Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

duani hic eksik etme dilinden. allah büyük. insallah birgün sende emeklerinin mükafatini alicaksin. rabbine sigin.
allah dualarini kabul etsin

Canimmm suanda sana en iyi ilac yanlizlik ne soylense bosss inan agliyorum birileri konusup sorular sordukca daha cok canin yaniyo ben ilk denemede biliyorum bunu birdaha asla yapmiycam dedim ama bak simdi ikinciyi yaptik sonuc icin gun sayiyoruz.bak dondurulmuslar senin var benim kalmadi dondurmaya sanslisin kendini toparla daha saglikli dusunursun

Ne denir bilmiyorum. En kisa zamanda rabbiim dualarimizin karsiligini versin.

9.gün değeri 60 çıktı.Hamileyim sanırımKeseyi görene kadar inanamıyacağım.3.gün transferiydi.Herkese Allah kolaylık ve sabır versin.
Hayırlı olsun bebişinnnnn, sağlıcakla kucağına alırsın umarım. Ben de kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olacağım sanırım...

Selam kızlar. Kaç gündür giremedim foruma. Hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederimmmm transfer i olanlarin hayırlı haberlerini alalım inşallah. Çikolata kistimi öğrenince stres yaptım sanırım. Baş donmesi (vertigo) oluştu. Kbb doktoruna gittim iç kulaktaki kristallerden biri düşmüş baş dönmesi denge bozukluğu yapıyormuş. İlaç verdiler onu kullanıyorum şimdi. İnşallah tedavimde bi sıkıntı oluşturmaz. Rabbime sığındım.benim için de dua edermisiniz kızlar. Öpüyorum sizleri

Kizlar tedavinin 6.gunu ve e2 seviyem 900 lerde bu ne anlama geliyo ki bileniniz varmi bugunku kontrolumdede igne sayisi uce cikti cumartesi 10.gun ve dr toplama yapilabilir ihtimali var dedi.iyi biseymi kotu biseymi

Canim cok uzuldum yaa senin adina umudunu yitirme su an ne hissetgni iyi anliyorum rbbm buyuk siniyodur bizi insallh bu emeklermizin yaptiklrmzin mukafatini verir

Slm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
Maşallah süpenallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. 10 denemede dile kolay, ne zor hem maddi hem manevi olarak, ilk defamı pozitifi gördün peki, öncekilerde hiç pozitfi yakalamışmıydın...
Benimde 3 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var, hiç poztif göremedim, kimyasalı bile

Bir kere kimyasal gebelik vardı canim.

Slm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
Tam aglamaya baslamistim,sonucumu aldiktan sonra hic aglayamadim bile,bu mesaji gordum.
Masallah BarekAllah nasil bi istek nasil bi sabir ki tekrar tekrar yaptiniz :)
Bnm ilk denememdi ve bi daha asla yapmam dedim kendi kendime,cook utandim simdi.
Rabbim razi olsun senden hayirlisiyla bebisini kucagina al İNŞALLAH.

Canim tevekkül et cok üzüldüm belki hayirlisi budur üzülme demiyecem agla hatta atma icine ama sakin umudunu kaybetme hic vazgecme benim öbür topikte arkadasim slogan yapmisti O BEBEK BU EVE GİRECEK biz hep bununla umutlandik umutluyuz gircek o eve insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…