Yapma be tatlım umut dolu bekledik. Gücünü inancını umudunu asla ve asla yitirme. Birgün seninde kucağın dolacak. Rabbim gönlündeki muradını kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah. Teselli olmaz hiçbir kelime. Ama asla vazgeçme pesetme, meleğin bekliyor seni bir yerlerde.E
Eli boombosssss geldikkkk gene olmadiiii ne yapcami bilmyorummmmm(((
Allah sabırlar versin, vakti saati geldiğinde inşallah bebeğine kavuşursunE
Burdayım canım bakınıyorum sizlerebugün 5. Günüm hala belirti yok @miranaz05 sonucu noldu kızlar ben mi kaçırdım
artık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.Evet kesinlikle. Büyüklerimiz damdan düşen anlar diye boşuna demiyor. Hem aynı bekleyişlerdeyiz hemde üzüntümüzü de sevincimizi de paylaşıyoruz..
cancağızım çok üzüldüm. ne olur bırakma kendini.Cok uzgunum ama gene olmadi olmadiiiiii
Canim cok uzuldum ama asla pes etme. Allah size maddi manevi guc versin insallah. Biraz dinlen sonra yine baslarsiniz insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.Cok uzgunum ama gene olmadi olmadiiiiii
E
Canim benim esim de soruyor bugun senin kizlardan hamile kalan var mi diye. Gercekten bizim acimizi bizimle ayni derdi yasayan bilir. Isimin arasinda bile acip acip bakiyorum yeni bir haber var mi diye. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.artık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.
Bende okuyorum tv bakıyorum oylamaya çalışıyorum kendimi ama en güzel bursa geçiyor zamanVakit geçsin diye olmadık olmadık dizilere sarmaya çalışıyorum ben de :)
Aynen benim eşimde bugün pozitif varmı diye soruyor :)artık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Aramızda 1. Kalite olup tutmayanlar da var. 2. Kalite olupta pozitif olanlarda. Yani biraz nasil kısmet meselesi. Zamanı gelmişse olur, sen transferinin tadını çıkar, eşine nazlar falan yap. Dikkat et kendine olumlu düşün, inan, güven bebişine. Gerisini Rabbim bilir..Kizlarr merhabaa:)
Bizde ilk tup bebek denememizi yaptik. İki gun oncede transferim oldu. Merakla beklemekteyim..
Sizlere bisey sormak istiyorum. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Fakat embriyolarim 4. Gune kadar cok iyi gelisip 5. Gune geldiginde biraz yavaslamis ama hala aktifti tbki. Kalitede 2. Kalite sanirim cok bilgim yok bu konuda ilk olunca pek anlamiyorum acikcasi. Sizce sansim nasildir? Embriyolarin yavaslamasi olumsuz biseymi? Emriyologum negatifte olabilir sonuc fln deyince biraz morelim bozuldu tbki
Canım hiç bozma moralini belli olmaz benim bebekler 3. Gün orta kalite embiryo iki tane transfer oldu o zaman ben ne yapım. Allahtan ümit kesilmez canım. Embîriyonun asıl yeri anne karnı belki anne karnında daha iyi gelişim gösterecek o yüzden şuan hamile say kendini ve anın tadını yaşaKizlarr merhabaa:)
Bizde ilk tup bebek denememizi yaptik. İki gun oncede transferim oldu. Merakla beklemekteyim..
Sizlere bisey sormak istiyorum. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Fakat embriyolarim 4. Gune kadar cok iyi gelisip 5. Gune geldiginde biraz yavaslamis ama hala aktifti tbki. Kalitede 2. Kalite sanirim cok bilgim yok bu konuda ilk olunca pek anlamiyorum acikcasi. Sizce sansim nasildir? Embriyolarin yavaslamasi olumsuz biseymi? Emriyologum negatifte olabilir sonuc fln deyince biraz morelim bozuldu tbki
Canım evet haklisin ilk günlerde insan o üzüntü hiç geçmeyecek bir daha gülemeyecekmiş gibi geliyor insana ama rabbim o kadar büyük ki sonra sana bir şey vesile oluyor ve diyorki en güzel şeyler için emek lazım çaba lazım umut lazım ve en önemlisi sabır lazım .... ve mevlam bizim için en hayırlı zamanı biliyor şimdi biraz daha zaman ve emek vermek düşüyor bize ... Biz yılmaz savaşçılarız , bizim zaferimizde Bebislerimiz var degmezmi biraz daha sabır ve çabaya .... Ne hikayeler okuyorum bu yolda tek gerçek sabır ve tevekkül .... şimdi yüzünde kocaman bir gülümseme olsun Rabbim senden gelen herşey güzel......E
aynı şeyleri sanada söylüyorum canım .....çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
saol canım güzel düşüncelerin için olumlu düşünüyodum hatta 2 isde tuttu diyodum ama yanıldım ve yıkıldımaynı şeyleri sanada söylüyorum canım .....
Canım evet haklisin ilk günlerde insan o üzüntü hiç geçmeyecek bir daha gülemeyecekmiş gibi geliyor insana ama rabbim o kadar büyük ki sonra sana bir şey vesile oluyor ve diyorki en güzel şeyler için emek lazım çaba lazım umut lazım ve en önemlisi sabır lazım .... ve mevlam bizim için en hayırlı zamanı biliyor şimdi biraz daha zaman ve emek vermek düşüyor bize ... Biz yılmaz savaşçılarız , bizim zaferimizde Bebislerimiz var degmezmi biraz daha sabır ve çabaya .... Ne hikayeler okuyorum bu yolda tek gerçek sabır ve tevekkül .... şimdi yüzünde kocaman bir gülümseme olsun Rabbim senden gelen herşey güzel......
Benim de 2. Tedavim di 3 tane transfer edilmişti bende biri olmaz da biri olur diyordum ve 1. Denemede yaşamadığım tüm belirtileri yaşadım ve negatif olduğunu duyduğumda resmen dünya durdu umudum kalmadı ama sonra allahım içindeki umudu eskisinden çok veriyor kendini üzme .... ve vaz geçmek yok ...saol canım güzel düşüncelerin için olumlu düşünüyodum hatta 2 isde tuttu diyodum ama yanıldım ve yıkıldım
saol canım güzel düşüncelerin için olumlu düşünüyodum hatta 2 isde tuttu diyodum ama yanıldım ve yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?