- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
canim olurmu öyle sey. sizinle yatip sizinle kalkar oldum ama mutlu oluyorum. tv izliyordum aklima geldiniz sen veben de öyle düşünüyorum 3. oldu bugün. sizi de meşgul ettim. inşallah doğrudur da bu kadar umut boşa gitmez...
inşalllaahhhh inşalllaahhhhcanim olurmu öyle sey. sizinle yatip sizinle kalkar oldum ama mutlu oluyorum. tv izliyordum aklima geldiniz sen veKarpuzcilek_d heycanla laptopa sarildim :) gec olsun güc olmasin canim. hayirlisi insallah güzel olcak
kendimle uğraşmaktan bugün kutlayamadım seni maşşşşaaallllahhhh.... allah nazardan saklasın arkadaşım tamamına erdirsin inşallahCanım benim bence karsilasmamiz ikimize de uğur getirdiInsallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi opuyorumm
maşşşaaalllahhh negatif olan herkese umut oldun. :)İlk negatif aldığımda bende yıkılmıştım canim. Ama hayat devam ediyodu. Üzülme kendini toparlar toparlamaya dondurulmuslarini alirsin
Canım kaçıncı gün embiryosuydu listeye ekleyecemCanım benim bence karsilasmamiz ikimize de uğur getirdiInsallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi opuyorumm
5. EmbriyosuCanım kaçıncı gün embiryosuydu listeye ekleyecem
Canım eklerim tabii kaçıncı gün embiryosuydu?Benide eklermisin tabloya
canim suan nasilsin kimbilir heryerin titriyor. ben bugün inanamiyorum dünki rüyamiydi diyorum. belirtin oldumumalum cok aradik ama ben de adet sancisina benzeye agriymis meger belirti
Kendim kadar sevindim Diclecim oleyyyyyyy... süper harika. Rabbime binlerce şükür..
Evet canım bence de imkansızları yaşadık. Ben de farklı bir yöntem denendi. Sende iki günlük emriyo transferi oldu. Şükürler olsun ki Rabbim ol demiş ve oldu. Ben de öpüyorum seni ve bebişini...Canım benim bence karsilasmamiz ikimize de uğur getirdiInsallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi opuyorumm
Canım kaçıncı gün embiryosuydu listeye ekleyecem
kendimle uğraşmaktan bugün kutlayamadım seni maşşşşaaallllahhhh.... allah nazardan saklasın arkadaşım tamamına erdirsin inşallah
inşallah hastane kapısından dönmezsem :) ya acaba cuma günki iğneden olabilir mi bu ikinci çizgi bilgisi olan var mı?Sağol arkadaşım amiinnn..Seninde güzel haberini alacağız insallahYarın gideceksin değil mi artık kan vermeye?
Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Karpuzcilek_d cok sevindimm umutsuzluk bosunaydii gördünmü hamilesinn istee Allah im biz bekleyenlere nasib etsin bugün cok üzüldük negatiflerden dolayi ana sevindirenlerde oldu papyonkilikli canim vardir bundada bir hayir bak kuzum bekledikce degerlenir inan yüreginle ben inaniirum yaptir yarin yaz suraya bife bu gece uyumamazlik yapma
Gozunaydin tebrikler canim insallah bizede nasip olur oyle göbecikler atmakkkkk
Allahım sen bize sevinç çığlıkları atmayı nasip eyleeeeYaprak dokuyor bir tarafim bir tarafim bahar bahce suan. Insallah umutlarim sonmez beyi bir ikna etsem
Ne mutlu sabrın mükafatını aldın desene darısı başımıza allahım kucağına almayida nasip etsinarkadaşlar merhaba. 14 şubatta 2 adet 6. gün embriyosu transfer edildi. B hcg değerlerim
8. gün:152
10.gün 363
12. gün 802
15. gün 2833
ctesi keseyi görmeyi gidicem. Bu 5. denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin,gerçekten çok zor bir süreç sadece çeken bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?