inşallah canım ben hamile olmasamda sizin için başlayacağım :)Sağol canım, çok ince ve çok düşüncelisin...Nasılsa sana da lazım olacak..
ben beklerim test gününü gi geliyor ama yada Bi gün erken yaparım:):):)iyi yapmışın ama sen erken yapmakla beklemmemişin mutlu habere :):)uyuyorum canım zaten bol bol inşallah gelsin bebeklerimizde uykusuzluk şikayetlerimizi yazalım burdan:):)Çok zor beklemek, ben dayanamayıp 8 günde kan verdim. Evdeysen madem bol bol uyu, nasıl olsa bebişin olunca uyumaya vaktin kalmayacak...
Hamileliğe alışmak ta zor bir süreçmiş, ben hala inanamıyorum...:))) ay ne bileyim dr kontrolüne gideyim cmt grçek test günüm o zaman yapıcam sanırımheycanlandım yaaa :))))
:))) ay ne bileyim dr kontrolüne gideyim cmt grçek test günüm o zaman yapıcam sanırımheycanlandım yaaa :))))
Soğol canım okurum kitapta bu aralar boşladım aslında haklısın tam zamanı okumanın,tavsiyen içinde teşekkürler aldırayım eşime:):)İnşallah canım inş kitap okumayı seviyorsan bir kaç kitap önerebilirim gercekten rahatlatıyor insanı
Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain
Şuan olumlu sonucu alamaman herşeyin bittiği anlamına gelmez. Ki anladığım kadarıyla inaçlı birisin, Rabbim senin de gönlüne göre verecek..Hem de en kısa zamanda, dualarım seninle...inşallah canım ben hamile olmasamda sizin için başlayacağım :)
sağol canım allah razı olsun :) bize en büyük umudu aşılayan siz hamiş arkadaşlarsınız ben cok mutluyum bu grupta olmaktan .....Şuan olumlu sonucu alamaman herşeyin bittiği anlamına gelmez. Ki anladığım kadarıyla inaçlı birisin, Rabbim senin de gönlüne göre verecek..Hem de en kısa zamanda, dualarım seninle...
çok yatma bak havalar çok güzel gidiyor kısa yürüyüşler yap. dr bana eğer yatarsan beyin onu depresyon olarak algılıyor dedi. transfere kadar olan heycan korku ondan sonra böyle yatınca beyin kendinden geçiyor. mutluluk hormonu en çok sabahlarımsalgılanıyormuş sabahları iyi değerlendirmek lazım dışarı çıkmam diyorsan balkona çık nefes al.. yatıp kendi kendine eziyet etmeben beklerim test gününü gi geliyor ama yada Bi gün erken yaparım:):):)iyi yapmışın ama sen erken yapmakla beklemmemişin mutlu habere :):)uyuyorum canım zaten bol bol inşallah gelsin bebeklerimizde uykusuzluk şikayetlerimizi yazalım burdan:):)
haklısın canım benim sürekli yatmıyorum ama dışarda çıkmadım daha,salı günü olmuştu transfer,ikinci günde bunaldım zaten hasta gibi davranılmasından:)kalma dolanma yorulma diye arayıp duruyorlar ailem Bi eşim normal hayatını yaşa ama kendini yormadan diyo:)sağol arkadaşım tavsiyelerin içinçok yatma bak havalar çok güzel gidiyor kısa yürüyüşler yap. dr bana eğer yatarsan beyin onu depresyon olarak algılıyor dedi. transfere kadar olan heycan korku ondan sonra böyle yatınca beyin kendinden geçiyor. mutluluk hormonu en çok sabahlarımsalgılanıyormuş sabahları iyi değerlendirmek lazım dışarı çıkmam diyorsan balkona çık nefes al.. yatıp kendi kendine eziyet etme
Ben yarın tekrar kan vereceğim, doktorum ona göre belirleyecek kese görme zamanını, sen gördünmü?Kızar keseyi gören varmi
İnş cnm herşey gönlüne göre olur sağlıkla bebeğine kavuşursunkızlar son ıkı gunluk ığnem kaldı cok heyecanlyım yaaa, ınsallah guzel guzel yumurtam olur..
Ben yarın tekrar kan vereceğim, doktorum ona göre belirleyecek kese görme zamanını, sen gördünmü?
5. gün transferi blastosist olarak transfer edilir yani embriyonun rahime tutunacak uzuvları gelişmeye başlar ve hücre sayılamayack kadar çoktur morula denir ve tutunma sansı en yüksek embriyodur kaliteli embriyolar zaten 5. güne kadar gelebilir. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞ.Arkadaşlar bana 5. Gün embriyo transferi yapılacak.fark ediyor mu acaba üçüncü dördüncü gün
o zamannnn napıyruzzzzz sabahları yuruyuse gıdıyrzzzzçok yatma bak havalar çok güzel gidiyor kısa yürüyüşler yap. dr bana eğer yatarsan beyin onu depresyon olarak algılıyor dedi. transfere kadar olan heycan korku ondan sonra böyle yatınca beyin kendinden geçiyor. mutluluk hormonu en çok sabahlarımsalgılanıyormuş sabahları iyi değerlendirmek lazım dışarı çıkmam diyorsan balkona çık nefes al.. yatıp kendi kendine eziyet etme
sağol tatlım devamı da gelir inşallah. Rabbim hepimize kucağımıza evlatlarımızı sağlıkla hayırla almayı nasip etsin en tez zamanda.Ne güzel haberler bunlar:)) Tebrik ederim. Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
ama dikkatli ona göre 20 dklık yürüyüşler en fazla yorulmadan sakince ve üşümedeno zamannnn napıyruzzzzz sabahları yuruyuse gıdıyrzzzz
Hcg 2000 ,n üstüne çıkınca görünüyor kese, en son ne zaman kan verdin ve hcg kaç çıktı?Benim tedavi yurddisindada olmustu suan tr deyim. Yarın gitmek istiyorum burda veya erkenmi daha bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?