Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar merhaba iki gündr ağrım çok oldu girip ne okuyabildim ne yazabldim ama biraz önce listeyi gördüm hamişleri tekrar tekrar tebrik ederim.Negatiflere ise Allah'ım sabırlar versin inşallah en en en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alsınlar. @jonguil canım bugün transferim oldu listeye eklersin 17 mart test tarihim.Bekleyen herkese de bol bol sakinlik diliyorum.

canm uzulme dicem ama uzulmemk elde degil rabbm guc g kuvvet versin en kisa zamnda hayirlisiyla kucagimiza almsyi nasib etsin ilk denemnmiydi dondurulmus embriyo varmi
ilk tedavimde dondurulcak embriyo ardı ve ozmnda yani gecen sene ikinde değilde donmuşla hamile kalmıştım aama düşük oldu polikistik overim var meğer bide kanımda pıhtılaşma varmış düşükten sora öğrendim..üç ay öncede 3.denee için tedavim oldu 17 yum toplandı 8 ini işleme aldılar 3 iyi kalitede embriyo oldu onlarıda ohss riskine karşı dondurduk ve bu ay çözdürüp traaansferim ldu 2 embriyo transfer oldu yani okadar yumurtadan 2 tane oldu oda tutmadı dr da yumurta nekadar çok toplanırsa embriyoların kalitesinin düştüğünü söyledi 100 doz puregon vurmuştum çok şaşkınlık verici ama bu kadar az doza yumurtaların mısır gibi patladı dedi yani olmamasınn sebebi yumurta çok toplanmş embriyoların kalitesi azalmş 50 veya 75 doz onuda bi gram dahi geçmemesi gerekiyo dedi belki 8 10 yum toplansaydı böyle olmazdı dedi ilk tedavimdede bundada aynı şey oldu ilkindede iğnenein dozunu ayarlayamamış iptal etmeye kalktılar yum toplamaya 2 gün kala kabul etmemiştim anlıcanız deneme tahtası oldum onlara kolay geliyo 2 ay sora gel maddi manevi yardımcı olurum diyoda ben artık benlikten geçtim bukadar nedenden dolayı ki bu 3.deneme şimdimi anlaşılıyo neyse çok uzun oldu hakkınızı helal edin başımdan geçen bunlar

Gunaydin guzel anne adayları,

Iğnelerin kolayca vurulduğu, yumuslarin güzelce büyüdüğü, opu ve transferlerin cok başarılı geçtiği, bebelerin sımsıkı tutundugu, pit pit kalplerin attıgı cok guzel bir gun olsun.

Hayırlı cumalar hepimize. Rabbim bizler ıin hayırlı olanları nasip etsin bize.

Bugun 5. Gun kaldı 5. Yolu yariladim cok sukur.

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
Yapma cnm okuyoruz burda onuncu denememde tuttu vazgeçmeyin diyenleri,imtihan bunlar inş sabır ile atlatıp yavruna kavuşursunkavuşursun

Am
Âmin inş cnm 5. Gun embriyosu mu transfer edildi sana?bana da. Yarın 5.gun embriyosu transfer edecek inş.kaç gün sonra gebelik testi YapılıyorYapılıyor

Am

Âmin inş cnm 5. Gun embriyosu mu transfer edildi sana?bana da. Yarın 5.gun embriyosu transfer edecek inş.kaç gün sonra gebelik testi YapılıyorYapılıyor

5. Gun embriyosuydu evet, bizim hastane testi opudan 14 gun sonra istiyor. Transfer tarihinden bağımsız olarak. O yuzden bu sefer cok beklemeyeceğim insallah

Gunaydin arkadaslar Allah hepinizin kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder insallah Onlarin mis gibi kokularini pamzktan yumsak kadife gibi canlarini opmeyi size nasipetsin Allah Hepiniz HAKKINIZI HELAL EDIN.Allahim bana cok gordu cok uzgunum kirginim canim aciyo Sabah uayandim aynada kendimi taniyamadim agzim gozum sismis kendimi toparlamam gerekiyo zaten gurbetteyim ailem yok yanimda onlar Turkiyedeler nasil bunu atlatacagim bilmiyorum canim kocacim yanimda uzulemiyo bile bana teselli vermeye calisiyo onunla omuz omuza verip atlatacagiz insallah.artik bugun tlf de herkese anlat isin yoksa Allahim bana guc sabit versin kimsenin kalbini kirmayim offfffff offfffff

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
Yılmak, pes etmek yok. Olmayacaksa Allah istetmezmiş. Senin için en yakın zamanda bebiş istiyorum rabbimden. Allah gönlünün muradını versin inşallah. Üzülme demek yersiz biliyorum. Benim de 3. denemem. İlk ikisinde ben de yıkıldım. Eşime de demiştim,bir daha aynı sıkıntıları yaşamak, aynı ümitleri yaşayıp aynı hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diye. Ama o hiç vazgeçmedi ve beni de sürekli teşvik etti. Doğru zamanda gelecek senin de bebişin. Sadece vazgeçme..

Tatlım bu kadar yıpratma kendini, sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoruz rabbimden. Şuan onun için doğru zaman ve doğru birey değil demekki. Sakın sakın isyan etme. Hepimizin sınavı da ayrı. Dua ve tevekkül zamanı herzamankinden daha fazla. En kısa zamanda evin şenlensin, yuıvan şenlensin inşallah..

Hayırlı olsun annesi, bebişler sımsıkı yapışsınlar sana 9 ay hiççç bırakmasınlar..

Arkadaşım 10. denemesinde pozitif görenler var, hatta başka biryerde okumuştum 18. denemesinde bebişi olmuş. Vazgeçmeeee...

Arkadasim bir saniye bile dusunmeden dr degistir. Merkez degistir. Hem artik psikolojik olarak da guvenemzsin. Biraz toparla kendini ve yilma bebisin cennette sirasini bekliyor sadece oyle dusun. Lutfen canim lutfen.

Canim benim ne diyebilirim ki ne olur kuzum ne olur sakin ol isyan etme sirasi var demek ki. Helallik ne kelime deertleamek istediginde biz yine buralardayiz. Bak toparlan burada dr arastirmaya gelecekain belki belki daha sonraki tedavini Tr de yapmak isteyecak bizlerden tavsiye isteyeceksin. Herkes adina soyluyorum hepimiz seni seviyoruz. Tanimasak da acini sevincini yuregimizde hissediyoruz.

miranaz05 Cnm ya benim de negatifi alali 4.gunum ama test gunum dundu ve adette olmayinca acaba var mi umidine kapildim,annemde sagolsun iyice kafama bu dusunceyi yerleştirdi
Bagirmak kizmak cigliklarla aglamak istiyorum ama kime bagircam niye bagircam,bilmiyorum,hep Allahim hayirlisi dedim ki sende oyle,hepimiz oyle..Sonuc kotu olunca isimize gelmiyor sanirim yada toparlanmak zaman aliyor ama Rabbim kulunu cok sever onun sevgisi sayesinde belki biz buyuk serlerden kurtuluyoruz baskalarinin derdinin yaninda cook ufak bi derdimiz var,diye dusunuyorum.
Sabah eşim bana gece uykunda ne dedigini biliyor musun dedi yok dedim halbuki hatirlamazdan geldim.Elim karnimda oksayarak bebegim bizi birakma diyordum Dilim 10 gun boyunca hic durmadan boyle demisti cunku..
Ama arkadaslarin da dedigi gibi vazgecmicez.
O BEBEK BU EVE GELECEK,BASKA YOLU YOK!
Hamisler dikkat edin kendinize bebislerinize,bize de dua etmeyi unutmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum sen 4 gün erken mi yaptın tahlilini? negatifi dr una söyledin mi? ve ilaçlarını bıraktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…