Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok zor beklemek, ben dayanamayıp 8 günde kan verdim. Evdeysen madem bol bol uyu, nasıl olsa bebişin olunca uyumaya vaktin kalmayacak...
ben beklerim test gününü gi geliyor ama yada Bi gün erken yaparım:):):)iyi yapmışın ama sen erken yapmakla beklemmemişin mutlu habere :):)uyuyorum canım zaten bol bol inşallah gelsin bebeklerimizde uykusuzluk şikayetlerimizi yazalım burdan:):)

İnşallah canım inş kitap okumayı seviyorsan bir kaç kitap önerebilirim gercekten rahatlatıyor insanı
Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain
Soğol canım okurum kitapta bu aralar boşladım aslında haklısın tam zamanı okumanın,tavsiyen içinde teşekkürler aldırayım eşime:):)

Şuan olumlu sonucu alamaman herşeyin bittiği anlamına gelmez. Ki anladığım kadarıyla inaçlı birisin, Rabbim senin de gönlüne göre verecek..Hem de en kısa zamanda, dualarım seninle...
sağol canım allah razı olsun :) bize en büyük umudu aşılayan siz hamiş arkadaşlarsınız ben cok mutluyum bu grupta olmaktan .....

çok yatma bak havalar çok güzel gidiyor kısa yürüyüşler yap. dr bana eğer yatarsan beyin onu depresyon olarak algılıyor dedi. transfere kadar olan heycan korku ondan sonra böyle yatınca beyin kendinden geçiyor. mutluluk hormonu en çok sabahlarımsalgılanıyormuş sabahları iyi değerlendirmek lazım dışarı çıkmam diyorsan balkona çık nefes al.. yatıp kendi kendine eziyet etme

haklısın canım benim sürekli yatmıyorum ama dışarda çıkmadım daha,salı günü olmuştu transfer,ikinci günde bunaldım zaten hasta gibi davranılmasından:)kalma dolanma yorulma diye arayıp duruyorlar ailem Bi eşim normal hayatını yaşa ama kendini yormadan diyo:)sağol arkadaşım tavsiyelerin için

Arkadaşlar bana 5. Gün embriyo transferi yapılacak.fark ediyor mu acaba üçüncü dördüncü gün
5. gün transferi blastosist olarak transfer edilir yani embriyonun rahime tutunacak uzuvları gelişmeye başlar ve hücre sayılamayack kadar çoktur morula denir ve tutunma sansı en yüksek embriyodur kaliteli embriyolar zaten 5. güne kadar gelebilir. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞ.

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı e2 296 çıktı adetin altıncı gününde normal demiş Dr aradılar sağ ve sol yumurtalık iyi sekiz yumurta var 10 14 arası diğerleri bu değerin biraz altında bugun yumurta koruyucu ignemi de yaptım ama kaşıntı oldu niyeki acaba

o zamannnn napıyruzzzzz sabahları yuruyuse gıdıyrzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…