Tarif edilmez yaşanır, anlatmayayım ki meraktan siz de yaşayın
Ben inanıyorum tatlım bebişeriniz sizlerle....Aynı şeyleri bende yaşıyorum normal sanırım canım üzülme insallh bebeklerimiz bizimledir
belirti arama bende bütün belirtiler vardı ama negatif hiç belirti yasamayan bir çok arkadaşta pozitif oldu kendine meşgul olacak birşey ler bul biliyorum beklemek cok zor hepimiz yasadık suan bunları söylüyorum çünkü bir sonraki tedavimde asla belirti aramayacağım ve normal hayatıma devam edeceğim insanın elinde değil ama rahat olmaya calış :)Kızlar bugün 2.gunu transferinin ben hiçbişey hissetmiyorumnormalmi bu sanki hiçbişey yok gibi
Amin canım inşallah hamile duası daha makbul olur derler dualarımız sayesinde rabbim insallh dualarımızı geri çevirmeyecekBen inanıyorum tatlım bebişeriniz sizlerle....
inşallah canım yaa uzanıyorum kalkıp dolanıyorum ama hiçbişey yok gibi rabbim yüzümüze baksın bırakmasın bebeklerimiz bizi:):):)Aynı şeyleri bende yaşıyorum normal sanırım canım üzülme insallh bebeklerimiz bizimledir
Sizlerden kopamadığım için sanırım beni işten kovarlar yakında..Dualarım sizinle can yoldaşlarım, kader arkadaşlarım..Amin canım inşallah hamile duası daha makbul olur derler dualarımız sayesinde rabbim insallh dualarımızı geri çevirmeyecek
Fotoğrafındaki gibi tatlı bir bebeğin olur inşallahTarif edilmez yaşanır, anlatmayayım ki meraktan siz de yaşayın
ayy canım benim rabbim tez zamanda versin muradımızı kavuştursun bebeklerimize hepimizin inşallah :):)evdeyim ben çalışmıyorum birazda onun boşluğu sanırım ee kafada da hep bu düşünce olunca böyle kendimi dinliyorum:)belirti arama bende bütün belirtiler vardı ama negatif hiç belirti yasamayan bir çok arkadaşta pozitif oldu kendine meşgul olacak birşey ler bul biliyorum beklemek cok zor hepimiz yasadık suan bunları söylüyorum çünkü bir sonraki tedavimde asla belirti aramayacağım ve normal hayatıma devam edeceğim insanın elinde değil ama rahat olmaya calış :)
Soğol canım,seni de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :):):)beklicez bizde napalım hayırlı sonlar görelim allahın izniyle:):):)Birşey olup olmadığını kan tahliliyle anlayabilirsin arkadaşım. Transferin hayırlı olsun. Belirti hissedip hissetmemeye takılma..
AMİNNNN CANIM, Rabbim hepimizin gönlündekini versin, sağlıklı, hayırlı, gül kokulu evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..Fotoğrafındaki gibi tatlı bir bebeğin olur inşallah
Çok zor beklemek, ben dayanamayıp 8 günde kan verdim. Evdeysen madem bol bol uyu, nasıl olsa bebişin olunca uyumaya vaktin kalmayacak...Soğol canım,seni de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :):):)beklicez bizde napalım hayırlı sonlar görelim allahın izniyle:):):)
İnşallah canım inş kitap okumayı seviyorsan bir kaç kitap önerebilirim gercekten rahatlatıyor insanıayy canım benim rabbim tez zamanda versin muradımızı kavuştursun bebeklerimize hepimizin inşallah :):)evdeyim ben çalışmıyorum birazda onun boşluğu sanırım ee kafada da hep bu düşünce olunca böyle kendimi dinliyorum:)
hala alamadım hala alamadım bu kitabı yaaİnşallah canım inş kitap okumayı seviyorsan bir kaç kitap önerebilirim gercekten rahatlatıyor insanı
Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain
şimdi sana yazıyordum bulabildin mi diye :) bir gün elinize gecerse mutlaka okuyun cok güzel ve yasanmış bir hikaye :)hala alamadım hala alamadım bu kitabı yaa
haftasonu haricinde çok fazla alış veriş yapamıyorum o nedenle kısmet olmadı ama alıcam. elimdeki kitap biter bitmez de ona başlayacağım.şimdi sana yazıyordum bulabildin mi diye :) bir gün elinize gecerse mutlaka okuyun cok güzel ve yasanmış bir hikaye :)
Tatlım hani hamilelik takvimin...haftasonu haricinde çok fazla alış veriş yapamıyorum o nedenle kısmet olmadı ama alıcam. elimdeki kitap biter bitmez de ona başlayacağım.
Sağol canım, çok ince ve çok düşüncelisin...Nasılsa sana da lazım olacak..hamiş arkadaşlarım su linke bir göz atın derim çok faydalı oldugunu düşünüyorum :) allahım şimdiden kabul etsin inş.
http://www.zaman.com.tr/cuma_esmaul-husna-ile-huzurlu-hamilelik_2092865.html
:))) ay ne bileyim dr kontrolüne gideyim cmt grçek test günüm o zaman yapıcam sanırımTatlım hani hamilelik takvimin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?