Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İlk negatif aldığımda bende yıkılmıştım canim. Ama hayat devam ediyodu. Üzülme kendini toparlar toparlamaya dondurulmuslarini alirsin

Uzulme demek cok zor uzulmemek cok zor. Umarim hakkimizda hayirlisi neyse o olur.

Slm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
Sabrına emeğine sağlık arkadaşım maşallah ne güçlü bir kadınmışsın allahım kucağına almayı nasip etsin bizim için en tecrübeli sensin hikayeni çok merak ettim

Aynen canim cocuga ne verir ne ögretirsen hamurunu erken yogurmus olursun ve cok haklisin sinav ama 7 cocuk bence bu sinavi gecememis Allah anaya babaya of bile deme die ayetinde uyarirken ama insaniz herseyimiz sinav Allah im bu sinavdan hakkiyla gecmeyi nasib etsin

Can
Nasil bi aci ya dondum resmen aglayamiyorum da
Canım yaptığımız hiçbirşey boşa değil bende negatifi duyduğumda ilk 3 gün çok iyiydim sonra ne olduysa sonrasında hayatımın en zor günlerini yaşadım psikolojim bozuldu kimseye tahammulum kalmadı telefonları açamadım soracaklar diye deliriyorum dedim ama çok şükür allah inancım sayesinde ve bu arkadaşlık grubu sayesinde yine dimdik ayaktayım olmak zorundayız çünkü biz anne adayı değil defalarca anne olmayı haketmiş ve bebeklerimizi görme den onlara delicesine aşık ANNEleriz........

Canim Allah im safi ismiyle sifa nasib etsin insallah bisey olmaz Allah in izniyle

Canim nezaman cikcak sonuc insallah hamilesinnnnn

Slm arkadaşlar bende 16 şubatta transfer olmustum.
9. Gün değerim 183.5
11. Gün değerim 380.4
14. Gün değerim 1838.2
Ve nihayet 10. Denememde HAMiLEYİMMMMM.
MAASALLAH sabrin ve verdigin emek icin de ayrica tebrik ediyorum. rabbim insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahhh

gecmis olsun canim.allah yar yardimcin olsun. insallah tedavin hayirlisiyla pozitif sonuclanir.icine ferah tut

arkadaşlar merhaba. 14 şubatta 2 adet 6. gün embriyosu transfer edildi. B hcg değerlerim
8. gün:152
10.gün 363
12. gün 802
15. gün 2833
ctesi keseyi görmeyi gidicem. Bu 5. denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin,gerçekten çok zor bir süreç sadece çeken bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…