- 24 Eylül 2012
- 202
- 249
- 103
tebrikler arkadasimm hamilesinnnn..allahim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahhhhKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Canim sende Allah in izniyle hamissin dir insallah Allah gönlûnûze göre versin herkesinnn insallahRabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
canim ignenin etkisi bukadar uzun sürüp kanda bukadar yüksek cikmaz bence..doktorunu ara sorkızlar hemşirem ile görüştüm iğnenin sonucu da olabilir dedişuan hiçbişi hissedemiyorum ben ((( ya hiç iğne olan yok mu aranızda 5 günde bu iğne kandan gitmez mi?
İki günde iki katına çıkması gerekiyor, gayet iyi sonucun..9.gün test 60 çıkmıştı.onun sonucu bi türlü çıkmayınca 1 gün sonra asıl test günümde yaptırdım kan testi
10.gün 104 bir günde artış nasıl iyi mi sizce?12.gün yine test var...
çok sevindim.hayırlı olsunnnnKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Artisin kötü degil canim Allah in izniyle insallah kat katlanir9.gün test 60 çıkmıştı.onun sonucu bi türlü çıkmayınca 1 gün sonra asıl test günümde yaptırdım kan testi
10.gün 104 bir günde artış nasıl iyi mi sizce?12.gün yine test var...
Çok iyi hemde süper canım tebrik ediyorum
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, hamilesin bebişim..
Benim de 8. günde 29 çıkmıştı, 12. gün 85 ve bugün yani 14. gün 206,7 çıktı.. Hamişlere hoşgeldin tatlım. Yine de katlanıp katlanmadığını görmek için iki günde bir kan vermen gerekecek...
BEN DEMİŞTİM 143 DİYE OLSUN 43 HARİKAAAAAA........... COK MUTLU OLDUM ARKADAŞIM CANIMMMMM ŞİMDİ YANINDA OLUP SIKI SIKI SARILMAK İSTERDİM SANA ALLAH ÇOK BÜYÜKSÜN COK ŞÜKÜR ........................................................
Ayyyyy süper ya. Arkadaşım değerlerin kat kat artsın. bebeğini sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah. Yaşasın bugün çok stresliydim işlerden dolayı yüzümü güldürdün. Çoookkkk sevindim. Bir hamilemiz daha vaarrrr
kizlar hepinize ayri ayri tesekkurler. Insallah hemairenin dedigi gibi degildir. Cok garibim suan. Ne yapicagimi bilemiyorum.BEN İNANIYORDUM BU HABERİ ALACAĞIMIZA ÇOK ŞÜKÜR ..... GÖZÜN AYDIN CANIMMM :)
Canimmm hpayirliii olsun kendiminki gibi cok sevindim insallah keseni bebegini görmekte nasib olurrKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Pregnyl bir doz benim de ya iyi ki varsiniz icime gunesler doguyorİğneyle alakası yok. Ben cuma iğne vurunmuştum, cumartesi kan verdim 29 çıktı. Doktorum da iğnedendir falan demedi gözün aydın dedi. Prolutron vurundum.
kizlar hepinize ayri ayri tesekkurler. Insallah hemairenin dedigi gibi degildir. Cok garibim suan. Ne yapicagimi bilemiyorum.
Pregnyl bir doz benim de ya iyi ki varsiniz icime gunesler doguyorİğneyle alakası yok. Ben cuma iğne vurunmuştum, cumartesi kan verdim 29 çıktı. Doktorum da iğnedendir falan demedi gözün aydın dedi. Prolutron vurundum.
var da korkuyorum gününden önce niye test yaptın diye kızar diyeüzülme canim allahin izniyle hamissin. doktorunla konusma imkanin varmi??
amin amin amin. hepimize inşalllaahhhhCanimmm hpayirliii olsun kendiminki gibi cok sevindim insallah keseni bebegini görmekte nasib olurr
icanım benide ekler misin dun oldu transferim 2 tane 5.gun embriyo transfer edildi test tarihim 14 martŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@miniss: HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi
@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@ilk_snf: HAMILE
@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi
@admad: tedavi aşamasında
@duyibo: tedavi aşamasında
@astaravistama: Tedavi aşamasında
@dilaylay: Tedavi aşamasında
@AsoKa : Tedavi aşamasında
@jonguil: 12 Mart test tarihi
@Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr:7 Mart test tarihi
@dnzderya: Negatif
@miranaz05: 5 Mart test tarihi
@hln21 : negatif
@topik26: 4 Mart test tarihi
@EgecanYagmur: Negatif
@sevil35 : Negatif
@muallime54 : Negatif
@321bieten : Negatif
@neseli41: Negatif
@Enigma79: Negatif
@nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor
@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
@tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor
Ben iki doz vurundum bir hafta arayla o zaman asıl benimki iğneden olabilirdiPregnyl bir doz benim de ya iyi ki varsiniz icime gunesler doguyor
o zaman şimdi rahatça ağlayabilirim. :)Ben iki doz vurundum bir hafta arayla o zaman asıl benimki iğneden olabilirdi
mutlukluk gözyasin olsun heeeeeepo zaman şimdi rahatça ağlayabilirim. :)
Ağla canım ağla, dök mutluluk gözyaşlarını, ben test sonucumu aldığımda her aradığımla her arandığımla hıçkıra hıçkıra ağladım akşama kadar... Ama bebişini de çok üzme annesi tamammı, eh artık elini koy göbüşüne ve konuş onunla...o zaman şimdi rahatça ağlayabilirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?