:) :) :) ay çok hoşsun , hiç öyle bakmadım valla rumuzuna şekerim. Yok senin de kalbinin güzelliği yazılarınla yansıyor bizlere merak etme.yalnız ben de şimdi kendi rumuzumu düşündüm ahahahah.... :)) aman diyim beni karga gibi düşünmeyin lakin en sevdiğim kuş da kendisi oluyor :)))
Belirtilere takılma canım, çok yanıltıcı olabiliyor. Belirti olmasına gerek yok ayrıcaYaaa cok heyecanliyimmm ben ya.. İlkkk defaa deniyoruzzz ve sonucuuu coook coook merak ediyorummm. Aklimaa geldikcee karnima agrilar giriyo ama kizlar benimm belirtim yok. Bi tek dun 2. Gunumde yanii sankii adet sancisii gibii ara ara agrim olduu ama tam tarif edebilcegim bi agri
Okudum canım, ayrıca hepimiz için Selavati tefriciye okudum. Birde hepinize tavsiye edecğim bir dua var. Fetih suresi, okuma şekli farklı. Her ne dilek için okunursa okunsun o dilek kabul olurmuş. İnternetten okunuş şeklini bulamazsanız yazarım.günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
100 okudum arkadaşım okudukça yazarızgünaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım bu güzel günün hürmetine kalbimizdeki dualarımızı kabul etsin inşallah hadi bakalım cuma günleri Peygamber Efendimiz adı anıldığında selamımız cebrail a.s vasıtasıyla direk gidermiş hamilelerimizin saglıklı evlatlarını kucaklarına almaları için , bizim gibi anne adaylarınında bebişlerine kavuşmaları için salavat gönderelim peygamber efendimize ...... (okuyanlar yazsın .... :)
belirti arama kimisinde adet sancısı oluyor kimisinde hiçbirşey olmuyormuş. şuanki ağrıların daha çok ilaçtan rahim duvarın kalınlaşıyor şuandaopunu transferden önce olduysan onun da ağrısı olabilir.
Evet buyuk ihtimal dedigin gibi ilaclardan olabilir .. Neyse bakalimm bekliyoruz gorucez :)
Ins güzel haberlerle gelirsin cnmben bugün tekrar kan tahlili yaptırıcambirazadn çıkarım. evimin yanı zaten. yine heycanlandım. dr test gününü bekle dedi ama benim gibi acele taze durur mu? rüyalarımda millete whatsapptan bhcg tahlili gönderiyorum.
İnşallah güzel güzel büyüyordur bebişin..Güzel güzel katların olsun..ben bugün tekrar kan tahlili yaptırıcambirazadn çıkarım. evimin yanı zaten. yine heycanlandım. dr test gününü bekle dedi ama benim gibi acele taze durur mu? rüyalarımda millete whatsapptan bhcg tahlili gönderiyorum.
tahmin ediyorummm 110 olabilir :9Ins güzel haberlerle gelirsin cnm
ben bugün tekrar kan tahlili yaptırıcambirazadn çıkarım. evimin yanı zaten. yine heycanlandım. dr test gününü bekle dedi ama benim gibi acele taze durur mu? rüyalarımda millete whatsapptan bhcg tahlili gönderiyorum.
Canım üzülme lütfen rabbim sabır versin inşallah kendiliğinden gelir bebeğinçok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
Yumurtaların büyüdükçe de olabilir ağrın opudan sonra da..kızlar, doktor bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın agrın olacak dedı, bu agrı dedıgı ığne vurulduğu zaman mı oluyor ki benım bugun son iğnem hiçbir ağrım yok, yoksa catlatma iğnesinden sonramı oluyor ağrı?
arkadasim ne desek bo fayda etmicek. rabbim insallah en tez zamanda saglikla evladina kavusmayi nasip eder. allahim maddi manevi güc versinCok uzgunum ama gene olmadi olmadiiiiii
canim dün laptopu aldim elime esimde dio yaz bakalim kizlaraartık eşim de soruyor senin kızlardan haber var mı diye :) ne acayip hiç tanımadığın insanlar içinde aynı dileği tutuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?