- 21 Şubat 2015
- 47
- 103
- 33
- 36
Canım inşallah hamişsindir bence iğneyle alakası yok pozitif düşünamin amin amin. hepimize inşalllaahhhh
insallah canim bu benim ikinci ilk turkiyede yapmistik olmadi simdi Almanyada yaptirdik 5.gun embriyosu 3 tane transfer edildi 1orta kalite oldugu icin onida verdilrr cunki atacaklardi dondurmaya kalmamisti esim onuda yapin dedi tamm dediler o nedenle 3 adet olduCanım insallh yarın güzel haberlerini alacağızkaçıncı gün embiryosuydu kaç tane transfer edildi?
Opun hayirli olsun canim insallah ikiside saglikla bölûnürler ve kaliteli embiriyo olurMerhaba herkese :) Dun OPU mu oldum 2 tane yumurtami topladilar. bugun aradilar 2 side olgun bulunmus ve mikroenjeksiyon uygulanmis. yumurtalardan biri dollenmis ve bolunmeye baslamis bile, digerinin durumunu yarin ogrenecegim insallah iyi haberler alirim ve 1. kalite embriyolarim olur :)
İnşallah canım teşekkür ederimNe mutlu sana bir mucizen daha seninle kavuşmayıbekliyor inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde
Aminn canım benim buz bebeklerim inşallah allahım burada herkesin dualatı kabul olsun hepinizi çok seviyorum ka gündür ağlama krizleri falan yeni yeni kendime geldim inşallah bu defa mutlu olurumüzüldüm canım ama en azından buz bebeklerin varmış ne mutlu sana insallh bu sefer olur tatlım
ayyy canımmm ne güzel ne mutlu sana...inşallah zaman çabucak geçsin hayırlısı ile kucağına al yavrunu...
Sertaç beyde çok sevincek bugün.
bende korkularla heyecanla zamanın geçmesini ve hemen başlamayı bekliyorum.
bu heyecanlı zamanda umut oldun banada...
tekrarrr çok tebrikkk ediyorum.
bende tedavim başlayınca haber veririm sana.kuzucuğunla bana dua edersiniz olurmu???
Yakınız seninle 1 saat aramız sen nerede tedavi oldun
Kaliteli yumişler olsun inşallah ikisi de seni hamiş bırakabilecek düzeyde olsun ve anneciklerinin göbüşlerinde yerlerini alsınlar...Merhaba herkese :) Dun OPU mu oldum 2 tane yumurtami topladilar. bugun aradilar 2 side olgun bulunmus ve mikroenjeksiyon uygulanmis. yumurtalardan biri dollenmis ve bolunmeye baslamis bile, digerinin durumunu yarin ogrenecegim insallah iyi haberler alirim ve 1. kalite embriyolarim olur :)
Eh inanabilirsin artık, sanırım kızmamıştır :)doktorumla konuştum gayet iyi bir sonuç dedi. Hamdolsun hamdolsun :)))
Allah yardımcın olsun, güzel sonuçların olsunnnnn, bizleri de hemen haberdar etki merakta kalmayalım cnm..Kizlar yarin saat 15.30 da randevumvar sira bende cok korkuyorum ne olur bana dua edin Allahim banada yardim etsin
Canim insallah bu sefer mutlulugunu alirsin bu sefer bebisin siki siki tutunur transferin nezamnCanım benim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınız
edicem söz veriyorum. açıcam son durum listesini bu akşam hepinizin takma isimleriyle de olsa teker teker sayarak yasin okuyacağım söz verriyorum.... transfer bekleyenleri transfer olanları gebeleri negatifleri herkesin ismini sayacağım. söz veriyorum
Canım benim Rabbim bu kez yüzünü güldürsün kucağını doldursun..Aminn canım benim buz bebeklerim inşallah allahım burada herkesin dualatı kabul olsun hepinizi çok seviyorum ka gündür ağlama krizleri falan yeni yeni kendime geldim inşallah bu defa mutlu olurum
Benim de 8. günde 29 çıkmıştı, 12. gün 85 ve bugün yani 14. gün 206,7 çıktı.. Hamişlere hoşgeldin tatlım. Yine de katlanıp katlanmadığını görmek için iki günde bir kan vermen gerekecek...
Arkadaslar yeni hamilelerin haberlerini okudum cok sevindimmmm, hayirli olsunnn taze annelerimizeee@karsipenceredekikarga Karpuzcilek_d ve diger taze anneleeer @gygry @Spring2014 @ahalli @ilk_snf dianthus @serzenis87 @izmirinsani hepinizi tekrardan tebrik ediyorummm Rabbim tamamini erdirsin, rahat hamilelik gecirip bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinnn :)
Senin bebişin de keyfi yerindedir inşallah annesi, yarın sonucunu yazarsın cnm, umarım kat kat katlanır. Vallaha kalp atışına kadar hala inanamayacağım sanırım.Oh maşallahçok sevindim canım benim bebiş büyüyor güzel güzel keyfi yerinde
Ben de yarın akşam tekrar kan vereceğim, haftaya da büyük ihtimalle keseyi görürüz dedi Sertaç Bey
AMiN canim insalllah.eve gelir gelmez hemen size yazacmm Allahin izniyle mutlu haberi yazarim insallahAllah yardımcın olsun, güzel sonuçların olsunnnnn, bizleri de hemen haberdar etki merakta kalmayalım cnm..
Aminn canım benim buz bebeklerim inşallah allahım burada herkesin dualatı kabul olsun hepinizi çok seviyorum ka gündür ağlama krizleri falan yeni yeni kendime geldim inşallah bu defa mutlu olurum
Senin bebişin de keyfi yerindedir inşallah annesi, yarın sonucunu yazarsın cnm, umarım kat kat katlanır. Vallaha kalp atışına kadar hala inanamayacağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?