Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hay maşallah o kadar yumurta toplanmış gayet normal ağrıların transferden sonrada kendinde belirti arama çünkü herkisi de farklı yaşanıyor süreç bol bol dua et bizde dua ediyoruz allahım inş emeklerini boşa çıkarmaz güzel haberlerini alırız

Âmin inş çok iyi geldi yazman,hepimiz için dua ediyorum Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu hasretini Boşa çıkarmasın

Evet cnm Cumartesi ama bu aksam karnımın Altın'da çok Ağrı var resmn batıyor bide sağ tarafım.böle bişey yaşadınız mı çok korkuyorum transfer olmayacak diye

Dayanamayacagin kadar çok çok fazla ağrın ve karnında büyük (kilonda 1-2 kg farkettirecek kadar ) şişlik olursa sorun olabileceğini okumustum ben..opu kolay bir işlem değil agri hafif kanama hepsi normal..özelliklede fazla yumurta toplandıysa kötü dusunme

Canım çok sevindim. Maşallah..haftaya keseleri görürüz inşallah.

Çok tedirgin oluyoruz o özlemle beklediğimiz meleklerimize birşey olacak diye. Rabbim nasip edecekse seninledir ve seninle kalacaktır canım sen dert etme kendine..

Cok uzgunum ama gene olmadi olmadiiiiii
Canım benim çok üzüldüm belki bende haftaya aynı haberi alacağım ama biliyoruz ki rabbim isteyince olacak inşallah demek vakti gelmemiş canım üzülme lütfen aynı duyguları yaşadım çok iyi biliyorum Neler hissettiğini ama günler geçince tekrar umut dolu olacaz canım rabbim en kisa zamanda insallh nasip eder tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…