- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
Ohhh, çok şükür canım, bebişin en rahat yerde annesiyle birlikte...selam kizlar.ben öglen yeldim uyudum ilaclarimi aldim. dinleniyorum. hayirlisiyla insallah bebisim iyidir. yarinda ise gitmeyim diyorum. buarada sükür kanama durdu o sabahkinden sonra bidaha gelmedi
insallah canimOhhh, çok şükür canım, bebişin en rahat yerde annesiyle birlikte...
Çook sevindim:) hayırlısıyla kucağına almanı dilerim
selam kizlar.ben öglen yeldim uyudum ilaclarimi aldim. dinleniyorum. hayirlisiyla insallah bebisim iyidir. yarinda ise gitmeyim diyorum. buarada sükür kanama durdu o sabahkinden sonra bidaha gelmedi
Ben de aynı durumdayım. Çalışırken uyumamak için direniyorum. Şimdi de adet sancısı gibi sancım var. Bebişten mi bilmiyorumhergün 16:00 dan sonra is yerinde çöküyorum, halsizlikten ve uykudan gözlerim kapanıyor..eve gelincede hemen uyuyorumbunlar icin henuz erken degil mi az once kan verdim bakalim bebisim hala benimle kalmak istiyormu
Ay canım içimi çok rahatlattın inş hayırlısıyla.Bu benim ilk tüp denemem de bilmiyorum o Yüzden biraz şişlik var karnımın altı ağrımaya başladı normal mı bu 28 yumurtam alınmıştı benım5. gün transferi blastosist olarak transfer edilir yani embriyonun rahime tutunacak uzuvları gelişmeye başlar ve hücre sayılamayack kadar çoktur morula denir ve tutunma sansı en yüksek embriyodur kaliteli embriyolar zaten 5. güne kadar gelebilir. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞ.
canim ben de o sanci yaklasik 5 gündür var. doktor normal dediBen de aynı durumdayım. Çalışırken uyumamak için direniyorum. Şimdi de adet sancısı gibi sancım var. Bebişten mi bilmiyorum
insallah canim güzel degerler al insallahhhergün 16:00 dan sonra is yerinde çöküyorum, halsizlikten ve uykudan gözlerim kapanıyor..eve gelincede hemen uyuyorumbunlar icin henuz erken degil mi az once kan verdim bakalim bebisim hala benimle kalmak istiyormu
Ben de aynı durumdayım. Çalışırken uyumamak için direniyorum. Şimdi de adet sancısı gibi sancım var. Bebişten mi bilmiyorum
Inş en yakın zamanda görürsün cnmBenimde arada oluyor hala sancim canım. .hatta suan baya var..Sanırım rahim büyüyor ondan Bebişlere yatak lazımAldım değerim 387 olmuş 13.gun de içim rahatladı..bakalım doktor ne zaman kese görelim diyecek..
maasallah gözün aydinBenimde arada oluyor hala sancim canım. .hatta suan baya var..Sanırım rahim büyüyor ondan Bebişlere yatak lazımAldım değerim 387 olmuş 13.gun de içim rahatladı..bakalım doktor ne zaman kese görelim diyecek..
Maşallah çok güzel değerin :) katlanarak artsın sımsıkı tutunsun annesineSağol tatlimmm
Kızlar bugün işe döndüm ya tüm gün toplantılar derken hep oturmak zorunda kaldım. eve geldiğimde rahmim sanki alttan çıkacakmış gibi bir his başladı. Normal mi bu? Geçen sefer de bunu hissetmiştim ve negatif olduşimdi çok korkuyorum sanki kasılıyormuş gibi
Inş en yakın zamanda görürsün cnm
Inş en yakın zamanda görürsün cnm
Maşallah çok güzel değerin :) katlanarak artsın sımsıkı tutunsun annesine
Hcg 2000 ,n üstüne çıkınca görünüyor kese, en son ne zaman kan verdin ve hcg kaç çıktı?
ay inşallah canım yaCanim normal merak etme bende butun gun oturarak calisiyorum artik cikisa dogru bende de o his basliyor eve gidince uzan rahatla bir sure sonra gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?