Süper süper canım, katlanmış işte maşallah...kızlarrrr 10. gün 102,5 8. gün 43,4 dü bu iyiye işaret gibi :))))
Ne demek iyiye işaret, çok iyi canım benim.kızlarrrr 10. gün 102,5 8. gün 43,4 dü bu iyiye işaret gibi :))))
Canım maşallah ne güzel artmış değerin.Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6
kızlarrrr 10. gün 102,5 8. gün 43,4 dü bu iyiye işaret gibi :))))
biz bugün güzel haberler alıyoruz maşallahhh :)Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6
ay ama benim sat a göre 3 haftalık daha :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. :)))
AynenHamilelik takvimi istiyoruz
Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6
maşallah tatlımm:):):):)ay ama benim sat a göre 3 haftalık daha :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. :)))
Teşekkür ederim canım, sizlerin de kat kat olsun değerleriniz..pıt pıt olsun kalplerinizCanım maşallah ne güzel artmış değerin.Haftaya da sevinelim keseyi görünce inşallah.
canımmm sen denizlili misin?Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bi-lhayr
Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, hayırla tamamına erdir.
Amin.
gözün aydın canım. rabbim gönlüne göre vermiş işte...gebelik takvimi istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzay ama benim sat a göre 3 haftalık daha :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. :)))
Evett canım, gözün aydın. Ama bazı doktorlar üçüncüyü isteyebiliyor benimki gibi..cehaletimi affedin şuan için kimyasal gebelik riskini atlatmış mı oluyorum ben?
ben de denizliliyim :) ama izmirde yaşıyorum.Evet. Sen?
şimdi telefondan yazıyorum. akşam eşimin bilgisayarından yapayım kabul etmedi girdiğim değeri. en erken 5 haftalık sanırım :)gözün aydın canım. rabbim gönlüne göre vermiş işte...gebelik takvimi istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ne güzel. ben de İzmirde tedavi görüyorum İrenbe de. Aral bey doktorum. Sen nerde tedavi görüyorsun. Daha önce sormamıştım dimi. Kafa artık çok karıştıben de denizliliyim :) ama izmirde yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?