Hemen doktorunu ara canım, tutunma kanaması birikip sonradan atılabiliyormuş endişe etme hemen..kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
Bebişşşşş, benim bebişime arkadaş olacaksın vazgeçmek yokkk, anneyi de üzme haa....kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
Tatlım endişe etme stres yapma sakın yerleşme kanamasıdır insallh geçer. Rabbim bebeğini korusun kuzumkahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
Korkma kuzum ne olur iyi dusun ilk 3 ay bu tur kanamalar beklenebilirmis. Drunla konusma ihtimalin var mi?kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
Dua et canim uzan kkalkma dinlen dr arayana kadar sakin ol kasma vucudunuuverdim geri aricak. dua edin nolur mucizem beni birakmasin.
kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum[/QUOTE
Arkadim belkim ikizdir o zaman butur kanamalar oluyomuss stres yok dua et
Merhaba ben de 5. tüp bebek denememde dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi. Doktorum ilk denememde şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti, negatif sonucce de çok şaşırmıştı. HSG çekildi, histerokopi yapıldı önce sorun yoktu. Tüm hormon tetkiklerim ayrıntılı olarak yapıldı herşey dört dörtlüktü. farklı farklı protokollerle hatta kan sulandırıcı iğneler de kullanarak 2 kez daha denedik sonuç negatif. Bu kez genetik testlerimizi yaptırdık, benim tromboz panelime bakıldı pıhtılaşma bozukluğu hiç bir sorun saptanmadı. Kendimiz araştırarak ürolog Prof DR. Kaan Aydos'a gittik. Sperm DNA sına kadar erkek orjinli olabilecek herşeye bakıldı, tamamı normal çıktı. Bize kendiliğinden bile çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Bidahaki ıvf'den 2 ay önce eşimin evicap,proxeed ve bir ilaç daha kullanmasını önerdi. ıvf öncesi eşim bu ilaçları kullanmaya başladı sonra 4. kez ıvf yaptırmak için doktorumuza gittik, herşeyin normal olduğunu muhtemelen yerleşmede bir sıkıntı olduğunu söyledi. transferden 1 hafta önce yerleşme ihtimalini arttırmak için ince bir kataterle rahim iç yüzüne yani endometriyuma çizikler attı ( scratching ). Embriyonun hasarlı bölgeye yapışma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi. İlk kez bHCG + saptandı 25, fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı. Doktorum bir dahaki transfere bu işlemi ( scratching ) daha yoğun bir şekilde yapacağını söyledi. Bu şubatta 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi, öncesinde yine endometriyuma çizikler atıldı ve bu sefer sonuç pozitif
Yani bizim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 5. denememizde oldu. Bu sefer hiç umudum yoktu, 4 kez olmamış 5. de mi olacak diyordum ama oldu işte. Doktorum olacak mutlaka olacak diyordu, hep olumlu konuştu ve gerçekten bu işte bence 1 numara en azından bu süreçte doktor açısından kafam çok rahattı. Zamanı gelince rabbim ol diyor ve oluyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin..
verdim geri aricak. dua edin nolur mucizem beni birakmasin.
verdim geri aricak. dua edin nolur mucizem beni birakmasin.
Seninleler. Koy elini uzerine konus onlarla hisset dua et. Seninleler.insallah kizlar geri dönmedi daha. insallah hayirlisiyla bebislerim benimledir
Canım kimse tüp bebek yaptığımızı bilmiyor. Eşimle karar aldık hiç kimseye yansıtmayacağız diye.3 senedir uğraşıyoruz olmuyor, ilk kez tüp bebek deniyoruz inşallah tutar ilk denememde. O yüzden ona da kızamıyorum. Çocuk hasretimi anlatmadım ona. Anlatsam böyle konuşmaz herhalde ama insan yine de bozuluyor. karşıdaki insan da anlasın istiyor ama çoğu zaman konuşacağız diye boş konuşuyoruz, farkına varmadan karşımızdakini kırıyoruz.Ceren 20 kusura bakma ama senin cocugunun olmadigini bile bile nasil gelip sana karsi cocugunu anlatir över yok öyleymiste yk boyleymiste bence sana karsi ck buyuk hata etmis ben olsam oyle bi insanla arama kesin mesafe koyardim hic dehlse insan bi empati kurar bumudur arkadaslik
Canım korkma senin gibi o kadar çok arkadaşı okudum ki bu forumda. O kanamalar normal, arkadaşların dediği gibi yerleşme kanamasıdır,ilaçlar yapıyordur, tahriş olmuştur. Sakın üzülme, gidebiliyorsan doktora git göster. Devamı gelmez inşallah.kahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
İnşallah canım. Allah hepimize göstersin sağlıkla.Canım benim senin de evladını anlatacağın günler yakındır...
Çook sevindim:) hayırlısıyla kucağına almanı dilerimAldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Canim bi dur normal olsun benimkide bazen oluo karamsarliga düsme sakinAdet belirtilerim başladı ..bence bu defada kırmızı kart göreceğim...
kizlar hepinizden teker teker allah razi olsun. aradi kanamalar olabilir dedi. dinlen dedi. bi hap yazdi. ve vajinal kullandigim ilaci 6 dan 9a yükseltti hayirlisi patronum gelsin izin alip eve gidicem. nasil yalan söylenir onuda bilmiyom
canım hayırlı olsun cok sevındım. kacıncı denemendı, bıde kacıncı gun embrıyosuydu?Çook sevindim:) hayırlısıyla kucağına almanı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?