Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bence de tahlilleri yaptırmanız iyi olmuş. Benim de ilk denememde hürra atladılar direk tüp bebeğe ve nitekim sonuç olumsuz. Merkez değiştirdim. Doktorum öncelikle bizden de karyotip ve gen taraması istedi. Sonuçlarda olumsuzluk olursa protokolu ona göre belirliyorlar ya da alternatif düzeltici yöntemlerden sonra tüpe başlıyorlar. Örneğin tüplerde tıkanıklık ya da su toplanması falan varsa tüp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş. Ben histerekopi yaptırmadım doktorum gerek duymadı. Neticeten testleri yaptırman mantıklı olmuş. En azından neden tutmadığına dair az çok fikirleri olmuştur doktorunun. Genetik olarak mümkün değilse bebek sahibi olmak tüp bebek tedavisi uygulanmıyor mesela. Bu sefer bebeişine kavuşursun umarım. Emeklerinin karşılığını alman dileğiyle.

Kızlar kardan bebeklerim beni bekliyorlar, gel al bizi diye bakiyorlar midir. Hastaligima az kaldı. Ben de hormonlar da tepinmeye başladı.Bir an once almak istiyorum bebegimi. Cok değişik bir duygu ya esimle benden olusan parcalar, benim canlarim var beni bekleyen.Allahim onlara can ver kan ver rahmimde de sonra da onların kokusunu duymayi nasip et, bana ve tüm ozlemle bebek bekleyen kardeşlerime.Amiinnn.

Beence sen bi doktorunla konus o testleri istet ve yaptir zarari olmaz aksine faydasi olur drlar icinde bir yol olur

AMİNNNNN, bekliyorlar annesi hem de sen den daha sabırsız olarak..

AMİNNNNN, bekliyorlar annesi hem de sen den daha sabırsız olarak..
Insallah canim.ben iyice sulugoz oldum. Bugun is arkadasim geldi bana cocugunu anlatiyor. 7 yasina gelmis kizi hala koklamaya doyamiyorum diye birsuru anlatmaya basladi. Gozlerimin dolmasini zor engelledim. Lafi degistirmeye calistim ama uzattikca uzatti. Ona da bisey diyemem ki. Anne sonucta. O guzel duyguyu yasadigi icin. Neyse Allah hepimize yasatir en kisa zamanda insallah.

Ben kartal'da oturuyorum. Doktorun muayenehanesi ataşehirde idi. OPU ve transfer için Kadıkoy Şifa'ya gittim. Sen nerede tedavi oldun?
Benim dr ulun bey kontrolleri muayenehanesinde oldum opu ve transfer liv hospital da oldu

Canim vakit ayirip cvb yazdigin icin tesekkr ederim umarim herkes istedigi murada kavusur
Mrb histereskopi ve laparoskopi oldum rahim filminde küçük bir perde çıktı operasyon sonucunda 2. Rahim filmim çekildi ve temiz çıktı genetik testi bizde yaptırdık temiz çıktı ama bende karyotipte pıhtılaşma çıktı senin sonuçların temizdir umarım doktorum kim 1. Denemeyi nerede yaptırdın eşinde problem varmı :) ne çok soru sordum kusura bakma

iNSALLAH arkadasim ALLAHIN iZNiYLE sira bizde artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…