- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
dayanamadın değil mi dediEh inanabilirsin artık, sanırım kızmamıştır :)
Dayanmak çok kolay olsa keşke, ama olsun güzel sonuç aldın ya, devamı da gelsin sağlıcakla kucağına alasın inşallah güzel kokulu meleğini..dayanamadın değil mi dedi))
Bence de tahlilleri yaptırmanız iyi olmuş. Benim de ilk denememde hürra atladılar direk tüp bebeğe ve nitekim sonuç olumsuz. Merkez değiştirdim. Doktorum öncelikle bizden de karyotip ve gen taraması istedi. Sonuçlarda olumsuzluk olursa protokolu ona göre belirliyorlar ya da alternatif düzeltici yöntemlerden sonra tüpe başlıyorlar. Örneğin tüplerde tıkanıklık ya da su toplanması falan varsa tüp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş. Ben histerekopi yaptırmadım doktorum gerek duymadı. Neticeten testleri yaptırman mantıklı olmuş. En azından neden tutmadığına dair az çok fikirleri olmuştur doktorunun. Genetik olarak mümkün değilse bebek sahibi olmak tüp bebek tedavisi uygulanmıyor mesela. Bu sefer bebeişine kavuşursun umarım. Emeklerinin karşılığını alman dileğiyle.Kizlar benim ilk tup bebek denememdi ve yaptim sonuc negatif cikti bir hafta oldu dktoruma gittim onlarda hic beklemiyordu bu sonucu cnku benden ümitliydiler ve bendeki belirtilerde tamda istedikleri gibiydi öyleki sonuc negatif ciktiginda bizi arayip baska yerdede kan testi yaptirtmayi bile dusunmuşler simdide dr bizden gen taramasi karyotip analizi ve histeroskopi istedi yaptirdik merak ettigim bu testleri yaptiran varmi ve bu testleri yaptirmanin nasil bir faydasi var sizce tup bebek tedavi işlemleri suresince. Ayrica hic kanamamda olmadi sonuctan sonra bile sadece lekelenme seklinde oldu ve et parcasi dusurdum ince zar seklinde biseydi esim doktora goturup patoloji istetelim dedi fakat bn burdaki yorumlari okudugumda bunun normal birsey oldugunu yazmis bir cok arkadaslar neyse resmini cekti eşim en azndan doktora gosteririm dedi ve gosterdik dr keske atmasaydiniz dedi cok saşkiniz bu durumda kala kaldik .
Bizim ilk tüp denememizdi, nbegatif sonuç. doktorum dondurulmuşlar ile 2. adetinle tekrar deneyelim dedi..Hiç test istememesi beni düşündürüyor..
hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimDayanmak çok kolay olsa keşke, ama olsun güzel sonuç aldın ya, devamı da gelsin sağlıcakla kucağına alasın inşallah güzel kokulu meleğini..
AMİNNNNN, bekliyorlar annesi hem de sen den daha sabırsız olarak..Kızlar kardan bebeklerim beni bekliyorlar, gel al bizi diye bakiyorlar midir. Hastaligima az kaldı. Ben de hormonlar da tepinmeye başladı.Bir an once almak istiyorum bebegimi. Cok değişik bir duygu ya esimle benden olusan parcalar, benim canlarim var beni bekleyen.Allahim onlara can ver kan ver rahmimde de sonra da onların kokusunu duymayi nasip et, bana ve tüm ozlemle bebek bekleyen kardeşlerime.Amiinnn.
Insallah canim.ben iyice sulugoz oldum. Bugun is arkadasim geldi bana cocugunu anlatiyor. 7 yasina gelmis kizi hala koklamaya doyamiyorum diye birsuru anlatmaya basladi. Gozlerimin dolmasini zor engelledim. Lafi degistirmeye calistim ama uzattikca uzatti. Ona da bisey diyemem ki. Anne sonucta. O guzel duyguyu yasadigi icin. Neyse Allah hepimize yasatir en kisa zamanda insallah.AMİNNNNN, bekliyorlar annesi hem de sen den daha sabırsız olarak..
Benim dr ulun bey kontrolleri muayenehanesinde oldum opu ve transfer liv hospital da olduBen kartal'da oturuyorum. Doktorun muayenehanesi ataşehirde idi. OPU ve transfer için Kadıkoy Şifa'ya gittim. Sen nerede tedavi oldun?
Mrb histereskopi ve laparoskopi oldum rahim filminde küçük bir perde çıktı operasyon sonucunda 2. Rahim filmim çekildi ve temiz çıktı genetik testi bizde yaptırdık temiz çıktı ama bende karyotipte pıhtılaşma çıktı senin sonuçların temizdir umarım doktorum kim 1. Denemeyi nerede yaptırdın eşinde problem varmı :) ne çok soru sordum kusura bakmaCanim vakit ayirip cvb yazdigin icin tesekkr ederim umarim herkes istedigi murada kavusur
Allah razı olsun..kabul etsin canım..sözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
ALLAH Kabul etsin canim Allah sende razi olsun bende seni opyrmmm bebisinide annesisözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
iNSALLAH arkadasim ALLAHIN iZNiYLE sira bizde artikInsallah canim.ben iyice sulugoz oldum. Bugun is arkadasim geldi bana cocugunu anlatiyor. 7 yasina gelmis kizi hala koklamaya doyamiyorum diye birsuru anlatmaya basladi. Gozlerimin dolmasini zor engelledim. Lafi degistirmeye calistim ama uzattikca uzatti. Ona da bisey diyemem ki. Anne sonucta. O guzel duyguyu yasadigi icin. Neyse Allah hepimize yasatir en kisa zamanda insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?