Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

yalnız ben de şimdi kendi rumuzumu düşündüm ahahahah.... :)) aman diyim beni karga gibi düşünmeyin lakin en sevdiğim kuş da kendisi oluyor :)))
:) :) :) ay çok hoşsun , hiç öyle bakmadım valla rumuzuna şekerim. Yok senin de kalbinin güzelliği yazılarınla yansıyor bizlere merak etme.

Belirtilere takılma canım, çok yanıltıcı olabiliyor. Belirti olmasına gerek yok ayrıca

Okudum canım, ayrıca hepimiz için Selavati tefriciye okudum. Birde hepinize tavsiye edecğim bir dua var. Fetih suresi, okuma şekli farklı. Her ne dilek için okunursa okunsun o dilek kabul olurmuş. İnternetten okunuş şeklini bulamazsanız yazarım.

100 okudum arkadaşım okudukça yazarız

Evet buyuk ihtimal dedigin gibi ilaclardan olabilir .. Neyse bakalimm bekliyoruz gorucez :)

İnşallah güzel güzel büyüyordur bebişin..Güzel güzel katların olsun..

kızlar, doktor bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın agrın olacak dedı, bu agrı dedıgı ığne vurulduğu zaman mı oluyor ki benım bugun son iğnem hiçbir ağrım yok, yoksa catlatma iğnesinden sonramı oluyor ağrı?

Ayy cok heyecanlii:)) bence sonucun cok cok guzel cikcakk katlanmis olarak:)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr:7 Mart test tarihi

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

miranaz05 ve T topik26 Allah ikinize de sabırlar versin. İnşallah vakti saati geldiğinde güzel kuzularınıza kavuşursunuz.

Geçen yazmıştım, bir radyo programında dinledim. Çocuk sınavdır diyor, Allah vermez sınar, verir sınar, verdiğini alır yine sınar. Hepimize kendi çektiğimiz dert ağır geliyor o kesin ama emin olun ki bunların en ağırı hangisidir derseniz verdiğini almasıdır Allahın. Hiç ama hiç isyana yaklaşmayalım. Eğer inanıyorsak mükafatını göreceğimize de inanalım. Biz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Şu Cuma gününde ettiğimiz hayır duaları kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…