Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim senin de evladını anlatacağın günler yakındır...

İnşallah canım haber veririm mutlaka Bizde de hafiften tedirginlik var dediğin gibi kalp atışına kadar devam edecek heralde, kalp atışı olmadan kimseye söylemeyelim diyor eşim ama ben bekleyemeyeceğim o kadar

canim o tedirginlik bizde dede var maalesef dianthus arkadasimizdada. insallah saglikla hersey yolunda gider.allaha emanetiz

insallah en tez zamanda sende hepimiz hayirlisiyla bu güzel duyguyu tadabiliriz. transferden sonra sImsIkI sarilsin sana bebislerin

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

demit : tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra :7 Mart test tarihi

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : 5 Mart test tarihi

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

Aminnnnn arkadaşım Bu Duana içten bi aminnnnn

Merhaba ben de 5. tüp bebek denememde dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi. Doktorum ilk denememde şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti, negatif sonucu görünce de çok şaşırmıştı. HSG çekildi, histerokopi yapıldı önce sorun yoktu. Tüm hormon tetkiklerim ayrıntılı olarak yapıldı herşey dört dörtlüktü. Daha sonra farklı farklı protokollerle hatta kan sulandırıcı iğneler de kullanarak 2 kez daha denedik sonuç negatif. Bu kez genetik testlerimizi yaptırdık, benim tromboz panelime bakıldı pıhtılaşma bozukluğu var mı diye hiç bir sorun saptanmadı. Kendimiz araştırarak ürolog Prof DR. Kaan Aydos'a gittik. Sperm DNA sına kadar erkek orjinli olabilecek herşeye bakıldı, tamamı normal çıktı. Bize kendiliğinden bile çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Bidahaki ıvf'den 2 ay önce eşimin evicap,proxeed ve bir ilaç daha kullanmasını önerdi. ıvf öncesi eşim bu ilaçları kullanmaya başladı sonra 4. kez ıvf yaptırmak için doktorumuza gittik, herşeyin normal olduğunu muhtemelen yerleşmede bir sıkıntı olduğunu söyledi. transferden 1 hafta önce yerleşme ihtimalini arttırmak için ince bir kataterle rahim iç yüzüne yani endometriyuma çizikler attı ( scratching ). Embriyonun hasarlı bölgeye yapışma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi. İlk kez bHCG + saptandı 25, fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Doktorum bir dahaki transfere bu işlemi ( scratching ) daha yoğun bir şekilde yapacağını söyledi. Bu şubatta 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi, öncesinde yine endometriyuma çizikler atıldı ve bu sefer sonuç pozitif
Yani bizim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 5. denememizde oldu. Bu sefer hiç umudum yoktu, 4 kez olmamış 5. de mi olacak diyordum ama oldu işte. Doktorum olacak mutlaka olacak diyordu, hep olumlu konuştu ve gerçekten bu işte bence 1 numara en azından bu süreçte doktor açısından kafam çok rahattı. Zamanı gelince rabbim ol diyor ve oluyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin..

ÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN . TEDAVİNİ NEREDE OLDUN DOKTOR KİM Dİ.

İlk defa benimle aynı sorunu yaşayanı gördüm.. Benimde rahime çizik atıldı ama yine olduğunu sanmıyorum.doktorumda sebep bulamadığı için çok üzgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…