecanliyim bakalım güzel haberler verebilecek miyim sizeSizi de heyecanla bekleyeceğim canımmmm. Ayy ben çok heyecanlanıyorum.
Cnm bnm şöle oldu iki ay önce oldu bnm tedavim ama ohss riskine karşı dondurduk dondururken 3.gün embriyosu seklinde donduruldu buay da transferden bugün önce cozdurduler iki günde transfer olasiya bekledi 5.gün oluyomus bende yeni farkına vardım 2 tane iyi kalitede transferim oldu yarin tahlil vericem cnm inş bende güzel haberler alırımamin insallah darisi hepinize insallah. valla canim opudan 2 hafta sonra oluyor. doktorum söyledi pazartesi kan tahlili yaptirmami. senin kacinci gün transfer yapildi?
Çok çok üzüldüm, Allah sabır versin. Eşini ara hemen destek olacak biri olsun yanında. Inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir sana.Nasil bi aci ya dondum resmen aglayamiyorum da
ne desem, ne desek bos.cok üzüldüm. allahim sabir versin. en kisa zamandada sana saglikli ve hayili bir evlat nasip etsin. baska ne dileyebilirim kiMaalesef nefatifmis
Butun emekler cop oldu.
gözün aydin.allah tamamini erdirir insallahhh9.gün değeri 60 çıktı.Hamileyim sanırımKeseyi görene kadar inanamıyacağım.3.gün transferiydi.Herkese Allah kolaylık ve sabır versin.
Bn evdeyim cok iyiyim aksine,kafayi mi yiyorum acaba.Çok çok üzüldüm, Allah sabır versin. Eşini ara hemen destek olacak biri olsun yanında. Inşallah bebeğin çok bekletmeden gelir sana.
ufff kelin ilacı olsa başına sürermiş ne diyim de teselli edeyim seni Rabbim sabrımızı bol versin. senin de mi dondurulmuş yoktu canım?Nasil bi aci ya dondum resmen aglayamiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?