Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar bugün 2.gunu transferinin ben hiçbişey hissetmiyorum normalmi bu sanki hiçbişey yok gibi
belirti arama bende bütün belirtiler vardı ama negatif hiç belirti yasamayan bir çok arkadaşta pozitif oldu kendine meşgul olacak birşey ler bul biliyorum beklemek cok zor hepimiz yasadık suan bunları söylüyorum çünkü bir sonraki tedavimde asla belirti aramayacağım ve normal hayatıma devam edeceğim insanın elinde değil ama rahat olmaya calış :)

ayy canım benim rabbim tez zamanda versin muradımızı kavuştursun bebeklerimize hepimizin inşallah :):)evdeyim ben çalışmıyorum birazda onun boşluğu sanırım ee kafada da hep bu düşünce olunca böyle kendimi dinliyorum:)

Birşey olup olmadığını kan tahliliyle anlayabilirsin arkadaşım. Transferin hayırlı olsun. Belirti hissedip hissetmemeye takılma..
Soğol canım,seni de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :):):)beklicez bizde napalım hayırlı sonlar görelim allahın izniyle:):):)

Soğol canım,seni de bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :):):)beklicez bizde napalım hayırlı sonlar görelim allahın izniyle:):):)
Çok zor beklemek, ben dayanamayıp 8 günde kan verdim. Evdeysen madem bol bol uyu, nasıl olsa bebişin olunca uyumaya vaktin kalmayacak...

İnşallah canım inş kitap okumayı seviyorsan bir kaç kitap önerebilirim gercekten rahatlatıyor insanı
Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain

şimdi sana yazıyordum bulabildin mi diye :) bir gün elinize gecerse mutlaka okuyun cok güzel ve yasanmış bir hikaye :)
haftasonu haricinde çok fazla alış veriş yapamıyorum o nedenle kısmet olmadı ama alıcam. elimdeki kitap biter bitmez de ona başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…