- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
PYok canim esimi ikna cabalarim devam ediyor. Cuma gunu 4 gun once tek doz igne vurulmustum ondan olabilir dior.arkadasim kan verdin mi?
Kendim kadar sevindim Diclecim oleyyyyyyy... süper harika. Rabbime binlerce şükür..Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Yaprak dokuyor bir tarafim bir tarafim bahar bahce suan. Insallah umutlarim sonmez beyi bir ikna etsemA
Ayyy çok sevindim Allahım güldür yüzümüzü .......
Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Hadi bakalım hayırlısıyla pozitifle gel inşallahVe karga esini ikna eder. Haydi bismillah :)
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : Negatif
miranaz05 : 5 Mart test tarihi
@hln21 : negatif
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Caniiim cok sevindim.Allah kucagina almayi nasip etsin. Degerlerin kat kat artsin. Cok mutlu oldum senin adina.Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Allahim nolurVe karga esini ikna eder. Haydi bismillah :)
Hadi tatlım sen de güzel sonuçla gelde şenlenelim iyice...Ve karga esini ikna eder. Haydi bismillah :)
Canim nezaman cikcak sonuc insallah hamilesinnnnn
insallah güzel hayirli sonuclarla gelirsin canimm
Negatif SONUÇ alan arkadaşlarım ne desek boş biliyorum rabbim sabır versin
Karpuzcilek_d tatlım tebrik ederim. papyonkilikli canım kan verdin mı?
Kendim kadar sevindim Diclecim oleyyyyyyy... süper harika. Rabbime binlerce şükür..
Şahane bir haber bu :) çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla.
Caniiim cok sevindim.Allah kucagina almayi nasip etsin. Degerlerin kat kat artsin. Cok mutlu oldum senin adina.
canimm allaha cok sükür. cok sevindim gözün aydin. saglikla kucagina al insallahhhhhAldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Karga tipis tipis evinin yolunu tutar. Bugun hep hastane kapilarindan dondum acildeki sira bedava ekmek kuyrugunda yoktur inanin bana. Ben de yarini bekleyeyim artik dedim. Ne yapayimAllahim nolurpapyonkilikli pozitif sonucla gelsin.Amiiiiinnnnn.
canim ya bundada vardir bi hayir kismet olmadi bugün. insallah yarin hayirlisiyla pozitif sonucunu alirim..kucakliyorum seniKarga tipis tipis evinin yolunu tutar. Bugun hep hastane kapilarindan dondum acildeki sira bedava ekmek kuyrugunda yoktur inanin bana. Ben de yarini bekleyeyim artik dedim. Ne yapayimhayirlisi igneden de olsa su kadarcik sevindim hic gormedigim o cizgiyi gordum ya buna hamdolsun.
canim suan nasilsin kimbilir heryerin titriyor. ben bugün inanamiyorum dünki rüyamiydi diyorum. belirtin oldumuHepinize cok tesekkur ederim arkadaslar darisi tum isteyenlere insallah herkes icin dua ettim bugun sonucu beklerken kimse uzulmesin artik en kisa zamanda Allahim negatif alanlari sevindirsin, hamile arkadaslar saglikla kucaklarina alsinlar bebislerini
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar darisi tum isteyenlere insallah herkes icin dua ettim bugun sonucu beklerken kimse uzulmesin artik en kisa zamanda Allahim negatif alanlari sevindirsin, hamile arkadaslar saglikla kucaklarina alsinlar bebislerini
ben de öyle düşünüyorum 3. oldu bugün. sizi de meşgul ettim. inşallah doğrudur da bu kadar umut boşa gitmez...canim ya bundada vardir bi hayir kismet olmadi bugün. insallah yarin hayirlisiyla pozitif sonucunu alirim..kucakliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?