Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hayırlı olsun canım kaçıncı günün senin?benim 3gunum 3gundur aynı telaştayım nasıl yatayım nasıl kalkayım nasıl oturayım:):)rabbim Bi telaşlı günlerimizi mutlu haberle sonuçlandırsın

sabah kötü bir olay yaşadım ondan mı aldığım ilaçlardan mı ağladım bu mesaja bile

Kıyamam Sen ağladım diince benimde içim kötü oldu..ne yasadin biliyorum canım ama boşver hiiiic takma..ilaclarinda etkisi ondan da oluyordur...tanimasamda yanımda olsan sarilirdim şimdi sana

Canım buraya mi geleceksin? Keşke yine karsilassak
Aslında oraya da gelebilirim doktorum farketmez dedi ama çok fazla izin kullandığım için iş yerim de batmaya başlayacak. İnanki ben de çok isterim tekrar karşılaşıp sohbet etmeyi. Eh tatlım olmadı sen bebişini kucağına alıp okuduğun şehre gelirsin birlikte gezeriz :) :) :)

AY BURDA NE KADAR ÇOK 5. HAFTA GEBESİ VAR. HEPSİ BENDEN BU GÜZELLERİN YA. MAŞALLAH. ÇOKSEVİNDİM.
CANLARIM DEĞERLERİNİZ NASIL ÇIKTI. KAÇINCI GÜNLER KAN VERDİNİZ? BANA Bİ SÖYLERSENİZ MEMNUN OLURUM.

Kıyamam Sen ağladım diince benimde içim kötü oldu..ne yasadin biliyorum canım ama boşver hiiiic takma..ilaclarinda etkisi ondan da oluyordur...tanimasamda yanımda olsan sarilirdim şimdi sana

Hayırdır kötü olay derken çok sıkıtılı birşey değildir umarım.
sagolun kizlar ya. Hamdolsun tedavi ile ilgili degil ben cok duygusal bir insanim zaten en ufacik seyi dert ediyorum aliniyorum sanirim. Iyiyim simdi. Dua herseye deva :)

Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6

Neden olmasin Babasıyla tanistigimiz aşık oldugumuz şehri oda gorur insallah:)))

Transfer hariç 10. Gün 140 ; 12. Gün 387 çıktı canım birdaha kan vermeyeceğim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…