Tanışmak süper olurdu,KIZLAR BİZ NEGATİFTE ALSAK KAYBETMİŞ DEĞİLİZ SADECE BU SEFERDE KAÇTI ELİMİZDE SIPALAR DİYEREK GÜLECEĞİZ VE ASLA ALLAHIM İZNİYLE PES ETMEDEN YILMADAN KAVUSACAĞIMIZ GÜN İÇİN DUA EDECEĞİZ BÖYLE BİR ARKADAŞLIK DOSTLUK KOLAY BULUNMUYOR BİZİM EN BÜYÜK TESELLİMİZ BU .... :) KEŞKE İMKANIMIZ OLSADA BİR YERDE HEPİMİZ TOPLANABİLSEK HARİKA OLURDU...
okuduklarini yazarken agladim. nekadar güzel yazmissin. amin insallah. her asamasi zormus annelerimiz meger nekadar hakliymis. rabbim hepimizin olmus ve olacak meleklerini korusun. Hepimize hayirlisiyla bu güzel duyguyu tattirsin insallah.Canım tek diyebileceğim şey şu anne olmak böyle bir şey. Önce tuttu mu, sonra kesesi, sonra kalp atışı, şu oldu mu, bu oldu mu diye geçiyor hamilelik. Bana annemin dediği sen sağlıkla dünyaya getirdiğinde bütün korkuların geçeceğini mi sanıyorsun, daha dur her şey yeni başlayacak. Annelerimiz diyor ya anne olunca anlarsın. Allah kimseyi evladının hiç bir şeyi ile sınamasın. İnşallah en sağlıklı şekilde evladını alacaksın. Bildiklerinden, çaresi olanlardan asla korkma, şükürler olsun çaresi var. Rabbim bebeğin için bir sürü melek görevlendirmiştir. Onun keyfi yerinde bu dünyada en mutlu olacağı yerde. Sende iyi ol, iyi düşün çünkü o da seninle mutlu seninle mutsuz oluyor.
Hamilelik takvimini gordukce nasil da hosuma gidiyor masallah. Darisi hepimizin basinaokuduklarini yazarhepimizin n basadim. nekadar güzel yazmissin. amin insallah. her asamasi zormus annelerimiz meger nekadar hakliymis. rabbim hepimizin olmus ve olacak meleklerini korusun. Hepimize hayirlisiyla bu güzel duyguyu tattirsin insallah.
Bu dünyada en mutlu olacağı yerde yazmissin ya..cok etkiledi beni.
Allahim en hayirlisiyndan en tezinden sanada saglikli bir evlat versin. hicbirimizin emekleri bosa gitmesin insallah.
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE
gygry : HAMILE
nurse51 : HAMILE
I ilk_snf : HAMILE
admad : tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
Spring2014 : 2 Mart test tarihi
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Tamam canım ekliyorum kaçıncı gün embiryosu ve kaç tane embiryo tranferi oldu?canım beni de ekleyin bu listeye. :)
canim bilgilerin icin cok tesekkür ederim. seni de üzmdüysem hakkini helal et ben kendi dosajimi yüksek dedim egoistce düsünmeden. nolur kusuruma bakma. bugün bi tuhaf hallerdeyim.Canım hamileliğin ilk 3 ayı bebek senin hormonlarını alıyor. Daha sonra kendi üretmeye başlıyor. Şu anda çok şanslısın bunun farkındasın ve korkma Allah'ın izni ile hiç sorun yaşamadan bitirsin. Benim gibi olup bebek doğuran arkadaşlarım var. İlacın dozu sürekli değişerek bu süreci tamamladılar. Ayrıca hamile iken triod sorunu yaşayan 3 arkadaşım oldu. Hepsi de güzel güzel doğurdu. Benim daha önce günde 250 mg kullandığım oldu. İnan senin dozun gayet iyi. Ben şu anda 150 mg alıyorum. Düşün daha hamile değilim. Olunca daha da yükselecek. Bir çok hamilede bu kontrol altına alınmadığı için çoğu insanın bebeğini kaybetmesine yol açıyormuş. Doktorun bana dediği bunu kontrol altında tutuğun müddetçe normal bir hamileye göre daha iyi ve şanslısın dedi. Çünkü biliyorsun bir eksilik var ve sen onu kontrol ile dengede tutuyorsun. Bana doktor aynı tüp bebek süreci gibi dedi. Düşünki normalde hamile kaldığını anlayana kadar 1 ayın geçmesi gerekiyor. Bu arada başın ağrıyor ağrı kesici alıyorsun, ağır kaldırıyorsun. Ama tüp bebek tedavisinde bebeğin yerleştirildiğini bildikten sonra her şeyine dikkat ediyorsun. Hepimiz kendimize inanılmaz bir özen gösteriyoruz. Aynı bunun gibi önceden bildiğin her şeyin önlemini alıyorsun. İlacını düzenli al. doktor kullanımını anlatmıştır ama ben yine de bana söylenen şeklini belirttiyim. Sabah mümkünse en geç saat 8 kadar ilacı al. Bir saat hiç bir şey yemeden bekle. Demir içeren örneğin kan ilaçlarını mümkünse ilacı aldıktan 3-4 saat sonra al. A, E vitamini içeren hapları triod sorunu yaşayanlar alamıyor mutlaka danışarak alınması gerekiyor. Ayrıca mümkün oldukça triod yasaklanan yiyecekler var. Bunları az tüketmeye çalış.
üçüncü gün embriyosu canım. iki tane transfer edildi. Rabbim diğer kardeşlerime de versin inşallah...Tamam canım ekliyorum kaçıncı gün embiryosu ve kaç tane embiryo tranferi oldu?
icimi ferahlattin allah bin kere razi olsun sende hep güzel haberler al insallahDoktorlar sağ olsun hepsini insana öğretiyorlar. Ben 19 yaşından beri triod hastasıyım. 35 yaşındayım. Düşün kaç senedir bunla uğraşıyorum hala bilmediğim şey çıkıyor. Bu tüp bebekte jinekologların bazı bilindik şeyleri kontrol ettiğini ama hiç ilaçların yan etkilerine bakılmadığını öğrendim. Bunca senedir her 3 ayda bir kan veriyorum. Aç vermem gerekmediğini defalarca dendi. İlk kez bu bebek konusunda aç olması gerektiğini öğrendim. Normalde triod hormonu çok hızlı değişmez. Hasta olan arkadaşlar bilir. İlaç kullanmaya veya doz değişiklikleri en erken 3 ayda anlaşılır. Negatif olunca aslında tsh değerinin transferden mutlaka bir kaç gün önce ölçülmesi gerektiğini öğrendim. Kullanılan hormon ilaçları tsh dalgalanmasına yol açıyormuş. Bende bunları yurtdışında bir form sayesinde öğrendim. Aynen kadınlar kulübü gibi triod hastaların üye olduğu bir grup var. Triod hastası olup ta hamile kalanlar sağ olsun bir sürü şey hakkında bilgi verdiler. Doktorlara öğrendiklerimi sordukça cevapları öğrenebildim. İnşallah bizlerde bir gün hamile kalacağız.
Maşallah canım birinci kalite mi ikisi de? Rabbim bize de mutluluğu yaşatır insallhüçüncü gün embriyosu canım. iki tane transfer edildi. Rabbim diğer kardeşlerime de versin inşallah...
Bol bol dua edin...Allahın isimlerini zikredin..
Gruptaki herkesin takvimi olsun inşallah, en yakın sen varsın buna..Hamilelik takvimini gordukce nasil da hosuma gidiyor masallah. Darisi hepimizin basina
çok teşekkür ederim cnm mucize olmaz mı hemde en güzel mucize ultrasonda transfer sırasında mı görüyorsun en küçük hallerinihayir agrilarin biraz daha dvam ediyor ama. Idrara sikisik git ama dayanamayacak kadar degil cunku islemden sonra hemen wcye gitmeyeceksin yatacaksin. Bunun haricinde mucize gibi birsey. Ultrason da en kucuk hallerini goruyorsun falan. en azindan ben mucize diye adlandiriyorum :)
aminnn canım inşallah. tüm kalbimle amin diyorum sizler için...Maşallah canım birinci kalite mi ikisi de? Rabbim bize de mutluluğu yaşatır insallh
amin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. son 1 saatHamilelik takvimini gordukce nasil da hosuma gidiyor masallah. Darisi hepimizin basina
Beni de ekleyin 28 yumurta toplandı 16 yumurta döllenmiş transfer bekliyorumTamam canım ekliyorum kaçıncı gün embiryosu ve kaç tane embiryo tranferi oldu?
ben hala inanamiyorum biliomusun. bakinca bu benim takvimmi diyorum. kimi doktor beni yerden yere vurdu. yasin 28 ama yumurtaliklarin 48 yasindaki kadin gibi calisiyo dedilerHamilelik takvimini gordukce nasil da hosuma gidiyor masallah. Darisi hepimizin basina
Taktiri ilahi canım benim doktorlar mucize diyor ama Rabbim verecek oldu nasip ediyor işte. Bana da aynı şeyi demişlerdi. Ben de 35 yaşındayım erken menapoz bile dendi. Yumurta üretemeyeceğimi söyleyenler oldu. Ama sağolsun doktorum Aysun hanım çok umutluydu ve elinden geleni yaptı ve önce Allah sonra Aysun Hanım sayesinde bebişimize kavuşacağız inşallah..ben hala inanamiyorum biliomusun. bakinca bu benim takvimmi diyorum. kimi doktor beni yerden yere vurdu. yasin 28 ama yumurtaliklarin 48 yasindaki kadin gibi calisiyo dediler
demek seninde sorunun yumurta yetmezligi.Taktiri ilahi canım benim doktorlar mucize diyor ama Rabbim verecek oldu nasip ediyor işte. Bana da aynı şeyi demişlerdi. Ben de 35 yaşındayım erken menapoz bile dendi. Yumurta üretemeyeceğimi söyleyenler oldu. Ama sağolsun doktorum Aysun hanım çok umutluydu ve elinden geleni yaptı ve önce Allah sonra Aysun Hanım sayesinde bebişimize kavuşacağız inşallah..
Kocaman bir AMİNNNNNN, Allahtan ümit kesilmez. Evet benim de rezerv azlığıydı. AMH 0,9 çıkmıştı. Doktorum son tedavimde 13 yumurta sayınca farklı ne yaptın, mucize bu dedi. Rabbim nasip etti ve bebişim şimdi benimle. Allahım anne olma duygusuyla yanıp tutuşan, her bebek görüşünde burnu sızlayan tüm kadınların kucağını tatlı bebişleriyle doldursun inşallah...demek seninde sorunun yumurta yetmezligi.papyonkilikli da benzer sorun var.
aynen canim Rabbim ol desin yeterki..herseyin allahdan geldigini bilsek bile bir umut bir vesile gidiyosun doktora azindan cikacak bir umut dolu kelimeyi bekliyosun. Bu tarz cümlelerdende yikiliyor insan. ama sinavim diyosun ya sabir diyosun allaha siginip yola devam ediyosun..rezerv azligi olan kadinlarda tedavide önemli olan protokol ve sabir sabir sabir.
allahim isteyen hicbir kadinin kucaginin bos birakmasin hayirli evlatlar versin.
[/QUOTE]ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryosu transfer edildi
admad : tedavi aşamasında
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
dilaylay : Tedavi aşamasında
AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
dnzderya : Negatif
miranaz05 : 5 Mart test tarihi
@hln21 : negatif
T topik26 : 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?