Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım insallh yarın güzel haberlerini alacağız kaçıncı gün embiryosuydu kaç tane transfer edildi?
insallah canim bu benim ikinci ilk turkiyede yapmistik olmadi simdi Almanyada yaptirdik 5.gun embriyosu 3 tane transfer edildi 1orta kalite oldugu icin onida verdilrr cunki atacaklardi dondurmaya kalmamisti esim onuda yapin dedi tamm dediler o nedenle 3 adet oldu

Opun hayirli olsun canim insallah ikiside saglikla bölûnürler ve kaliteli embiriyo olur

üzüldüm canım ama en azından buz bebeklerin varmış ne mutlu sana insallh bu sefer olur tatlım
Aminn canım benim buz bebeklerim inşallah allahım burada herkesin dualatı kabul olsun hepinizi çok seviyorum ka gündür ağlama krizleri falan yeni yeni kendime geldim inşallah bu defa mutlu olurum

Ne demek canım benim sana umut olabildiysem ne mutlu bana inşallah sen de en kısa zamanda böyle mutlu olursun minnoşumla dua edicez sen merak etme Haberlerini bekliyorum..

Kaliteli yumişler olsun inşallah ikisi de seni hamiş bırakabilecek düzeyde olsun ve anneciklerinin göbüşlerinde yerlerini alsınlar...

Canim insallah bu sefer mutlulugunu alirsin bu sefer bebisin siki siki tutunur transferin nezamn

Allah razi olsun güzel anne adayi rabbim dualarini kabul etsin bebisinide saglikla kucagina almayi nasib etsin

Oh maşallah çok sevindim canım benim bebiş büyüyor güzel güzel keyfi yerinde
Ben de yarın akşam tekrar kan vereceğim, haftaya da büyük ihtimalle keseyi görürüz dedi Sertaç Bey

Oh maşallah çok sevindim canım benim bebiş büyüyor güzel güzel keyfi yerinde
Ben de yarın akşam tekrar kan vereceğim, haftaya da büyük ihtimalle keseyi görürüz dedi Sertaç Bey
Senin bebişin de keyfi yerindedir inşallah annesi, yarın sonucunu yazarsın cnm, umarım kat kat katlanır. Vallaha kalp atışına kadar hala inanamayacağım sanırım.

Kizlar benim ilk tup bebek denememdi ve yaptim sonuc negatif cikti bir hafta oldu dktoruma gittim onlarda hic beklemiyordu bu sonucu cnku benden ümitliydiler ve bendeki belirtilerde tamda istedikleri gibiydi öyleki sonuc negatif ciktiginda bizi arayip baska yerdede kan testi yaptirtmayi bile dusunmuşler simdide dr bizden gen taramasi karyotip analizi ve histeroskopi istedi yaptirdik merak ettigim bu testleri yaptiran varmi ve bu testleri yaptirmanin nasil bir faydasi var sizce tup bebek tedavi işlemleri suresince. Ayrica hic kanamamda olmadi sonuctan sonra bile sadece lekelenme seklinde oldu ve et parcasi dusurdum ince zar seklinde biseydi esim doktora goturup patoloji istetelim dedi fakat bn burdaki yorumlari okudugumda bunun normal birsey oldugunu yazmis bir cok arkadaslar neyse resmini cekti eşim en azndan doktora gosteririm dedi ve gosterdik dr keske atmasaydiniz dedi cok saşkiniz bu durumda kala kaldik .

Senin bebişin de keyfi yerindedir inşallah annesi, yarın sonucunu yazarsın cnm, umarım kat kat katlanır. Vallaha kalp atışına kadar hala inanamayacağım sanırım.

İnşallah canım haber veririm mutlaka Bizde de hafiften tedirginlik var dediğin gibi kalp atışına kadar devam edecek heralde, kalp atışı olmadan kimseye söylemeyelim diyor eşim ama ben bekleyemeyeceğim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…