AMiN AMiNN ALLAHIMGunaydin kızlar, bol pozitifli, bol bebekli bir gun olsun. Gitti 4 kaldı 6. Yolu yarilamadim bile :)
Canım benim senin de evladını anlatacağın günler yakındır...Insallah canim.ben iyice sulugoz oldum. Bugun is arkadasim geldi bana cocugunu anlatiyor. 7 yasina gelmis kizi hala koklamaya doyamiyorum diye birsuru anlatmaya basladi. Gozlerimin dolmasini zor engelledim. Lafi degistirmeye calistim ama uzattikca uzatti. Ona da bisey diyemem ki. Anne sonucta. O guzel duyguyu yasadigi icin. Neyse Allah hepimize yasatir en kisa zamanda insallah.
Allah razı olsun canım..sözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
İnşallah canım haber veririm mutlakaBizde de hafiften tedirginlik var dediğin gibi kalp atışına kadar devam edecek heralde, kalp atışı olmadan kimseye söylemeyelim diyor eşim ama ben bekleyemeyeceğim o kadar
Insallah canim.ben iyice sulugoz oldum. Bugun is arkadasim geldi bana cocugunu anlatiyor. 7 yasina gelmis kizi hala koklamaya doyamiyorum diye birsuru anlatmaya basladi. Gozlerimin dolmasini zor engelledim. Lafi degistirmeye calistim ama uzattikca uzatti. Ona da bisey diyemem ki. Anne sonucta. O guzel duyguyu yasadigi icin. Neyse Allah hepimize yasatir en kisa zamanda insallah.
allah kabul etsin. allah razi olsun arkadasimsözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
canim adet belirtisi her iki yöne de yorumlanabilir. insallah güzel adet belirtisidirAdet belirtilerim başladı ..bence bu defada kırmızı kart göreceğim...
güzel haberlerle gel insallahhhiNSALLAH arkadasim ALLAHIN iZNiYLE sira bizde artik
allah kabul etsin canım agzına sağlık hakkını helal etsözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
Aminnnnn arkadaşım Bu Duana içten bi aminnnnnKızlar kardan bebeklerim beni bekliyorlar, gel al bizi diye bakiyorlar midir. Hastaligima az kaldı. Ben de hormonlar da tepinmeye başladı.Bir an once almak istiyorum bebegimi. Cok değişik bir duygu ya esimle benden olusan parcalar, benim canlarim var beni bekleyen.Allahim onlara can ver kan ver rahmimde de sonra da onların kokusunu duymayi nasip et, bana ve tüm ozlemle bebek bekleyen kardeşlerime.Amiinnn.
Kizlar benim ilk tup bebek denememdi ve yaptim sonuc negatif cikti bir hafta oldu dktoruma gittim onlarda hic beklemiyordu bu sonucu cnku benden ümitliydiler ve bendeki belirtilerde tamda istedikleri gibiydi öyleki sonuc negatif ciktiginda bizi arayip baska yerdede kan testi yaptirtmayi bile dusunmuşler simdide dr bizden gen taramasi karyotip analizi ve histeroskopi istedi yaptirdik merak ettigim bu testleri yaptiran varmi ve bu testleri yaptirmanin nasil bir faydasi var sizce tup bebek tedavi işlemleri suresince. Ayrica hic kanamamda olmadi sonuctan sonra bile sadece lekelenme seklinde oldu ve et parcasi dusurdum ince zar seklinde biseydi esim doktora goturup patoloji istetelim dedi fakat bn burdaki yorumlari okudugumda bunun normal birsey oldugunu yazmis bir cok arkadaslar neyse resmini cekti eşim en azndan doktora gosteririm dedi ve gosterdik dr keske atmasaydiniz dedi cok saşkiniz bu durumda kala kaldik .
Allah kabul etsin arkadaşım duAna bizlerle birlikte aramıza yeni katılan meleklerinizde amin desin inşallahsözü mü yerine getirdim. hepinizin takma isimlerini sayarak duamı ettim. öpüyorum arkadaşlarım.
ÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN . TEDAVİNİ NEREDE OLDUN DOKTOR KİM Dİ.Merhaba ben de 5. tüp bebek denememde dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi. Doktorum ilk denememde şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti, negatif sonucu görünce de çok şaşırmıştı. HSG çekildi, histerokopi yapıldı önce sorun yoktu. Tüm hormon tetkiklerim ayrıntılı olarak yapıldı herşey dört dörtlüktü. Daha sonra farklı farklı protokollerle hatta kan sulandırıcı iğneler de kullanarak 2 kez daha denedik sonuç negatif. Bu kez genetik testlerimizi yaptırdık, benim tromboz panelime bakıldı pıhtılaşma bozukluğu var mı diye hiç bir sorun saptanmadı. Kendimiz araştırarak ürolog Prof DR. Kaan Aydos'a gittik. Sperm DNA sına kadar erkek orjinli olabilecek herşeye bakıldı, tamamı normal çıktı. Bize kendiliğinden bile çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Bidahaki ıvf'den 2 ay önce eşimin evicap,proxeed ve bir ilaç daha kullanmasını önerdi. ıvf öncesi eşim bu ilaçları kullanmaya başladı sonra 4. kez ıvf yaptırmak için doktorumuza gittik, herşeyin normal olduğunu muhtemelen yerleşmede bir sıkıntı olduğunu söyledi. transferden 1 hafta önce yerleşme ihtimalini arttırmak için ince bir kataterle rahim iç yüzüne yani endometriyuma çizikler attı ( scratching ). Embriyonun hasarlı bölgeye yapışma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi. İlk kez bHCG + saptandı 25, fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Doktorum bir dahaki transfere bu işlemi ( scratching ) daha yoğun bir şekilde yapacağını söyledi. Bu şubatta 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi, öncesinde yine endometriyuma çizikler atıldı ve bu sefer sonuç pozitif
Yani bizim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 5. denememizde oldu. Bu sefer hiç umudum yoktu, 4 kez olmamış 5. de mi olacak diyordum ama oldu işte. Doktorum olacak mutlaka olacak diyordu, hep olumlu konuştu ve gerçekten bu işte bence 1 numara en azından bu süreçte doktor açısından kafam çok rahattı. Zamanı gelince rabbim ol diyor ve oluyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Teşekkür ederim çok sağol. İstanbul'da oldum Prof. Dr. Erkut Attar'ın özel muayenehanesine gittimÖNCELİKLE GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN . TEDAVİNİ NEREDE OLDUN DOKTOR KİM Dİ.
İlk defa benimle aynı sorunu yaşayanı gördüm.. Benimde rahime çizik atıldı ama yine olduğunu sanmıyorum.doktorumda sebep bulamadığı için çok üzgün...Merhaba ben de 5. tüp bebek denememde dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi. Doktorum ilk denememde şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti, negatif sonucu görünce de çok şaşırmıştı. HSG çekildi, histerokopi yapıldı önce sorun yoktu. Tüm hormon tetkiklerim ayrıntılı olarak yapıldı herşey dört dörtlüktü. Daha sonra farklı farklı protokollerle hatta kan sulandırıcı iğneler de kullanarak 2 kez daha denedik sonuç negatif. Bu kez genetik testlerimizi yaptırdık, benim tromboz panelime bakıldı pıhtılaşma bozukluğu var mı diye hiç bir sorun saptanmadı. Kendimiz araştırarak ürolog Prof DR. Kaan Aydos'a gittik. Sperm DNA sına kadar erkek orjinli olabilecek herşeye bakıldı, tamamı normal çıktı. Bize kendiliğinden bile çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Bidahaki ıvf'den 2 ay önce eşimin evicap,proxeed ve bir ilaç daha kullanmasını önerdi. ıvf öncesi eşim bu ilaçları kullanmaya başladı sonra 4. kez ıvf yaptırmak için doktorumuza gittik, herşeyin normal olduğunu muhtemelen yerleşmede bir sıkıntı olduğunu söyledi. transferden 1 hafta önce yerleşme ihtimalini arttırmak için ince bir kataterle rahim iç yüzüne yani endometriyuma çizikler attı ( scratching ). Embriyonun hasarlı bölgeye yapışma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi. İlk kez bHCG + saptandı 25, fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Doktorum bir dahaki transfere bu işlemi ( scratching ) daha yoğun bir şekilde yapacağını söyledi. Bu şubatta 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi, öncesinde yine endometriyuma çizikler atıldı ve bu sefer sonuç pozitif
Yani bizim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 5. denememizde oldu. Bu sefer hiç umudum yoktu, 4 kez olmamış 5. de mi olacak diyordum ama oldu işte. Doktorum olacak mutlaka olacak diyordu, hep olumlu konuştu ve gerçekten bu işte bence 1 numara en azından bu süreçte doktor açısından kafam çok rahattı. Zamanı gelince rabbim ol diyor ve oluyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?