Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr:7 Mart test tarihi

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : 5 Mart test tarihi

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

aradım da konuşamadık. 1 saat sonra tekrar arayacağım. erken yaptın diye kızar korkusu var bende. sebebini bilmiyorum ama baba gibi bir doktorum var :)
Birşey demez canım, halimizden anlarlar değilmi beklemenin ne kadar zor olduğunu bilmiyorlarmı. Ben doktoruma valla ben dayanamadım ve tahlil yaptırdım dedim. Hiçte kızmadı :) :) :)

OOO annesi bak kızdırıyorsun beni. Ağlamak hele sana tamamen yasak. Hamileler ağlamaz. Ağlamana sebep oldum ya kendimede kızdım. Hamilelerin duası kabul olur diyorlar. Bu güzel duaların hepimiz için olsun. İnşallah hepimiz en kısa sürede bebeğimize kavuşuruz. Sen annesin artık, kötü düşünmemek elinizde değil, bu anneliğin doğasında var anlıyorum ama aynı zamanda her anne bebeğinin kahramanıda bu yüzden hepimiz güçlü olmak zorundayız. Sen bebişin için benim gibiler zamanı bekleyen bebeği için. Güzel olucak annesi sen merak etme.

Vallaha Genart Aysun Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Hem çok tatlı bir bayan, hem de çok dualı bir doktor.
İL NERESİ BEN KOCAELİDE OTURUYORUM[/QUOTE] Ankara ihtimalin varsa genart aysun hanım ben de duydum bir de novaart ahmet ve mehmet hocalar tavsiye ederim. istanbulda bülent tıraş tabii ki.

ne kadar güzel yazıyorsun ya.

Kizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun

Hamilesin demek. Süper bir haber demek :) Bugün 43.4 test gününde 100ün üstü demek ki doktorların tam da istediği şey. Allah tamamına erdirsin. Sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah.

Annelik hassasiyeti bunlar. Ben hiç üzülmedim. Hakkım yok ama helal olsun. Allah hiç kimseye çaresiz dert vermesin yeter. Sonuçta sen hamilesin ve sana normalin dışında ki herşey tuhaf gelecek, bebeğine zarar gelecekmi diye korkman çok normal. Bu senin ne kadar harika bir anne olduğunu gösteriyor. 6 süper bir saat. Bana doktorum sabah saat 9 civarında hormon dengesin değiştiğini söylemişti. Benim triodimdeki sorun üniversite zamanında çıkmıştı. bazen derslere geç başlayınca geçte kalkıyordum. her gün başka saatte alıyordum haliyle düzene giremiyormuş. Sonra doktorum aynı zamanlarda al ki vucud dengesi çok bozulmasın demişti. aynı antibiyotik kullanımı gibi düşün demişti. Bende haftasonu hafta içi yıllardır alıştım aynı dediğin gibi yapıyorum. Cümlemizin yardımcısı olsun. sana sadece tavsiyem ne olur üzülme, harika bir insansın hassasiyetin inanılmaz ama ne olur önce bebeğini düşün. Triodin en büyük düşmanı üzüntü ve stres. Bu ikisinden uzak dur. Bebeğinin üzülmemesi için gerekiyorsa bütün dünyayı üz.

ne kadar güzel yazıyorsun ya.
canımmmmmm hayırlı olsun çok sevinim inan hiç mi hiç tereddüt etme 43 iğnelerden olur mu hiç ya hemşireye de kızdım valla betahcg mi enjekte etti sana da iğneden olacak 8. gün değerin bu süper valla. benim ilk denememde 0. gün değerin 10.73 dü doktorum direkmen hayırlı olsun demişti ki katlanarak keseyi dahi görmüştüm. sen de rahat ol. ohhh keyfini çıkar bu mutluluğun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh

0. gün yazmışım 10.gün değeri 10.73 idi

sana da canım en kısa zamanda dualarla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin yüce Rabbim. hepinizi çok seviyorum. ilk başından beri bu konuda yazılan herşeyi ben yazdım sanki. ben bilseydim böyle olduğunu çok daha çnceden üye olurdum. sağolun kızlar. Allahım hiçbirinizin gönlüne ateş düşürmesin, ışıklara çıkarsın karamlıklardan.

Pregnyl bir doz benim de ya iyi ki varsiniz icime gunesler doguyor

Tebrik ederim. Hamilesin. Ne olur sevin, mutlu ol. Yanında olsam seni sarsıp hamilesin artıkkk, yeter üzülme diyecem. Bebeğin seni anne olarak seçti ve senle devam ediyor. Sende lütfen ona inan ve onu seçtiğini göstermek için umutlu ol. Bu söyleyeceklerim bütün hamilelere. Ben yaşadıklarımdan ötürü çok negatif biriyim üstüme kimseyi tanımam. Negatif öğrenince yıkıldım. Yaşayanlar ne olduğunu çok iyi bilir. Hamile olanlar ne olur aklınızdan kalbinizden kötü hiç bir şey geçirmeyin. Allah sizler için ol dedi ve sizler hamilesiniz bunun kıymetini bilin. Deminde bir arkadaşa yazdım anneliğin doğasında var. Üzülmek, endişelenmek, kaygılanmak. Ancak her anne aynı zamanda evladı için imkanısızı yapabilendir. Herşey olabilir ama önemli olan sizin bebeğinize inancınız. Bebeğinize inanın gerisi boş. Ben hiç olmayan bebeğim için nelere göğüs gerdim, neler duydum, benden daha kötü olanlarla tanıştım. Siz burada amh düşük diyip üzülüyorsunuz ben 19 yaşında rahim dahil hepsini kaybetme ile yüzleştim. 17 yaşında rahmi, yumurtalığı alınan tanıdım. Bana söylediklerini size söyleyecem. Her insan bir yumurta ve bir spermden oluyor daha fazlası değil. Rahminiz, yumurtanız varsa gerisi Allah'ın taktiri. Bende dahil hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz ama bir nokta varki o da Allah'ın taktiri.

canim yüreginin güzelligi temizligi yazdiklarini yansiyor..rabbimden dilegim herseyin gönlünce olmasi..
sakin üzülme ben yapi olarak zaten duygusalimdir zaten..stres ve üzüntü en büyük düsman haklisin. ama ben de ikiside vardi. sükür ki bu teshisler konuldugundan beri kendimden uzak tutmaya calisiyorum. stres üzüntü yumurtalik rezervinin de düsmaniymis. .ahh canim ben kimseyi üzemem icim icimi yer. fakat bebisim icin olabilir onu hayirliyla cok diledim rabbimden.
amin arkadasim dermansiz dert rabbim vermesin..sükür ki biz doktorlara gidip sifa bulmaya calisiyoruz.
yazdiklarindan anliyorumki cok güclü bir kadinsin. emeklerinin mükafatini allahin izniyle alicaksin.
bizler hepimiz bebislerimizin kahramini ve süper anneleri olucaz insallah.

AGZINA YÜREGİNE SAĞLIK ARKADAŞIM NE GÜZEL YAZMIŞSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…