Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Oncelikle çok tebrik ederim maşallah..Çok zorlamis sizi ama gelmiş sonunda ufaklık

Bu süreç maddi manevi çok yipratici..Ben ilk denemede pozitifi gördüm ama toplam süreç yaklaşık 14 ay oldu .sizleri düşünemiyorum..Tüp bebek kararından sonra internetten hikayelerini okuduğum, klinikte tanisip sohbet ettiğim3, 5., 7. , 10. Denemesi olanları biliyorum , hepinizin sabrina inancına hayranım..Allahım negatifleri en kisa zamanda pozitif yapsın yüzlerini guldursun inşallah. .

Kolay degil ama elimizden geldigince pozitif olmamiz gerekiyor, ben de bunu beceremeyen bir insanim maalesef ama hep okuyorum stresin inancin azmin bu iste payi cok buyuk..en az dogru doktor/merkezi secmek kadar..herkesin yasadigi zorlugun mutlaka bir nedeni var hayatimiz bir sekilde zincirleme reaksiyonlarla bir yerlere dogru gidiyor Allahim zorluklari firsatlari cozumleri bir sekilde karsimiza cikariyor o yuzden kolay degil biliyorum ama isyan etmeden cozume odaklanip elimizden gelenin en iyisini yapmamiz lazim..

Bir de arkadaslar lutfen gunluk pedlerden uzak durun. Yaninizda temiz ic camasiri tasiyin ama onlari kullanmayin. Nemli kaliyor ve mikrop uretmeye basliyor ilk yarim saat sonrasinda. Normal pedlerinizi de en fazla 2 saat kullanin temizligine bakmadan degistirin. Lutfen gunluk pedlerden uzak durun gercekten zararli.

Canım kimse tüp bebek yaptığımızı bilmiyor. Eşimle karar aldık hiç kimseye yansıtmayacağız diye.3 senedir uğraşıyoruz olmuyor, ilk kez tüp bebek deniyoruz inşallah tutar ilk denememde. O yüzden ona da kızamıyorum. Çocuk hasretimi anlatmadım ona. Anlatsam böyle konuşmaz herhalde ama insan yine de bozuluyor. karşıdaki insan da anlasın istiyor ama çoğu zaman konuşacağız diye boş konuşuyoruz, farkına varmadan karşımızdakini kırıyoruz.

kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
Canım korkma senin gibi o kadar çok arkadaşı okudum ki bu forumda. O kanamalar normal, arkadaşların dediği gibi yerleşme kanamasıdır,ilaçlar yapıyordur, tahriş olmuştur. Sakın üzülme, gidebiliyorsan doktora git göster. Devamı gelmez inşallah.

kizlar hepinizden teker teker allah razi olsun. aradi kanamalar olabilir dedi. dinlen dedi. bi hap yazdi. ve vajinal kullandigim ilaci 6 dan 9a yükseltti hayirlisi patronum gelsin izin alip eve gidicem. nasil yalan söylenir onuda bilmiyom

kizlar hepinizden teker teker allah razi olsun. aradi kanamalar olabilir dedi. dinlen dedi. bi hap yazdi. ve vajinal kullandigim ilaci 6 dan 9a yükseltti hayirlisi patronum gelsin izin alip eve gidicem. nasil yalan söylenir onuda bilmiyom

Gözün aydın canım şimdi dinlenirsin güzelce hicbirseyin kalmaz merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…