Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim seni cok ii anliorum benimde ailem türkiyede ben de dis ülkedeyim eslerimiz olmasa yikilioruz Allah onu sana cok görmedi canim arkadasim az daha sabir sinavimizda bu bizim kimi fakirlik kimi hastalik kimide evlat kimide eş veya baska seylerle evimizden huzur bereket saglik eksik olmasin yeterki insallah o kiymetliside gelir birgün bize nazlanior onlar kiymetlelerinden dolayi bazen esim dio olmazsa okadar kimsesiz dogmus bebek var belkide nasibimiz odur bekleyelim sabirla arkadasim hic ummadigimiz anda gelir meleklerimiz hep diorum inaniorum hz. YAKUP hz.YUSUFU ndan vazgecince kavusmustu Allah yardimcin olsun su mubarek günlerde yüreginin acisina kevser suyuyla söndürüp huzur nasib etsin

Aminnn canım inşallah..

Tsk edrim canimmmm Allah razi olsun insallah bigun bizimde olur esimle bu huzurlu yasantimizin ödulunu Allahim verir

Amin canim Aminnn iyiki sizler varsiniz salya sumuk hem okuyup hem yazmaya calisiyorum hepinize tsk edrmmm

Amin Allah razi olsun kader arkadaslarimmmm

Canım aynı sorunu bende yaşadım hatta benim son gonal f dozunu vurdurtmadı yani gelişen yumurta sayısı yeterli dedi. Benim son uyguladığım gonal f ile hafif bir ağrım oluştu. Adet ağrısı gibiydi. ancak çatlatma iğnesini vurduktan sonra yaşadığımı bir ben bilirim. Çatlatma iğnesinden sonra hasytaneye gidene kadar yattım. Resmen yürüyemiyecek durumdaydım. Hastaneye zor gittim. İnşallah o kadar ağrın olmaz.

Kızlar günaydın nasılsınız hepiniz herbirinize ayrı ayrı güzel günler güzel haberler diliyorum.Gerçekten test gününü beklemek ne zormus gece gözüme uyku girmedi psikolojik olarak nasıl yatsam sanki bebişlere zarar vericem diye bir türlü yatamadım çok ağrım oldu gece şimdi iyiyim çok şükür hepimiz hepimiz çok çok iyi olalım kızlar

aynı durumdayız akşam bütün gece evi bekledim. Bir türlü kafaya takmaktan uyku girmedi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…