Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınız

Cok sukur arkadasim darisi bana yarin listede benim siram var banada dua et olurmu canim benim tosuncugum annesiyle olsun birakmamis olsun insallah
edicem söz veriyorum. açıcam son durum listesini bu akşam hepinizin takma isimleriyle de olsa teker teker sayarak yasin okuyacağım söz verriyorum.... transfer bekleyenleri transfer olanları gebeleri negatifleri herkesin ismini sayacağım. söz veriyorum

Ne mu
[QUOTE="EgecanYagmur, post: 39767380, member: 661875ibenim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınız[/QUOTE]Ne mutlu sana bir mucizen daha seninle kavuşmayı bekliyor inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde

Ne mutlu sana bir mucizen daha seninle kavuşmayıbekliyor inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde

üzüldüm canım ama en azından buz bebeklerin varmış ne mutlu sana insallh bu sefer olur tatlım

canimm arkadasim Allah razi olsunnn Allahim kabuletsin insallah beni aglatin ama uzuntuden degildi sizler gibi güzel dostlari buldugum icin hepinizden Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…