Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

E
Eli boombosssss geldikkkk gene olmadiiii ne yapcami bilmyorummmmm (((
Yapma be tatlım umut dolu bekledik. Gücünü inancını umudunu asla ve asla yitirme. Birgün seninde kucağın dolacak. Rabbim gönlündeki muradını kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah. Teselli olmaz hiçbir kelime. Ama asla vazgeçme pesetme, meleğin bekliyor seni bir yerlerde.

Evet kesinlikle. Büyüklerimiz damdan düşen anlar diye boşuna demiyor. Hem aynı bekleyişlerdeyiz hemde üzüntümüzü de sevincimizi de paylaşıyoruz..
artık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.

artık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.
Canim benim esim de soruyor bugun senin kizlardan hamile kalan var mi diye. Gercekten bizim acimizi bizimle ayni derdi yasayan bilir. Isimin arasinda bile acip acip bakiyorum yeni bir haber var mi diye. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

Kizlarr merhabaa:)
Bizde ilk tup bebek denememizi yaptik. İki gun oncede transferim oldu. Merakla beklemekteyim..
Sizlere bisey sormak istiyorum. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Fakat embriyolarim 4. Gune kadar cok iyi gelisip 5. Gune geldiginde biraz yavaslamis ama hala aktifti tbki. Kalitede 2. Kalite sanirim cok bilgim yok bu konuda ilk olunca pek anlamiyorum acikcasi. Sizce sansim nasildir? Embriyolarin yavaslamasi olumsuz biseymi? Emriyologum negatifte olabilir sonuc fln deyince biraz morelim bozuldu tbki

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr:7 Mart test tarihi

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Aramızda 1. Kalite olup tutmayanlar da var. 2. Kalite olupta pozitif olanlarda. Yani biraz nasil kısmet meselesi. Zamanı gelmişse olur, sen transferinin tadını çıkar, eşine nazlar falan yap. Dikkat et kendine olumlu düşün, inan, güven bebişine. Gerisini Rabbim bilir..

Canım hiç bozma moralini belli olmaz benim bebekler 3. Gün orta kalite embiryo iki tane transfer oldu o zaman ben ne yapım. Allahtan ümit kesilmez canım. Embîriyonun asıl yeri anne karnı belki anne karnında daha iyi gelişim gösterecek o yüzden şuan hamile say kendini ve anın tadını yaşa

E
Eli boombosssss geldikkkk gene olmadiiii ne yapcami bilmyorummmmm (((
Canım evet haklisin ilk günlerde insan o üzüntü hiç geçmeyecek bir daha gülemeyecekmiş gibi geliyor insana ama rabbim o kadar büyük ki sonra sana bir şey vesile oluyor ve diyorki en güzel şeyler için emek lazım çaba lazım umut lazım ve en önemlisi sabır lazım .... ve mevlam bizim için en hayırlı zamanı biliyor şimdi biraz daha zaman ve emek vermek düşüyor bize ... Biz yılmaz savaşçılarız , bizim zaferimizde Bebislerimiz var degmezmi biraz daha sabır ve çabaya .... Ne hikayeler okuyorum bu yolda tek gerçek sabır ve tevekkül .... şimdi yüzünde kocaman bir gülümseme olsun Rabbim senden gelen herşey güzel......

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
aynı şeyleri sanada söylüyorum canım .....
Canım evet haklisin ilk günlerde insan o üzüntü hiç geçmeyecek bir daha gülemeyecekmiş gibi geliyor insana ama rabbim o kadar büyük ki sonra sana bir şey vesile oluyor ve diyorki en güzel şeyler için emek lazım çaba lazım umut lazım ve en önemlisi sabır lazım .... ve mevlam bizim için en hayırlı zamanı biliyor şimdi biraz daha zaman ve emek vermek düşüyor bize ... Biz yılmaz savaşçılarız , bizim zaferimizde Bebislerimiz var degmezmi biraz daha sabır ve çabaya .... Ne hikayeler okuyorum bu yolda tek gerçek sabır ve tevekkül .... şimdi yüzünde kocaman bir gülümseme olsun Rabbim senden gelen herşey güzel......

saol canım güzel düşüncelerin için olumlu düşünüyodum hatta 2 isde tuttu diyodum ama yanıldım ve yıkıldım

saol canım güzel düşüncelerin için olumlu düşünüyodum hatta 2 isde tuttu diyodum ama yanıldım ve yıkıldım
Benim de 2. Tedavim di 3 tane transfer edilmişti bende biri olmaz da biri olur diyordum ve 1. Denemede yaşamadığım tüm belirtileri yaşadım ve negatif olduğunu duyduğumda resmen dünya durdu umudum kalmadı ama sonra allahım içindeki umudu eskisinden çok veriyor kendini üzme .... ve vaz geçmek yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…