Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çook sevindim:) hayırlısıyla kucağına almanı dilerim
selam kizlar.ben öglen yeldim uyudum ilaclarimi aldim. dinleniyorum. hayirlisiyla insallah bebisim iyidir. yarinda ise gitmeyim diyorum. buarada sükür kanama durdu o sabahkinden sonra bidaha gelmedi

Oh maşallah cnm durmasına sevindim..gitme bencede yarın da dinlen

hergün 16:00 dan sonra is yerinde çöküyorum, halsizlikten ve uykudan gözlerim kapanıyor..eve gelincede hemen uyuyorum bunlar icin henuz erken degil mi az once kan verdim bakalim bebisim hala benimle kalmak istiyormu
Ben de aynı durumdayım. Çalışırken uyumamak için direniyorum. Şimdi de adet sancısı gibi sancım var. Bebişten mi bilmiyorum

Ay canım içimi çok rahatlattın inş hayırlısıyla.Bu benim ilk tüp denemem de bilmiyorum o Yüzden biraz şişlik var karnımın altı ağrımaya başladı normal mı bu 28 yumurtam alınmıştı benım

Ben de aynı durumdayım. Çalışırken uyumamak için direniyorum. Şimdi de adet sancısı gibi sancım var. Bebişten mi bilmiyorum

Benimde arada oluyor hala sancim canım. .hatta suan baya var..Sanırım rahim büyüyor ondan Bebişlere yatak lazım Aldım değerim 387 olmuş 13.gun de içim rahatladı..bakalım doktor ne zaman kese görelim diyecek..

Kızlar bugün işe döndüm ya tüm gün toplantılar derken hep oturmak zorunda kaldım. eve geldiğimde rahmim sanki alttan çıkacakmış gibi bir his başladı. Normal mi bu? Geçen sefer de bunu hissetmiştim ve negatif oldu şimdi çok korkuyorum sanki kasılıyormuş gibi

Canim normal merak etme bende butun gun oturarak calisiyorum artik cikisa dogru bende de o his basliyor eve gidince uzan rahatla bir sure sonra gecer

A
Canim normal merak etme bende butun gun oturarak calisiyorum artik cikisa dogru bende de o his basliyor eve gidince uzan rahatla bir sure sonra gecer
ay inşallah canım ya bugün ne kadar da iyiyim kendimi hamile gibi hissettim falan. Çok üzüldüm böyle olunca geldiğimden beri dinleniyorum geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…