ah canim ümidini yitirme. dile kolay biliyorum ama rabbimin hazinesinde cok. o ol derse hersey olur. insallah zamani geldiginde sende saglicakla evladina kavusursun insallah.çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
Güzelce al gel annesi bebişini. Bu mübarek günde dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun..Canlarrrr transfer icin aradilar.Bugun 1 adet 1. kalite 3. gun embriyosu transfer edilecek. Dua edin bana bebisim benimle kalsinnnn, guzel guzel yerlessinnnopuyorum hepinizi
canım ınsallah dualarımız senınle..Canlarrrr transfer icin aradilar.Bugun 1 adet 1. kalite 3. gun embriyosu transfer edilecek. Dua edin bana bebisim benimle kalsinnnn, guzel guzel yerlessinnnopuyorum hepinizi
Allah razi olsun canim, insallah tutunur ve birakmaz beniGüzelce al gel annesi bebişini. Bu mübarek günde dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun..
canimGunaydin arkadaslar Allah hepinizin kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder insallah Onlarin mis gibi kokularini pamzktan yumsak kadife gibi canlarini opmeyi size nasipetsin Allah Hepiniz HAKKINIZI HELAL EDIN.Allahim bana cok gordu cok uzgunum kirginim canim aciyo Sabah uayandim aynada kendimi taniyamadim agzim gozum sismis kendimi toparlamam gerekiyo zaten gurbetteyim ailem yok yanimda onlar Turkiyedeler nasil bunu atlatacagim bilmiyorum canim kocacim yanimda uzulemiyo bile bana teselli vermeye calisiyo onunla omuz omuza verip atlatacagiz insallah.artik bugun tlf de herkese anlat isin yoksa Allahim bana guc sabit versin kimsenin kalbini kirmayim offfffff offfffff
Allah razi olsun bitanemmm, hep mujdeli haberlerimizi paylasalim insallahhhhcanım ınsallah dualarımız senınle..
DUALARIMIZ SENİNLE KEYİFLİ BİR SÜREC SENİ BEKLİYOR ......Cumaniz mubarek olsunnn bugun dualarinizda beni unutmayin, hayirlisi ile transferimi olup bebisimi alip geleyimmmm
maasallah canim bebislerin sImsIkI tutunsun sana insallahCanlarrrr transfer icin aradilar.Bugun 1 adet 1. kalite 3. gun embriyosu transfer edilecek. Dua edin bana bebisim benimle kalsinnnn, guzel guzel yerlessinnnopuyorum hepinizi
Amin canım hepimiz için AMİNNNkızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
amiiiin hepimize insallah. saglikla büyüsünler insallahkızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ.kızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
Amin insallahhhh canimmm, Allah razi olsunnnmaasallah canim bebislerin sImsIkI tutunsun sana insallah
hadi insallah canimmmmm :) Rabbim dualarimizi kabul etsinnDUALARIMIZ SENİNLE KEYİFLİ BİR SÜREC SENİ BEKLİYOR ......
Canım benim bebeğini almaya gidiyorsun demek inşallah doğduğu güne giderken de böyle yazarız burAlarahadi insallah canimmmmm :) Rabbim dualarimizi kabul etsinn
şunu okudum gözlerim doldu. inşallah nasip eder Rabbim. kanı verdim geldim. sanırım 2 katı olması gerekiyor en az değl mi?Canım benim bebeğini almaya gidiyorsun demek inşallah doğduğu güne giderken de böyle yazarız burAlara
Evet canım iki ye katlaması lazım insallh katlamıştır tatlımşunu okudum gözlerim doldu. inşallah nasip eder Rabbim. kanı verdim geldim. sanırım 2 katı olması gerekiyor en az değl mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?