Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
ah canim ümidini yitirme. dile kolay biliyorum ama rabbimin hazinesinde cok. o ol derse hersey olur. insallah zamani geldiginde sende saglicakla evladina kavusursun insallah.

canim gurbetlik zor. insallah en tez zamanda türkiyeye ailnenin yanina tatile gidip kafani dagitma imkani bulursun. test günüm de ben de kendi kendime dedim her ne olursa olsun allaha bin sükür ki yanimizda eslerimiz var. sabirla bekliyorlar. anladigim kadariyla seninde cok anlayisli bir esin var. rabbim bozmasin. bana cok gördü diye sakin düsünme. rabbimden biz hayirlisini istiyoruz. duana kocaman bir amin ama sirf bizim icin degil senin icinde hepimiz icin. allahin izniyle seninde bigün evladina gelicek insallah.dua et arkadasim, allaha sigin. rabbim ne eylerse güzel eyler..

kızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür

Amin canım hepimiz için AMİNNN

amiiiin hepimize insallah. saglikla büyüsünler insallah

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ.

Hayırlı Cumalar kızlar, nasılsınız? Opusu, transferi, testi olan herkesi kucaklıyorum Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimizden geçen tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah.
Negatif alanlara sabır ve güç diliyorum. Kader arkadaşlarım benim hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…