canim yüreginin güzelligi temizligi yazdiklarini yansiyor..rabbimden dilegim herseyin gönlünce olmasi..
sakin üzülme ben yapi olarak zaten duygusalimdir zaten..stres ve üzüntü en büyük düsman haklisin. ama ben de ikiside vardi. sükür ki bu teshisler konuldugundan beri kendimden uzak tutmaya calisiyorum. stres üzüntü yumurtalik rezervinin de düsmaniymis. .ahh canim ben kimseyi üzemem icim icimi yer. fakat bebisim icin olabilir onu hayirliyla cok diledim rabbimden.
amin arkadasim dermansiz dert rabbim vermesin..sükür ki biz doktorlara gidip sifa bulmaya calisiyoruz.
yazdiklarindan anliyorumki cok güclü bir kadinsin. emeklerinin mükafatini allahin izniyle alicaksin.
bizler hepimiz bebislerimizin kahramini ve süper anneleri olucaz insallah.
seninle özel hayatımda tanışıp sabahlara kadar sohbet etmek istiyorum. ne kadar da güzel yazıyorsun. benim ki endişe kötü olursa kötüye hazırlama. asla şımarıklık değil. hamdolsun Rabbime.Tebrik ederim. Hamilesin. Ne olur sevin, mutlu ol. Yanında olsam seni sarsıp hamilesin artıkkk, yeter üzülme diyecem. Bebeğin seni anne olarak seçti ve senle devam ediyor. Sende lütfen ona inan ve onu seçtiğini göstermek için umutlu ol. Bu söyleyeceklerim bütün hamilelere. Ben yaşadıklarımdan ötürü çok negatif biriyim üstüme kimseyi tanımam. Negatif öğrenince yıkıldım. Yaşayanlar ne olduğunu çok iyi bilir. Hamile olanlar ne olur aklınızdan kalbinizden kötü hiç bir şey geçirmeyin. Allah sizler için ol dedi ve sizler hamilesiniz bunun kıymetini bilin. Deminde bir arkadaşa yazdım anneliğin doğasında var. Üzülmek, endişelenmek, kaygılanmak. Ancak her anne aynı zamanda evladı için imkanısızı yapabilendir. Herşey olabilir ama önemli olan sizin bebeğinize inancınız. Bebeğinize inanın gerisi boş. Ben hiç olmayan bebeğim için nelere göğüs gerdim, neler duydum, benden daha kötü olanlarla tanıştım. Siz burada amh düşük diyip üzülüyorsunuz ben 19 yaşında rahim dahil hepsini kaybetme ile yüzleştim. 17 yaşında rahmi, yumurtalığı alınan tanıdım. Bana söylediklerini size söyleyecem. Her insan bir yumurta ve bir spermden oluyor daha fazlası değil. Rahminiz, yumurtanız varsa gerisi Allah'ın taktiri. Bende dahil hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz ama bir nokta varki o da Allah'ın taktiri.
amin. dileklerinin, dualarinin hepsini allahim kat kat sanada versin. ben deO senin güzelliğin.İnşallah hepimiz için iyi olucak. Bu hormonlar ınsanı fena yapıyor.Sen bebişle birlikte iki kişisin duygusallaşman normal. Yaşadığın bütün olumsuzlukları unut. Hepimiz çevremizde bir sürü mucizeler duyuyoruz bak senin mucizende gelmiş. Süper annesini seçmiş. Sen onu üzme o da seni üzmeyecek. Güzel güzel büyüp, dünyaya gelecek.
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
seninle özel hayatımda tanışıp sabahlara kadar sohbet etmek istiyorum. ne kadar da güzel yazıyorsun. benim ki endişe kötü olursa kötüye hazırlama. asla şımarıklık değil. hamdolsun Rabbime.
amin. dileklerinin, dualarinin hepsini allahim kat kat sanada versin. ben depapyonkilikli arkadasimizin yazdigi gibi seninle tanismak isterdim
Bende sizlerle tanışmak isterdim. Ben İstanbul'da oturuyorum sen nerdesin?papyonkilikli sanırım izmit'te oturuyor.Bir gün inşallah tanışırız.
Buluşurken beni de alın tam İstanbul İzmit ortasındayım :)
sen ne güzel yüreksin öyle. diyecek herşeyi demişsin benNegatif almama rağmen burayı hep takip ediyorum. Hepimiz başka doktorlardayız. Hepinizden değişik bir sürü şey öğreniyorum.Seni uzun zamandır okuyorum, bakış açınlarımız çok benziyor. Üstelik benim bu şekilde davranmam için gerekçem, yaşadıklarım var. transeferin 6 günü yaşadığım ağrıyı anlatamam. O gün bence bebeğim beni bıraktı ve bende hepiniz gibi buradan her yerden bir belirti aradım. Benim gibi ağrısı olan hamile kalanda var, negatif alanda. Sonuçta hiç birimiz bir diğerinin yaşadığının aynısını mı yaşıyoruz bilemeyiz. Bu şımarıklık değil ama negatif düşünen biri olarak elimde hiç bir şey yok. İlk ameliyatı oldum 13 yıl yine olucakmı dedim sonuç daha beteri oldu. sonuç iyi olmadı. Tüp bebek tedavisine başladım. Başta inancım, pozitif düşüncem fazla idi, herşeyde iyi gitti. Ama ağrıdan sonra inancım azaldı, senin gibi negatife hazırladım sonuç öylede oldu. ÇOK ŞÜKÜR SEN HAMİLESİN.Bak büyük harflerle yazdım. Artık negatif düşünemezsin buna hakkın yok. Endişelenmen normal anlıyorum ama Bebeğin seni seçti. Kötü düşünce kötü oluyor ben sana canlı örneğim. İyi düşünen kazanıyor.O hemşireyede sallama bak bir sürü arkadaş sana yazdı. Yaşayanlar hamilesin diyor değerinde süper. Ee daha ne olsun, bebeğin seninle konuşsun diye bekliyorsan önünde doğuma kadar 8 ay ve en azında 1,5 yaşına gelmesini bekleyeceksin.
Bana laboratuvarın verdiği hamilelik haftasına göre beta hcg değerleri aşağıda buna göre HAMİLESİN.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
ben ankaradayım @neşeli41 izmitte.Bende sizlerle tanışmak isterdim. Ben İstanbul'da oturuyorum sen nerdesin?papyonkilikli sanırım izmit'te oturuyor.Bir gün inşallah tanışırız.
ben yurtdisindayimBende sizlerle tanışmak isterdim. Ben İstanbul'da oturuyorum sen nerdesin?papyonkilikli sanırım izmit'te oturuyor.Bir gün inşallah tanışırız.
ben araba kullandım ama kısa mesafe. namazımı da ilk 3 gün oturarak kıldım sonra normal kıldım ama abdestimi alırken mümkün olduğunca bacağımı kaldırmadım. dr a sordum kılabilirsin normal hayatına devam et dedi.Kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bu doktor 10 gün sonra dediyse bana pislik olsun diye değil, sonuç en net o zaman çıkacağı için söyledi diye :) erken test yapma diye beynimi yıkamaya çalışıyorum.
Yarın işe başlıyorum Allah'tan da belki orada geçer zaman biraz. Transferden sonra araba kullandınız mı? Kaçıncı gün başladınız mesela?
Namaz kılan arkadaşlar varsa ben 3 gündür oturarak kıldım, artık normale dönmeli mi? Siz ne yaptınız ya da doktorlarınıza sordunuz mu?
Hayirli olsun canim ilk tedavimiŞahane bir haber bu :) çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla.
canimmm lililili tey tey sapey sapey hamilesin canimmmm arkadasimmmmm gozunaydinnn yarin darisi bana.insallahKizlar 43.4 bu ne demek ben hep sifir gordum iyi bir deger mi 8. Gun bugun
Sorun değil dünya küçük ilaki bir gün karşılarız. sen geldiğinde haber ver. Ben karşılamaya gelirim :)ben yurtdisindayimama sıkca türkiyeye geliyorum en son aralikta istanbuldaydim :)
amin amin amin bekleyen herkesin başına inşallahcanimmm lililili tey tey sapey sapey hamilesin canimmmm arkadasimmmmm gozunaydinnn yarin darisi bana.insallah
Eee nasıl gidiyor bakalım hamiş olmak. İçin içine sığıyor mu? İnanabiliyor musun halaamin amin amin bekleyen herkesin başına inşallah
hayırlı olsun:):)böyle güzel haberler bize umut oluyo :):):)amin amin amin bekleyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?