Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sabrın sonu selamettir arkadaşım. Zor süreçler atlatmışsın ve şükürler olsun ki Rabbim mükafatınızı vermiş. İlk denemede pes eden arkadaşlara örnek olsun azminiz. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah cnm..

Oncelikle bebeginize saglikli bi sekilde kqvusmanizi dilerim allah ayirmasin yanliz bu Stratching ilginç bir yöntemmiş ilk defa duyuyorm arastirmak lazim aslinda bu işlemin bi faydasinin olup olmadigi kanitlanmişmidir

Teşekkür ederim çok sağol. İstanbul'da oldum Prof. Dr. Erkut Attar'ın özel muayenehanesine gittim

Negatif sonuç görmek insanı darmadağan ediyo, insan düşünüyo ki tüp bebekle de olmazsa nasıl olacak bunun bir üst seçeneği başka çaresi yok ki. Herkesin ilk seferde oluyor benim olmuyorsa kesin bende bir sorun var ve doktorlar bulamıyor belki de hiç bulamayacak. Herkesin herkesin çocuğu olacak, kardeşlerimin yeğenlerimin.. belki benim 5 sene sonra olacak belki de 10 sene belki de hiç. Bu sorular düşünceler insanın kafasında dönüp duruyor biliyorum ama sabretmek yılmamak lazım. Ben geç farkına vardım ama bu olayı da hayatın merkezine koymamak lazım. Başlarda eşimle birbirimizi çok yıprattık olmuyor olmuyor işte olmayacak diiye.. sonra bunu hiç konuşmamaya başladık gezdik eğlendik, çocuk olunca yapamayacağımız şeyleri yaptık. Neredeyse 9 ay hiç bu konu hakkında konuşmadık sadece 1 ay önce tekrar deneyelim mi dedik ve denedik. Çok zor biliyorum ama sabretmek gerekiyor. Yılmadan tekrar tekrar denemek gerekiyor.Negatif sonuç son değil yeni bir başlangıç, inşallah burdaki herkesin kucağı en yakın zaman da dolacak, ben inanıyorum..

Oncelikle bebeginize saglikli bi sekilde kqvusmanizi dilerim allah ayirmasin yanliz bu Stratching ilginç bir yöntemmiş ilk defa duyuyorm arastirmak lazim aslinda bu işlemin bi faydasinin olup olmadigi kanitlanmişmidir

Tüp Bebekte Gebelik Yüzdesini Artıran En Popüler Yöntem

Endometrial Kazıma (Scratch)

Son yıllarda sağlıklı embriyolar verilmesine rağmen gebelik elde edilemediği durumlarda tüp bebek aşamasındaki en gizemli dönem olan embriyonun rahim içi zarına (endometriuma) yerleşmesi işleminde neler yapılabilir sorusunu yıllardır gündemde tutmuştur. 2002 de başlayan ancak son 2-3 yılda çok popüler olan bu teknik rahim içi zarına bir önceki adetin son günlerinde veya başında ve adet döneminin ilk günlerinde embriyonun rahime yerleştirilmesinden birkaç gün önce çok küçük ve ince çaplı bir kanülle rahim zarına ulaşılıp çok az bir doku almanın gebelik oranlarını % 40-50 oranında artırdığı gözlenmektedir. Biz de yaptığımız uygulamalarda bu başarıyı elde etmekteyiz.

böyle bir yazı buldum çok ayrıntılı bilmiyorum ama histeroskopi sonrası ya da endometriyuma zarar veren uygulamalar sonrası gebelik şansının arttığını duymuştum. Bu işlem histeroskopi sırasında da yapılabiliyormuş.

Öncelikle Mevlamm Bebeginizi saglikli sihatli kucaginiza almanizi nasip etsin bnm gibi olmayanlarada insllah şu straching ilk defa duyuyorum ilginc bir yontem fakat bu tekniğin işe yarayip yaramadigi malum sanirim kanitlanmiş bir yöntemmidir acaba

İlk defa benimle aynı sorunu yaşayanı gördüm.. Benimde rahime çizik atıldı ama yine olduğunu sanmıyorum.doktorumda sebep bulamadığı için çok üzgün...
Canım, Rahime çizik ne zaman atılıyor ? Transfer öncesi mi,transfer olacağın gün mü, nasıl birşey merak ettim anlatır mısın?

ah kuzum inşallah yaşatır hepimize. herşeyimiz güzel olsun inşallah. gönlümüze ışıklar doğsun.

tebrik ederim. rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşalllaaahhhh...

Bende histeroskopi olcam yanliz gen testleri ve karyotip analizi yaptirdik esimle beraber onun sonucuna gore karar verilecekmis sonuc 25 gun sonra cikicak devlet hastanrsinde yaptircaz doktoruma sorayim bnde uygun gorurmu bilemem bnm doktorum jinekoloji bransinda dunyaca taninan bi doktor prof mutlaka bilir isinin ehli

Ceren 20 kusura bakma ama senin cocugunun olmadigini bile bile nasil gelip sana karsi cocugunu anlatir över yok öyleymiste yk boyleymiste bence sana karsi ck buyuk hata etmis ben olsam oyle bi insanla arama kesin mesafe koyardim hic dehlse insan bi empati kurar bumudur arkadaslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…