Yok var cnm 8 tane.Ama ne zmn isterim artik bilmiyorumufff kelin ilacı olsa başına sürermiş ne diyim de teselli edeyim seni Rabbim sabrımızı bol versin. senin de mi dondurulmuş yoktu canım?
duani hic eksik etme dilinden. allah büyük. insallah birgün sende emeklerinin mükafatini alicaksin. rabbine sigin.Bn evdeyim cok iyiyim aksine,kafayi mi yiyorum acaba.
neyse artik 8 yil bekledim cok aci cektim,milletin dilinden tutunda gordugum basit bi baskili hamile tsortune kadar herseye agladim, dualar ettim,adaklar adadim,bnm su 10 gun icinde kac bin salavat cektigimi kac bin ayet ve sure,kac bin esma okudugumu Allah biliyor,elbet bosa gitmez...
Allahim dedim,okudugum okuttugum meryem surelerinin,esmaul husnalarinin,ayeti kerimelerinin hurmeti icin emegimizi bosa cikarma,bana da isteyen herkese de anne olmayi nasip et dedim,olmadi.
Rabbim sizi sevindirsin,bana musade icim daraliyor nefes alamiyorum ama hala dilimde aliskanlik olmus duam...
Ya sabir...
Tebrikler gozunaydinnnnn9.gün değeri 60 çıktı.Hamileyim sanırımKeseyi görene kadar inanamıyacağım.3.gün transferiydi.Herkese Allah kolaylık ve sabır versin.
ne güzel ne büyük bi teselli işte. şimdi çok sıcak üzüntün biraz dinlenir yeniden denersin. asıl herşey çöp olan benim bi tanecik bile yokYok var cnm 8 tane.Ama ne zmn isterim artik bilmiyorum
Bn evdeyim cok iyiyim aksine,kafayi mi yiyorum acaba.
neyse artik 8 yil bekledim cok aci cektim,milletin dilinden tutunda gordugum basit bi baskili hamile tsortune kadar herseye agladim, dualar ettim,adaklar adadim,bnm su 10 gun icinde kac bin salavat cektigimi kac bin ayet ve sure,kac bin esma okudugumu Allah biliyor,elbet bosa
Allahim dedim,okudugum okuttugum meryem surelerinin,esmaul husnalarinin,ayeti kerimelerinin hurmeti icin emegimizi bosa cikarma,bana da isteyen herkese de anne olmayi nasip et dedim,olmadi.
Rabbim sizi sevindirsin,bana musade icim daraliyor nefes alamiyorum ama hala dilimde aliskanlik olmus duam...
Ya sabir...
Ne denir bilmiyorum. En kisa zamanda rabbiim dualarimizin karsiligini versin.hbilmiyorumpost: 39741251 .!.:Bn evdeyim cok iyiyim aksine,kafayi mi yiyorum acaba.
neyse artik 8 yil bekledim cok aci cektim,milletin dilinden tutunda gordugum basit bi baskili hamile tsortune kadar herseye agladim, dualar ettim,adaklar adadim,bnm su 10 gun icinde kac bin salavat cektigimi kac bin ayet ve sure,kac bin esma okudugumu Allah biliyor,elbet bosa gitmez...
Ya sabir...
Yaaaa, üzüldüm cnm. Rabbine sığın O en güzelini bilendir. Asla asla da istemekten ve uğraşmaktan vazgeçme. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. En kısa zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle..Maalesef nefatifmis
Butun emekler cop oldu.
Hayırlı olsun bebişinnnnn, sağlıcakla kucağına alırsın umarım. Ben de kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olacağım sanırım...9.gün değeri 60 çıktı.Hamileyim sanırımKeseyi görene kadar inanamıyacağım.3.gün transferiydi.Herkese Allah kolaylık ve sabır versin.
HlnNasil bi aci ya dondum resmen aglayamiyorum da
Maşallah süpenallahSlm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
Maşallah süpenallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. 10 denemede dile kolay, ne zor hem maddi hem manevi olarak, ilk defamı pozitifi gördün peki, öncekilerde hiç pozitfi yakalamışmıydın...
Benimde 3 aşılama ve 3 tüp bebek denemem var, hiç poztif göremedim, kimyasalı bile
Utanma kuzum bunda utanilcak ne var cek at bak kalbini dinle tamam umutsuzluga kapilma ee ikinvi cizgi cikmasaydi buseferde tutmadi die üzülcektin gül bakim hersey sinavdir ben inaniorum insallah hamissindirBen cok korkuyorum ya dogru degilseutanmasam resmini yuklicem
Tam aglamaya baslamistim,sonucumu aldiktan sonra hic aglayamadim bile,bu mesaji gordum.Slm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
Canim tevekkül et cok üzüldüm belki hayirlisi budur üzülme demiyecem agla hatta atma icine ama sakin umudunu kaybetme hic vazgecme benim öbür topikte arkadasim slogan yapmisti O BEBEK BU EVE GİRECEK biz hep bununla umutlandik umutluyuz gircek o eve insallaholmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
doktorumu aradım test gününe kadar ilacına devam et bi daha yaptır çok olumlu durmuyor dedi. hemen diğer tedavinin olasılıklarına başladı ne desin ki işi o.
oysa ne kadar umutluydum çok şahane iki tane 5. gün embriyosuydu.
heyacanım söndü umudum söndü.
rabbim sizlerin umudunu heyecanını hşç söndürmesin dualarımdasınız arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?