Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Biraktim valla dr u aradim oda tekrarla testi dedi hic icimden gelmiyor cunku negatif cikacak yine
bir ihtimal dene belki geç tutunmuştur olamaz mı? var böyle hikayeler 8. gün 0,1 çıkıp 12 gün 40 ları gören ne çıkar. hem sen vazgeçmediğini belirttin. dondurulmuşların da var. umudun tesellin var. bunları düşünereke tekrar kan ver

Ağlattın beni sabah sabah, nolur hepbirlikte gülelim artık. Sizin de güzel haberlerinizi alalım..

Canım rabbim kimilerini yokluk la kimilerini açlıkla kimilerini hastalıkla sınıyor bizimde sınavımız bu yinede hamdolsun diyelim ne dermansız hastalıklar dertler var evet kolay değil hiç kolay değil hepimiz ayrı ayrı yaşadık bunları etrafımız daki insanların yedekleri acı veriyor insana ne kadar üzülme seni anlıyoruz deselerde yaşamayan anlamaz biz burda tek yürek olduk hepimiz için atıyor sevinclerimiz üzüntülerimiz bir rabbim kulu çok sevdiğinde dert verip isyan mi edecek yoksa benden gelene sabır gösterip şükür mi edecek bilemeyiz bizim için neyin hayır neyin şer olduğunu bir arkadaşımın yuvası dağıldı bu yüzden o yüzden bizim önceliğimiz sağlıklı anne olmak sevgili es olmak ve bunlar sayesinde Muhteşem kahraman bir ANNE olabilmek bebislerimize ... sevi seviyoruz burda kocaman bir ailen var

hep söyleyeceğim neşeli idolümsün. tevekkülüne sabrına hayranım. güçlü kadın olmak böyle birşey işte.... ))

Yaaa cok heyecanliyimmm ben ya.. İlkkk defaa deniyoruzzz ve sonucuuu coook coook merak ediyorummm. Aklimaa geldikcee karnima agrilar giriyo ama kizlar benimm belirtim yok. Bi tek dun 2. Gunumde yanii sankii adet sancisii gibii ara ara agrim olduu ama tam tarif edebilcegim bi agri

günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)

iyilik perisi geldi bana baş harfi papyonkilikli :)
ağlarım hem de çok ağlarım vicdan yaparsın ona göre :) bak dün eşim bana bir söz yolladı mevlananın herkes okusun bence. " kötüye yormak vehim yapmak, insanı derdi yokkenbile hasta eder. onun için olaylara iyi bak." o nedenle hep iyi bakalım ki iyi olsun.

Ben 100 tane okudum.. Yine okuyunca soylerim insaAllah :) Rabbim bu guzel mubarek gunde evlat isteyen herkesin duasini hayirlisiyla kabul etsin ve evlatlarimizi saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsinn (amin) :))

okudum tabiii kkiiiii dahha da çook okurum bugün cuma. :) cumamız mübarek ve müjdeli olsun tıpkı cuma gibi müjdeli olsun :)

ağlamak yok artık gülcez hep gülcez hemde kahkalarla :)

belirti arama kimisinde adet sancısı oluyor kimisinde hiçbirşey olmuyormuş. şuanki ağrıların daha çok ilaçtan rahim duvarın kalınlaşıyor şuanda opunu transferden önce olduysan onun da ağrısı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…