bir ihtimal dene belki geç tutunmuştur olamaz mı? var böyle hikayeler 8. gün 0,1 çıkıp 12 gün 40 ları gören ne çıkar. hem sen vazgeçmediğini belirttin. dondurulmuşların da var. umudun tesellin var. bunları düşünereke tekrar kan verBiraktim valla dr u aradim oda tekrarla testi dedi hic icimden gelmiyor cunku negatif cikacak yine
Ağlattın beni sabah sabah, nolur hepbirlikte gülelim artık. Sizin de güzel haberlerinizi alalım..@miranaz05 Cnm ya benim de negatifi alali 4.gunum ama test gunum dundu ve adette olmayinca acaba var mi umidine kapildim,annemde sagolsun iyice kafama bu dusunceyi yerleştirdi
Bagirmak kizmak cigliklarla aglamak istiyorum ama kime bagircam niye bagircam,bilmiyorum,hep Allahim hayirlisi dedim ki sende oyle,hepimiz oyle..Sonuc kotu olunca isimize gelmiyor sanirim yada toparlanmak zaman aliyor ama Rabbim kulunu cok sever onun sevgisi sayesinde belki biz buyuk serlerden kurtuluyoruz baskalarinin derdinin yaninda cook ufak bi derdimiz var,diye dusunuyorum.
Sabah eşim bana gece uykunda ne dedigini biliyor musun dedi yok dedim halbuki hatirlamazdan geldim.Elim karnimda oksayarak bebegim bizi birakma diyordumDilim 10 gun boyunca hic durmadan boyle demisti cunku..
Ama arkadaslarin da dedigi gibi vazgecmicez.
O BEBEK BU EVE GELECEK,BASKA YOLU YOK!
Hamisler dikkat edin kendinize bebislerinize,bize de dua etmeyi unutmayin.
Canım rabbim kimilerini yokluk la kimilerini açlıkla kimilerini hastalıkla sınıyor bizimde sınavımız bu yinede hamdolsun diyelim ne dermansız hastalıklar dertler var evet kolay değil hiç kolay değil hepimiz ayrı ayrı yaşadık bunları etrafımız daki insanların yedekleri acı veriyor insana ne kadar üzülme seni anlıyoruz deselerde yaşamayan anlamaz biz burda tek yürek olduk hepimiz için atıyor sevinclerimiz üzüntülerimiz bir rabbim kulu çok sevdiğinde dert verip isyan mi edecek yoksa benden gelene sabır gösterip şükür mi edecek bilemeyiz bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu bir arkadaşımın yuvası dağıldı bu yüzden o yüzden bizim önceliğimiz sağlıklı anne olmak sevgili es olmak ve bunlar sayesinde Muhteşem kahraman bir ANNE olabilmek bebislerimize ... sevi seviyoruz burda kocaman bir ailen varGunaydin arkadaslar Allah hepinizin kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder insallah Onlarin mis gibi kokularini pamzktan yumsak kadife gibi canlarini opmeyi size nasipetsin Allah Hepiniz HAKKINIZI HELAL EDIN.Allahim bana cok gordu cok uzgunum kirginim canim aciyo Sabah uayandim aynada kendimi taniyamadim agzim gozum sismis kendimi toparlamam gerekiyo zaten gurbetteyim ailem yok yanimda onlar Turkiyedeler nasil bunu atlatacagim bilmiyorum canim kocacim yanimda uzulemiyo bile bana teselli vermeye calisiyo onunla omuz omuza verip atlatacagiz insallah.artik bugun tlf de herkese anlat isin yoksa Allahim bana guc sabit versin kimsenin kalbini kirmayim offfffff offfffff
hep söyleyeceğim neşeli idolümsün. tevekkülüne sabrına hayranım. güçlü kadın olmak böyle birşey işte....Canım rabbim kimilerini yokluk la kimilerini açlıkla kimilerini hastalıkla sınıyor bizimde sınavımız bu yinede hamdolsun diyelim ne dermansız hastalıklar dertler var evet kolay değil hiç kolay değil hepimiz ayrı ayrı yaşadık bunları etrafımız daki insanların yedekleri acı veriyor insana ne kadar üzülme seni anlıyoruz deselerde yaşamayan anlamaz biz burda tek yürek olduk hepimiz için atıyor sevinclerimiz üzüntülerimiz bir rabbim kulu çok sevdiğinde dert verip isyan mi edecek yoksa benden gelene sabır gösterip şükür mi edecek bilemeyiz bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu bir arkadaşımın yuvası dağıldı bu yüzden o yüzden bizim önceliğimiz sağlıklı anne olmak sevgili es olmak ve bunlar sayesinde Muhteşem kahraman bir ANNE olabilmek bebislerimize ... sevi seviyoruz burda kocaman bir ailen var
Acaba kimin sayesindehep söyleyeceğim neşeli idolümsün. tevekkülüne sabrına hayranım. güçlü kadın olmak böyle birşey işte....))
Rumuzundan belli değilmi :) :)hep söyleyeceğim neşeli idolümsün. tevekkülüne sabrına hayranım. güçlü kadın olmak böyle birşey işte....))
günaydın kuzum. tabii ki senin o güzeller güzeli yüreğn sayesinde.Acaba kimin sayesindegünaydın canım
yalnız ben de şimdi kendi rumuzumu düşündüm ahahahah.... :)) aman diyim beni karga gibi düşünmeyin lakin en sevdiğim kuş da kendisi oluyor :)))Rumuzundan belli değilmi :) :)
iyilik perisi geldi bana baş harfigünaydın kuzum. tabii ki senin o güzeller güzeli yüreğn sayesinde.
ağlarım hem de çok ağlarım vicdan yaparsın ona göre :) bak dün eşim bana bir söz yolladı mevlananın herkes okusun bence. " kötüye yormak vehim yapmak, insanı derdi yokkenbile hasta eder. onun için olaylara iyi bak." o nedenle hep iyi bakalım ki iyi olsun.iyilik perisi geldi bana baş harfipapyonkilikli :)
günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
okudum tabiii kkiiiiigünaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
ağlamak yok artık gülcez hep gülcez hemde kahkalarla :)ağlarım hem de çok ağlarım vicdan yaparsın ona göre :) bak dün eşim bana bir söz yolladı mevlananın herkes okusun bence. " kötüye yormak vehim yapmak, insanı derdi yokkenbile hasta eder. onun için olaylara iyi bak." o nedenle hep iyi bakalım ki iyi olsun.
belirti arama kimisinde adet sancısı oluyor kimisinde hiçbirşey olmuyormuş. şuanki ağrıların daha çok ilaçtan rahim duvarın kalınlaşıyor şuandaYaaa cok heyecanliyimmm ben ya.. İlkkk defaa deniyoruzzz ve sonucuuu coook coook merak ediyorummm. Aklimaa geldikcee karnima agrilar giriyo ama kizlar benimm belirtim yok. Bi tek dun 2. Gunumde yanii sankii adet sancisii gibii ara ara agrim olduu ama tam tarif edebilcegim bi agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?