- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
En iyi karari almissiniz tatlim. Biz de ilk tedavide sadece benim aileme soylemistik ondan bile vazgectik ikinci tedavide bir esim bir de yakin arkadasim bilior arkadasimda ayrinti bilmiyor. Cok daha kolay yoksa herkes soruyor sorguluyor. Biz eger nasip ederse Rabbim 12. Haftaya kadar soylemeyecegiz kimseye.Canım kimse tüp bebek yaptığımızı bilmiyor. Eşimle karar aldık hiç kimseye yansıtmayacağız diye.3 senedir uğraşıyoruz olmuyor, ilk kez tüp bebek deniyoruz inşallah tutar ilk denememde. O yüzden ona da kızamıyorum. Çocuk hasretimi anlatmadım ona. Anlatsam böyle konuşmaz herhalde ama insan yine de bozuluyor. karşıdaki insan da anlasın istiyor ama çoğu zaman konuşacağız diye boş konuşuyoruz, farkına varmadan karşımızdakini kırıyoruz.
ankarabaskent has de deyapılıyr ozellıkle 3-4 yada daha fazla negatıf sonuc alanlara yanlıs hatırlamıyrsam 14 16 gun 2 kez yapıldı banA bıkac cızık atılıyr kanatılıyr vucut orayı ıyılştrmk için caba sarfedıyr yenılenıyr yanı kan gelen yere can gelır mantıgıOncelikle bebeginize saglikli bi sekilde kqvusmanizi dilerim allah ayirmasin yanliz bu Stratching ilginç bir yöntemmiş ilk defa duyuyorm arastirmak lazim aslinda bu işlemin bi faydasinin olup olmadigi kanitlanmişmidir
endogrusunu yapmıssnız ınsalara laf anlatmk cok zor bılmıyrlar anlatıtrsn mantıklarına sığmıyrEn iyi karari almissiniz tatlim. Biz de ilk tedavide sadece benim aileme soylemistik ondan bile vazgectik ikinci tedavide bir esim bir de yakin arkadasim bilior arkadasimda ayrinti bilmiyor. Cok daha kolay yoksa herkes soruyor sorguluyor. Biz eger nasip ederse Rabbim 12. Haftaya kadar soylemeyecegiz kimseye.
Canim korkma insallah önemsizdir yada yerlesmedir sakin kasma kendinikahverengi kan vardi pedimde. silince hafif pembe geldi cok korkuyorum
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM KUÇAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİNkizlar hepinizden teker teker allah razi olsun. aradi kanamalar olabilir dedi. dinlen dedi. bi hap yazdi. ve vajinal kullandigim ilaci 6 dan 9a yükseltti hayirlisi patronum gelsin izin alip eve gidicem. nasil yalan söylenir onuda bilmiyom
Sonucu güzel arkadaşım, eh anne olmayı bu kadar isteyince neler nelere katlanılıyor..kızlar ığne vuran cocuk dıyorkı, abla sen ne yapmıssın kendıne karnın delık desık mosmor olmus dıyor.. dedım sen vur bısıy olmaz. normalde ığneden odü kopan ben.. kendıme sasıyorm..
Canım o kadar nasıl mosmor oldu benim bir küçük bile morarma olmadı. iğne de hava bırakarak yapma canım ondan olur belkikızlar ığne vuran cocuk dıyorkı, abla sen ne yapmıssın kendıne karnın delık desık mosmor olmus dıyor.. dedım sen vur bısıy olmaz. normalde ığneden odü kopan ben.. kendıme sasıyorm..
canım oldu valla bide ben hıcbırını kendım yapmadım hep hastaneye gıdıyorum, ıkı tanesını hastanede öğrencıye denk geldı onlar vurdu. o zaman morardı galıba.Canım o kadar nasıl mosmor oldu benim bir küçük bile morarma olmadı. iğne de hava bırakarak yapma canım ondan olur belki
evet canım hersey bebısım ıcın o olsun da ben herseye katlanırım herseye...Sonucu güzel arkadaşım, eh anne olmayı bu kadar isteyince neler nelere katlanılıyor..
Sayın sevgiliSonucu güzel arkadaşım, eh anne olmayı bu kadar isteyince neler nelere katlanılıyor..
Anladım tatlım. SENİN ilk denemen mi?canım oldu valla bide ben hıcbırını kendım yapmadım hep hastaneye gıdıyorum, ıkı tanesını hastanede öğrencıye denk geldı onlar vurdu. o zaman morardı galıba.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum normal sanırım canım üzülme insallh bebeklerimiz bizimledirKızlar bugün 2.gunu transferinin ben hiçbişey hissetmiyorumnormalmi bu sanki hiçbişey yok gibi
Birşey olup olmadığını kan tahliliyle anlayabilirsin arkadaşım. Transferin hayırlı olsun. Belirti hissedip hissetmemeye takılma..Kızlar bugün 2.gunu transferinin ben hiçbişey hissetmiyorumnormalmi bu sanki hiçbişey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?