- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Evet cnm Cumartesi ama bu aksam karnımın Altın'da çok Ağrı var resmn batıyor bide sağ tarafım.böle bişey yaşadınız mı çok korkuyorum transfer olmayacak diyeInsallah canim benim
Senin transfer cmtsiydi dimi?
Ay canım içimi çok rahatlattın inş hayırlısıyla.Bu benim ilk tüp denemem de bilmiyorum o Yüzden biraz şişlik var karnımın altı ağrımaya başladı normal mı bu 28 yumurtam alınmıştı benım
hay maşallah o kadar yumurta toplanmış gayet normal ağrıların transferden sonrada kendinde belirti arama çünkü herkisi de farklı yaşanıyor süreç bol bol dua et bizde dua ediyoruz allahım inş emeklerini boşa çıkarmaz güzel haberlerini alırızAy canım içimi çok rahatlattın inş hayırlısıyla.Bu benim ilk tüp denemem de bilmiyorum o Yüzden biraz şişlik var karnımın altı ağrımaya başladı normal mı bu 28 yumurtam alınmıştı benım
Âmin inş çok iyi geldi yazman,hepimiz için dua ediyorum Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu hasretini Boşa çıkarmasınhay maşallah o kadar yumurta toplanmış gayet normal ağrıların transferden sonrada kendinde belirti arama çünkü herkisi de farklı yaşanıyor süreç bol bol dua et bizde dua ediyoruz allahım inş emeklerini boşa çıkarmaz güzel haberlerini alırız
Evet cnm Cumartesi ama bu aksam karnımın Altın'da çok Ağrı var resmn batıyor bide sağ tarafım.böle bişey yaşadınız mı çok korkuyorum transfer olmayacak diye
Âmin inş çok iyi geldi yazman,hepimiz için dua ediyorum Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu hasretini Boşa çıkarmasın
Canım çok sevindim. Maşallah..haftaya keseleri görürüz inşallah.Benimde arada oluyor hala sancim canım. .hatta suan baya var..Sanırım rahim büyüyor ondan Bebişlere yatak lazımAldım değerim 387 olmuş 13.gun de içim rahatladı..bakalım doktor ne zaman kese görelim diyecek..
Çok tedirgin oluyoruz o özlemle beklediğimiz meleklerimize birşey olacak diye. Rabbim nasip edecekse seninledir ve seninle kalacaktır canım sen dert etme kendine..Kızlar bugün işe döndüm ya tüm gün toplantılar derken hep oturmak zorunda kaldım. eve geldiğimde rahmim sanki alttan çıkacakmış gibi bir his başladı. Normal mi bu? Geçen sefer de bunu hissetmiştim ve negatif olduşimdi çok korkuyorum sanki kasılıyormuş gibi
Senin kese görünür artık o zaman.Ayın 2 sinde 1838.2 çıkmıştı
beklemek kolaylaşıyor değil mi?Benimde misafirim vardı. Biran önce gitaeler de sizlere kabuşsam diye can attım. Bana da terapi gibi geliyor sizinle dertleşmek.
Evet kesinlikle. Büyüklerimiz damdan düşen anlar diye boşuna demiyor. Hem aynı bekleyişlerdeyiz hemde üzüntümüzü de sevincimizi de paylaşıyoruz..beklemek kolaylaşıyor değil mi?
Evet canım inşallah mutluluktan bizi unutmuşturlar
Öyle düşünmek istiyorum. inşallah sevinçlidirler ve paylaşırlar bizimle..Evet canım inşallah mutluluktan bizi unutmuşturlar
Eli boombosssss geldikkkk gene olmadiiii ne yapcami bilmyorummmmm
Canım benim çok üzüldüm belki bende haftaya aynı haberi alacağım ama biliyoruz ki rabbim isteyince olacak inşallah demek vakti gelmemiş canım üzülme lütfen aynı duyguları yaşadım çok iyi biliyorum Neler hissettiğini ama günler geçince tekrar umut dolu olacaz canım rabbim en kisa zamanda insallh nasip eder tatlımCok uzgunum ama gene olmadi olmadiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?