Cok sukur arkadasim darisi bana yarin listede benim siram var banada dua et olurmu canim benim tosuncugum annesiyle olsun birakmamis olsun insallahdoktorumla konuştum gayet iyi bir sonuç dedi. Hamdolsun hamdolsun :)))
güzel haberlerle gel insallahKizlar yarin saat 15.30 da randevumvar sira bende cok korkuyorum ne olur bana dua edin Allahim banada yardim etsin
İnşallah senin sayende de gülecek yüzlerimizKizlar yarin saat 15.30 da randevumvar sira bende cok korkuyorum ne olur bana dua edin Allahim banada yardim etsin
Canım benim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınızŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu tek transfer
@miniss: HAMILE
@dianthus : HAMILE
@gygry : HAMILE
@ilk_snf: HAMILE
@admad: tedavi aşamasında
@dilaylay: Tedavi aşamasında
@AsoKa : Tedavi aşamasında
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
@ravza54 : 9 mart test tarihi
@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi
papyonkilikli :7Mart test tarihi
@dnzderya: 7 Mart test tarihi
miranaz05 : 6 Mart test tarihi
@hln21 : 5 Mart test tarihi
@Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi
@topik26: 4 Mart test tarihi
E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi
Spring2014 : 2 Mart test tarihi
@sevil35 : Negatif
@muallime54 : Negatif
@321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
@Enigma79: Negatif
@nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor
@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
edicem söz veriyorum. açıcam son durum listesini bu akşam hepinizin takma isimleriyle de olsa teker teker sayarak yasin okuyacağım söz verriyorum.... transfer bekleyenleri transfer olanları gebeleri negatifleri herkesin ismini sayacağım. söz veriyorumCok sukur arkadasim darisi bana yarin listede benim siram var banada dua et olurmu canim benim tosuncugum annesiyle olsun birakmamis olsun insallah
Ne mutlu sana bir mucizen daha seninle kavuşmayıbekliyor inşallah güzel haberlerini alıcaz senindeCanım benim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınız
üzüldüm canım ama en azından buz bebeklerin varmış ne mutlu sana insallh bu sefer olur tatlımCanım benim negatif 2. Transefer için başlıycaz inşallah dondurulmuş 5. Gün embriyom var 1 tane inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğim tutunır bana . Kaç gündür giremiyordum bugün kontrole gittim kendime gelldim biraz daha iyiyim hepiniz aklımda ve dualarımdasınız
Canım insallh yarın güzel haberlerini alacağızCok sukur arkadasim darisi bana yarin listede benim siram var banada dua et olurmu canim benim tosuncugum annesiyle olsun birakmamis olsun insallah
Yakınız seninle 1 saat aramız sen nerede tedavi oldunben ankaradayım @neşeli41 izmitte.
Canım benim Ne hissettiğini çokniyi biliyorum ama hayırlısı buymuş belki sağlıklı olmayacaktı. Allahım tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsinNasil bi aci ya dondum resmen aglayamiyorum da
Yakınız seninle 1 saat aramız sen nerede tedavi oldunBende sizlerle tanışmak isterdim. Ben İstanbul'da oturuyorum sen nerdesin?papyonkilikli sanırım izmit'te oturuyor.Bir gün inşallah tanışırız.
:) nerdesinBuluşurken beni de alın tam İstanbul İzmit ortasındayım :)
Yarın inşallah hayırlısı ile pozitif sonucunu alırsın.Kizlar yarin saat 15.30 da randevumvar sira bende cok korkuyorum ne olur bana dua edin Allahim banada yardim etsin
Pendik :):) nerdesin
Yok nasil olacak bilmiyorum o saate gel dedigüzel haberlerle gel insallahkani sabah mi vericeksin?
iNSALLAH canimgüzel haberlerle gel insallahkani sabah mi vericeksin?
AMiN insallah canimmmmYarın inşallah hayırlısı ile pozitif sonucunu alırsın.
insallahhh Allahim hakkimizda hayirlisini verir insallahİnşallah senin sayende de gülecek yüzlerimiz
canimm arkadasim Allah razi olsunnn Allahim kabuletsin insallah beni aglatin ama uzuntuden degildi sizler gibi güzel dostlari buldugum icin hepinizden Allah razi olsunedicem söz veriyorum. açıcam son durum listesini bu akşam hepinizin takma isimleriyle de olsa teker teker sayarak yasin okuyacağım söz verriyorum.... transfer bekleyenleri transfer olanları gebeleri negatifleri herkesin ismini sayacağım. söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?