Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

O senin güzelliğin.İnşallah hepimiz için iyi olucak. Bu hormonlar ınsanı fena yapıyor.Sen bebişle birlikte iki kişisin duygusallaşman normal. Yaşadığın bütün olumsuzlukları unut. Hepimiz çevremizde bir sürü mucizeler duyuyoruz bak senin mucizende gelmiş. Süper annesini seçmiş. Sen onu üzme o da seni üzmeyecek. Güzel güzel büyüp, dünyaya gelecek.

seninle özel hayatımda tanışıp sabahlara kadar sohbet etmek istiyorum. ne kadar da güzel yazıyorsun. benim ki endişe kötü olursa kötüye hazırlama. asla şımarıklık değil. hamdolsun Rabbime.

amin. dileklerinin, dualarinin hepsini allahim kat kat sanada versin. ben de papyonkilikli arkadasimizin yazdigi gibi seninle tanismak isterdim

seninle özel hayatımda tanışıp sabahlara kadar sohbet etmek istiyorum. ne kadar da güzel yazıyorsun. benim ki endişe kötü olursa kötüye hazırlama. asla şımarıklık değil. hamdolsun Rabbime.

Negatif almama rağmen burayı hep takip ediyorum. Hepimiz başka doktorlardayız. Hepinizden değişik bir sürü şey öğreniyorum.Seni uzun zamandır okuyorum, bakış açınlarımız çok benziyor. Üstelik benim bu şekilde davranmam için gerekçem, yaşadıklarım var. transeferin 6 günü yaşadığım ağrıyı anlatamam. O gün bence bebeğim beni bıraktı ve bende hepiniz gibi buradan her yerden bir belirti aradım. Benim gibi ağrısı olan hamile kalanda var, negatif alanda. Sonuçta hiç birimiz bir diğerinin yaşadığının aynısını mı yaşıyoruz bilemeyiz. Bu şımarıklık değil ama negatif düşünen biri olarak elimde hiç bir şey yok. İlk ameliyatı oldum 13 yıl yine olucakmı dedim sonuç daha beteri oldu. sonuç iyi olmadı. Tüp bebek tedavisine başladım. Başta inancım, pozitif düşüncem fazla idi, herşeyde iyi gitti. Ama ağrıdan sonra inancım azaldı, senin gibi negatife hazırladım sonuç öylede oldu. ÇOK ŞÜKÜR SEN HAMİLESİN.Bak büyük harflerle yazdım. Artık negatif düşünemezsin buna hakkın yok. Endişelenmen normal anlıyorum ama Bebeğin seni seçti. Kötü düşünce kötü oluyor ben sana canlı örneğim. İyi düşünen kazanıyor.O hemşireyede sallama bak bir sürü arkadaş sana yazdı. Yaşayanlar hamilesin diyor değerinde süper. Ee daha ne olsun, bebeğin seninle konuşsun diye bekliyorsan önünde doğuma kadar 8 ay ve en azında 1,5 yaşına gelmesini bekleyeceksin.

Bana laboratuvarın verdiği hamilelik haftasına göre beta hcg değerleri aşağıda buna göre HAMİLESİN.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bu doktor 10 gün sonra dediyse bana pislik olsun diye değil, sonuç en net o zaman çıkacağı için söyledi diye :) erken test yapma diye beynimi yıkamaya çalışıyorum.

Yarın işe başlıyorum Allah'tan da belki orada geçer zaman biraz. Transferden sonra araba kullandınız mı? Kaçıncı gün başladınız mesela?

Namaz kılan arkadaşlar varsa ben 3 gündür oturarak kıldım, artık normale dönmeli mi? Siz ne yaptınız ya da doktorlarınıza sordunuz mu?

sen ne güzel yüreksin öyle. diyecek herşeyi demişsin ben
m sözüm yok. Allahum senden razı olsun.

ben araba kullandım ama kısa mesafe. namazımı da ilk 3 gün oturarak kıldım sonra normal kıldım ama abdestimi alırken mümkün olduğunca bacağımı kaldırmadım. dr a sordum kılabilirsin normal hayatına devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…