Canım benim bebeğini almaya gidiyorsun demek inşallah doğduğu güne giderken de böyle yazarız burAlara
inşallah kuzum inşallah.Evet canım iki ye katlaması lazım insallh katlamıştır tatlımallahım inşallah haftaya bende pozitifi görürüm
Canim seni cok ii anliorum benimde ailem türkiyede ben de dis ülkedeyim eslerimiz olmasa yikilioruz Allah onu sana cok görmedi canim arkadasim az daha sabir sinavimizda bu bizim kimi fakirlik kimi hastalik kimide evlat kimide eş veya baska seylerle evimizden huzur bereket saglik eksik olmasin yeterki insallah o kiymetliside gelir birgün bize nazlanior onlar kiymetlelerinden dolayi bazen esim dio olmazsa okadar kimsesiz dogmus bebek var belkide nasibimiz odur bekleyelim sabirla arkadasim hic ummadigimiz anda gelir meleklerimiz hep diorum inaniorum hz. YAKUP hz.YUSUFU ndan vazgecince kavusmustu Allah yardimcin olsun su mubarek günlerde yüreginin acisina kevser suyuyla söndürüp huzur nasib etsinGunaydin arkadaslar Allah hepinizin kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eder insallah Onlarin mis gibi kokularini pamzktan yumsak kadife gibi canlarini opmeyi size nasipetsin Allah Hepiniz HAKKINIZI HELAL EDIN.Allahim bana cok gordu cok uzgunum kirginim canim aciyo Sabah uayandim aynada kendimi taniyamadim agzim gozum sismis kendimi toparlamam gerekiyo zaten gurbetteyim ailem yok yanimda onlar Turkiyedeler nasil bunu atlatacagim bilmiyorum canim kocacim yanimda uzulemiyo bile bana teselli vermeye calisiyo onunla omuz omuza verip atlatacagiz insallah.artik bugun tlf de herkese anlat isin yoksa Allahim bana guc sabit versin kimsenin kalbini kirmayim offfffff offfffff
Canlarrrr transfer icin aradilar.Bugun 1 adet 1. kalite 3. gun embriyosu transfer edilecek. Dua edin bana bebisim benimle kalsinnnn, guzel guzel yerlessinnnopuyorum hepinizi
Saat kaçta alacaksın canım sonucunu. İnşallah artmıştır güzelceinşallah kuzum inşallah.
Canimm insallah hayirlisi olur ve bebislerinn siki siki tutunurrCanlarrrr transfer icin aradilar.Bugun 1 adet 1. kalite 3. gun embriyosu transfer edilecek. Dua edin bana bebisim benimle kalsinnnn, guzel guzel yerlessinnnopuyorum hepinizi
saat 2 2.30 gibi çıkar sanırım.Saat kaçta alacaksın canım sonucunu. İnşallah artmıştır güzelce
kızlar mrhaba carşamba günü bendende 12 tane yumurta toplandı 8tanesi döllenmiş 4tanesinin kalitesi çok iyimiş pazartesi 5.gün embriuosu olarak transfer etmeyi düşünüyorlar nasip olursa.çok heyecanlı bekleyiş bunlar rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
ahh insallahhhh kuzumm, Allah razi olsunnnnnCanimm insallah hayirlisi olur ve bebislerinn siki siki tutunurr
insallahhhh canim benimmm :)Güzelce tutunsun annecigine
Tsk edrim canimmmm Allah razi olsun insallah bigun bizimde olur esimle bu huzurlu yasantimizin ödulunu Allahim verircanimgurbetlik zor. insallah en tez zamanda türkiyeye ailnenin yanina tatile gidip kafani dagitma imkani bulursun. test günüm de ben de kendi kendime dedim her ne olursa olsun allaha bin sükür ki yanimizda eslerimiz var. sabirla bekliyorlar. anladigim kadariyla seninde cok anlayisli bir esin var. rabbim bozmasin. bana cok gördü diye sakin düsünme. rabbimden biz hayirlisini istiyoruz. duana kocaman bir amin ama sirf bizim icin degil senin icinde hepimiz icin. allahin izniyle seninde bigün evladina gelicek insallah.dua et arkadasim, allaha sigin. rabbim ne eylerse güzel eyler..
amin canım hepimizin inşallahGÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ.
Amin canim Aminnn iyiki sizler varsiniz salya sumuk hem okuyup hem yazmaya calisiyorum hepinize tsk edrmmmCanim seni cok ii anliorum benimde ailem türkiyede ben de dis ülkedeyim eslerimiz olmasa yikilioruz Allah onu sana cok görmedi canim arkadasim az daha sabir sinavimizda bu bizim kimi fakirlik kimi hastalik kimide evlat kimide eş veya baska seylerle evimizden huzur bereket saglik eksik olmasin yeterki insallah o kiymetliside gelir birgün bize nazlanior onlar kiymetlelerinden dolayi bazen esim dio olmazsa okadar kimsesiz dogmus bebek var belkide nasibimiz odur bekleyelim sabirla arkadasim hic ummadigimiz anda gelir meleklerimiz hep diorum inaniorum hz. YAKUP hz.YUSUFU ndan vazgecince kavusmustu Allah yardimcin olsun su mubarek günlerde yüreginin acisina kevser suyuyla söndürüp huzur nasib etsin
Amin Allah razi olsun kader arkadaslarimmmmmiranaz05 ve @topik26 Allah ikinize de sabırlar versin. İnşallah vakti saati geldiğinde güzel kuzularınıza kavuşursunuz.
Geçen yazmıştım, bir radyo programında dinledim. Çocuk sınavdır diyor, Allah vermez sınar, verir sınar, verdiğini alır yine sınar. Hepimize kendi çektiğimiz dert ağır geliyor o kesin ama emin olun ki bunların en ağırı hangisidir derseniz verdiğini almasıdır Allahın. Hiç ama hiç isyana yaklaşmayalım. Eğer inanıyorsak mükafatını göreceğimize de inanalım. Biz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Şu Cuma gününde ettiğimiz hayır duaları kabul etsin.
kızlar, doktor bana dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın agrın olacak dedı, bu agrı dedıgı ığne vurulduğu zaman mı oluyor ki benım bugun son iğnem hiçbir ağrım yok, yoksa catlatma iğnesinden sonramı oluyor ağrı?
heme yaz sonucunu bekletme bizisaat 2 2.30 gibi çıkar sanırım.
Kızlar günaydın nasılsınız hepiniz herbirinize ayrı ayrı güzel günler güzel haberler diliyorum.Gerçekten test gününü beklemek ne zormus gece gözüme uyku girmedi psikolojik olarak nasıl yatsam sanki bebişlere zarar vericem diye bir türlü yatamadım çok ağrım oldu gece şimdi iyiyim çok şükür hepimiz hepimiz çok çok iyi olalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?