Bende en geç Cumartesi transfer Olacağım cnm inş güzel haberler veririzBenim transfe4deki ilk günüm arkadaşlar varmı yeni transfer olan?hiçbişey hissetmiyorum ben,yatıyorum yemeğe ve tuvalete kalkıyorum ilk gün diye ama tedirginlik var bişey olumu napsam netsem diye
hayırlı olsun canım inşallah güzel geçer transferin:):)Bende en geç Cumartesi transfer Olacağım cnm inş güzel haberler veririz
Gözün aydın tatlım inşallah birinci kalite embiryon olurMerhaba herkese :) Dun OPU mu oldum 2 tane yumurtami topladilar. bugun aradilar 2 side olgun bulunmus ve mikroenjeksiyon uygulanmis. yumurtalardan biri dollenmis ve bolunmeye baslamis bile, digerinin durumunu yarin ogrenecegim insallah iyi haberler alirim ve 1. kalite embriyolarim olur :)
benimde en gec pazar olacak, heyecan basti fena haldeBende en geç Cumartesi transfer Olacağım cnm inş güzel haberler veririz
insallahhhh canimmmmm, cok sagolasinnnnGözün aydın tatlım inşallah birinci kalite embiryon olur
Âmin inş benide çok fena bastı o heyecan gerçekten transferden sonra test nasıl beklicez bakalımbenimde en gec pazar olacak, heyecan basti fena haldehakkimizda hayirlisii
Kaliteli sağlıklı büyüsün, transferden sonra da sana sımsıkı tutunsun inşallahMerhaba herkese :) Dun OPU mu oldum 2 tane yumurtami topladilar. bugun aradilar 2 side olgun bulunmus ve mikroenjeksiyon uygulanmis. yumurtalardan biri dollenmis ve bolunmeye baslamis bile, digerinin durumunu yarin ogrenecegim insallah iyi haberler alirim ve 1. kalite embriyolarim olur :)
Arkadaslar yeni hamilelerin haberlerini okudum cok sevindimmmm, hayirli olsunnn taze annelerimizeeepapyonkilikli Karpuzcilek_d ve diger taze anneleeer gygry Spring2014 A ahalli I ilk_snf dianthus @serzenis87 izmirinsani hepinizi tekrardan tebrik ediyorummm Rabbim tamamini erdirsin, rahat hamilelik gecirip bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinnn :)
Merhaba herkese :) Dun OPU mu oldum 2 tane yumurtami topladilar. bugun aradilar 2 side olgun bulunmus ve mikroenjeksiyon uygulanmis. yumurtalardan biri dollenmis ve bolunmeye baslamis bile, digerinin durumunu yarin ogrenecegim insallah iyi haberler alirim ve 1. kalite embriyolarim olur :)
insallah canimSorun değil dünya küçük ilaki bir gün karşılarız. sen geldiğinde haber ver. Ben karşılamaya gelirim :)
Aminnnnn canim, hep mujdeli haberler alalim insallahhh :)Kaliteli sağlıklı büyüsün, transferden sonra da sana sımsıkı tutunsun inşallah
Aminnn canimm, Allah razi olsun. Hamilelerin duasi kabul olurmus, dualarinda bizi unutma :) opuyorummmamin canim insallah darisi bütün topikdaslarima ve bebis isteyen kadinlara insallah.kaliteli saglikla büyüsün insallah bebislerinn.güzel haberler al insallah
insallah canim.unuturmuyum hic aklim hep sizde.ben de seni öpüyorum.Aminnn canimm, Allah razi olsun. Hamilelerin duasi kabul olurmus, dualarinda bizi unutma :) opuyorummm
hadi maşşşaalllaahhhh. Allahım tamamına erdirsinTransfere sayili gunler heyecan baski kizlaaaaarrrrRabbim hakkimizda hayirli olani versin insallahhhh
tekrar gözün aydin canim. aldigimiz her güzel haber icin cok sükürdoktorumla konuştum gayet iyi bir sonuç dedi. Hamdolsun hamdolsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?