Canim herkesde bir olmaz ben ilk kendi kendime hamile kaldigimda hafif kan gelmisti ama ikincisine gelmemisti mesalaGunaydin arkadaslar evde test yaptim hicbise cikmadiiii(( sizce yarin kanda cikarmi birde benim tutunma kanamasi olmadi illa olmasimi gerek Allahim yardim et
AMiiiiNN Allahimmmm bizede nasip YarabbimmmmmmKocaman bir AMİNNNNNN, Allahtan ümit kesilmez. Evet benim de rezerv azlığıydı. AMH 0,9 çıkmıştı. Doktorum son tedavimde 13 yumurta sayınca farklı ne yaptın, mucize bu dedi. Rabbim nasip etti ve bebişim şimdi benimle. Allahım anne olma duygusuyla yanıp tutuşan, her bebek görüşünde burnu sızlayan tüm kadınların kucağını tatlı bebişleriyle doldursun inşallah...
Çok iyi hemde süper canım tebrik ediyorumKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, hamilesin bebişim..Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.[/QUOTE]KIZLAR BURAYA DOKTORLARIMIZIDA YAZSAK BENİM KAFAM KARIŞTI 2 DENEMEDEDE NEGATİF ALINCA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM :)
8. gün için çok güzel canım ..inşallah kat kat artar..Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Benim de 8. günde 29 çıkmıştı, 12. gün 85 ve bugün yani 14. gün 206,7 çıktı.. Hamişlere hoşgeldin tatlım. Yine de katlanıp katlanmadığını görmek için iki günde bir kan vermen gerekecek...Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
BEN DEMİŞTİM 143 DİYE OLSUN 43 HARİKAAAAAA........... COK MUTLU OLDUM ARKADAŞIM CANIMMMMM ŞİMDİ YANINDA OLUP SIKI SIKI SARILMAK İSTERDİM SANA ALLAH ÇOK BÜYÜKSÜN COK ŞÜKÜR ........................................................8. gün için çok güzel canım ..inşallah kat kat artar..
NEYSE SAĞLIK OLSUN :)Canım tek tek herkesi bulmak zor aslında iyi olurdu ilk başta yapsaydik keşke
Ayyyyy süper ya. Arkadaşım değerlerin kat kat artsın. bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah. Yaşasın bugün çok stresliydim işlerden dolayı yüzümü güldürdün. Çoookkkk sevindim. Bir hamilemiz daha vaarrrrKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
BEN İNANIYORDUM BU HABERİ ALACAĞIMIZA ÇOK ŞÜKÜR ..... GÖZÜN AYDIN CANIMMM :)Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
İL NERESİ BEN KOCAELİDE OTURUYORUM[/QUOTE]Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.
maasallah. iste rabbim ol dedi mucizen gerceklesti. benim de ilk tedavimde 0 yumosum vardi simdikinde 9 tane olustu sükür. bendende kocaman bir AMINNNNNNKocaman bir AMİNNNNNN, Allahtan ümit kesilmez. Evet benim de rezerv azlığıydı. AMH 0,9 çıkmıştı. Doktorum son tedavimde 13 yumurta sayınca farklı ne yaptın, mucize bu dedi. Rabbim nasip etti ve bebişim şimdi benimle. Allahım anne olma duygusuyla yanıp tutuşan, her bebek görüşünde burnu sızlayan tüm kadınların kucağını tatlı bebişleriyle doldursun inşallah...
İğneyle alakası yok. Ben cuma iğne vurunmuştum, cumartesi kan verdim 29 çıktı. Doktorum da iğnedendir falan demedi gözün aydın dedi. Prolutron vurundum.kızlar hemşirem ile görüştüm iğnenin sonucu da olabilir dedişuan hiçbişi hissedemiyorum ben ((( ya hiç iğne olan yok mu aranızda 5 günde bu iğne kandan gitmez mi?
Aminnnnnn canimmm aminnnnCanımsınız tedavi aşamasındaki devrelerim ve sonucunu almış dedelerim inşallah güzel günler yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?