Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tanışmak süper olurdu, Karpuzcilek_d ile şahsen tanışma fırsatım oldu, keşke hepinizle tanışabilsem çünkü farklı bir bağ oluyor...

okuduklarini yazarken agladim. nekadar güzel yazmissin. amin insallah. her asamasi zormus annelerimiz meger nekadar hakliymis. rabbim hepimizin olmus ve olacak meleklerini korusun. Hepimize hayirlisiyla bu güzel duyguyu tattirsin insallah.
Bu dünyada en mutlu olacağı yerde yazmissin ya..cok etkiledi beni.
Allahim en hayirlisiyndan en tezinden sanada saglikli bir evlat versin. hicbirimizin emekleri bosa gitmesin insallah.

Hamilelik takvimini gordukce nasil da hosuma gidiyor masallah. Darisi hepimizin basina

canım beni de ekleyin bu listeye. :)

canim bilgilerin icin cok tesekkür ederim. seni de üzmdüysem hakkini helal et ben kendi dosajimi yüksek dedim egoistce düsünmeden. nolur kusuruma bakma. bugün bi tuhaf hallerdeyim.
Hapimi erkenden yutuyorum canim genelde 6 gibi sabah ise gitmeden. hafta sonlari gec iciyodum ama bunuda artik degistiricem hapi yutar geri yatarim. haklisin aslinda sansliyiz ki kontrol altinda.
seninde hersey diledigince olsun. allahim yar ve yardimcin olsun

Tamam canım ekliyorum kaçıncı gün embiryosu ve kaç tane embiryo tranferi oldu?
üçüncü gün embriyosu canım. iki tane transfer edildi. Rabbim diğer kardeşlerime de versin inşallah...
Bol bol dua edin...Allahın isimlerini zikredin..

icimi ferahlattin allah bin kere razi olsun sende hep güzel haberler al insallah

C
çok teşekkür ederim cnm mucize olmaz mı hemde en güzel mucize ultrasonda transfer sırasında mı görüyorsun en küçük hallerini

ben hala inanamiyorum biliomusun. bakinca bu benim takvimmi diyorum. kimi doktor beni yerden yere vurdu. yasin 28 ama yumurtaliklarin 48 yasindaki kadin gibi calisiyo dediler
Taktiri ilahi canım benim doktorlar mucize diyor ama Rabbim verecek oldu nasip ediyor işte. Bana da aynı şeyi demişlerdi. Ben de 35 yaşındayım erken menapoz bile dendi. Yumurta üretemeyeceğimi söyleyenler oldu. Ama sağolsun doktorum Aysun hanım çok umutluydu ve elinden geleni yaptı ve önce Allah sonra Aysun Hanım sayesinde bebişimize kavuşacağız inşallah..

demek seninde sorunun yumurta yetmezligi. papyonkilikli da benzer sorun var.
aynen canim Rabbim ol desin yeterki..herseyin allahdan geldigini bilsek bile bir umut bir vesile gidiyosun doktora azindan cikacak bir umut dolu kelimeyi bekliyosun. Bu tarz cümlelerdende yikiliyor insan. ama sinavim diyosun ya sabir diyosun allaha siginip yola devam ediyosun..rezerv azligi olan kadinlarda tedavide önemli olan protokol ve sabir sabir sabir.
allahim isteyen hicbir kadinin kucaginin bos birakmasin hayirli evlatlar versin.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : Negatif

miranaz05 : 5 Mart test tarihi

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

Son düzenleme:
Kocaman bir AMİNNNNNN, Allahtan ümit kesilmez. Evet benim de rezerv azlığıydı. AMH 0,9 çıkmıştı. Doktorum son tedavimde 13 yumurta sayınca farklı ne yaptın, mucize bu dedi. Rabbim nasip etti ve bebişim şimdi benimle. Allahım anne olma duygusuyla yanıp tutuşan, her bebek görüşünde burnu sızlayan tüm kadınların kucağını tatlı bebişleriyle doldursun inşallah...

[/QUOTE]
KIZLAR BURAYA DOKTORLARIMIZIDA YAZSAK BENİM KAFAM KARIŞTI 2 DENEMEDEDE NEGATİF ALINCA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…