Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gunaydin arkadaslar evde test yaptim hicbise cikmadiiii (( sizce yarin kanda cikarmi birde benim tutunma kanamasi olmadi illa olmasimi gerek Allahim yardim et
Canim herkesde bir olmaz ben ilk kendi kendime hamile kaldigimda hafif kan gelmisti ama ikincisine gelmemisti mesala

AMiiiiNN Allahimmmm bizede nasip Yarabbimmmmmm

KIZLAR BURAYA DOKTORLARIMIZIDA YAZSAK BENİM KAFAM KARIŞTI 2 DENEMEDEDE NEGATİF ALINCA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM :)[/QUOTE]
Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.

KIZLAR BURAYA DOKTORLARIMIZIDA YAZSAK BENİM KAFAM KARIŞTI 2 DENEMEDEDE NEGATİF ALINCA DOKTOR ARAŞTIRIYORUM :)
Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.[/QUOTE]
İL NERESİ BEN KOCAELİDE OTURUYORUM

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra :7 Mart test tarihi

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : 5 Mart test tarihi

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Benim de 8. günde 29 çıkmıştı, 12. gün 85 ve bugün yani 14. gün 206,7 çıktı.. Hamişlere hoşgeldin tatlım. Yine de katlanıp katlanmadığını görmek için iki günde bir kan vermen gerekecek...

8. gün için çok güzel canım ..inşallah kat kat artar..
BEN DEMİŞTİM 143 DİYE OLSUN 43 HARİKAAAAAA........... COK MUTLU OLDUM ARKADAŞIM CANIMMMMM ŞİMDİ YANINDA OLUP SIKI SIKI SARILMAK İSTERDİM SANA ALLAH ÇOK BÜYÜKSÜN COK ŞÜKÜR ........................................................

Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Ayyyyy süper ya. Arkadaşım değerlerin kat kat artsın. bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah. Yaşasın bugün çok stresliydim işlerden dolayı yüzümü güldürdün. Çoookkkk sevindim. Bir hamilemiz daha vaarrrr

kızlar hemşirem ile görüştüm iğnenin sonucu da olabilir dedi şuan hiçbişi hissedemiyorum ben ((( ya hiç iğne olan yok mu aranızda 5 günde bu iğne kandan gitmez mi?

Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.
İL NERESİ BEN KOCAELİDE OTURUYORUM[/QUOTE]
Ankara, ben de Eskişehir'den geldim gittim. Senin için de sıkıntı olmaz hızlı tren sayesinde. 4 yıl doğumevinde çalışmış biri olarak doğum uzmanlarının işinde ehil olup olmadığını az çok anlarım. İlk denemem Anatoliada idi ve kandırıldığımı sonradan anladım çünkü bizde döllenme olmuyormuş. Döllenmemeiş embriyoyu transfer etmişler sanırım ve boşuna ümitlenmişim. İkinci Aysun Hanımla ile denedik. Döllenme olmadı, transfer yapamayız diye söyledi. Maksat para olsaydı transferi yapardı parayı tam alırdı. Üçüncü de ne kadar didindiğine elinden gelenin fazlasını yaptığına şahit oldum. Örneğin her ultrason da besmele ile başladı. Takviye gıdalara yönlendirdi beni. Daha fazlası için tanımanız lazım.

maasallah. iste rabbim ol dedi mucizen gerceklesti. benim de ilk tedavimde 0 yumosum vardi simdikinde 9 tane olustu sükür. bendende kocaman bir AMINNNNNN

kızlar hemşirem ile görüştüm iğnenin sonucu da olabilir dedi şuan hiçbişi hissedemiyorum ben ((( ya hiç iğne olan yok mu aranızda 5 günde bu iğne kandan gitmez mi?
İğneyle alakası yok. Ben cuma iğne vurunmuştum, cumartesi kan verdim 29 çıktı. Doktorum da iğnedendir falan demedi gözün aydın dedi. Prolutron vurundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…