Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ben de öyle düşünüyorum 3. oldu bugün. sizi de meşgul ettim. inşallah doğrudur da bu kadar umut boşa gitmez...
canim olurmu öyle sey. sizinle yatip sizinle kalkar oldum ama mutlu oluyorum. tv izliyordum aklima geldiniz sen ve Karpuzcilek_d heycanla laptopa sarildim :) gec olsun güc olmasin canim. hayirlisi insallah güzel olcak

canim suan nasilsin kimbilir heryerin titriyor. ben bugün inanamiyorum dünki rüyamiydi diyorum. belirtin oldumu malum cok aradik ama ben de adet sancisina benzeye agriymis meger belirti

Sersem gibiyim :) O kadar çok kasmisim ki kendimi suan ruyada gibiyim:)) Büyük ihtimalle yarın ben de senin gibi dusunucem
Evet adet sancısı gibi belirti bende transferden beri vardı başlarda sanırım opunun etkisiyle oldu..sonra hafifledi..haftasonundan beri de şiddeti arttı. Dün akşam koltukta otururken öyle bir batma oldu ki nefesim kesildi resmen..hala da arada oluyor gülünce falan canım yanıyor.
Bir de midemde tokluk hissi var çok yemek yersem midem bulanmaya başlıyor. Hımm bir de feci bel agrim var, bacak aralarında da agri oluyor..Bugüne kadar okuduğum belirtileri yaşıyorum hala çok garip geliyor

Karpuzcilek_d cok sevindimm umutsuzluk bosunaydii gördünmü hamilesinn istee Allah im biz bekleyenlere nasib etsin bugün cok üzüldük negatiflerden dolayi ana sevindirenlerde oldu papyonkilikli canim vardir bundada bir hayir bak kuzum bekledikce degerlenir inan yüreginle ben inaniirum yaptir yarin yaz suraya bife bu gece uyumamazlik yapma

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : Negatif

miranaz05 : 5 Mart test tarihi

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Canım benim bence karsilasmamiz ikimize de uğur getirdi Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi opuyorumm
Evet canım bence de imkansızları yaşadık. Ben de farklı bir yöntem denendi. Sende iki günlük emriyo transferi oldu. Şükürler olsun ki Rabbim ol demiş ve oldu. Ben de öpüyorum seni ve bebişini...

Umutsuzlugum aslında kendimi negatif e hazırlamaya çalıştığım içinmis Allahım isteyen herkese versin

Ne mutlu sabrın mükafatını aldın desene darısı başımıza allahım kucağına almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…