hayırlı olsun canım kaçıncı günün senin?benim 3gunum 3gundur aynı telaştayım nasıl yatayım nasıl kalkayım nasıl oturayım:):)rabbim Bi telaşlı günlerimizi mutlu haberle sonuçlandırsınKızlar günaydın nasılsınız hepiniz herbirinize ayrı ayrı güzel günler güzel haberler diliyorum.Gerçekten test gününü beklemek ne zormus gece gözüme uyku girmedi psikolojik olarak nasıl yatsam sanki bebişlere zarar vericem diye bir türlü yatamadım çok ağrım oldu gece şimdi iyiyim çok şükür hepimiz hepimiz çok çok iyi olalım kızlar
sabah kötü bir olay yaşadım ondan mı aldığım ilaçlardan mı ağladım bu mesaja bileKızlar haftaya cumartesi kese görmeye gidiyoruz
Benim de perşembe ya da cuma ultrasonum var kese için...Kızlar haftaya cumartesi kese görmeye gidiyoruz
Benim de perşembe ya da cuma ultrasonum var kese için...
sabah kötü bir olay yaşadım ondan mı aldığım ilaçlardan mı ağladım bu mesaja bile
Aslında oraya da gelebilirim doktorum farketmez dedi ama çok fazla izin kullandığım için iş yerim de batmaya başlayacak. İnanki ben de çok isterim tekrar karşılaşıp sohbet etmeyi. Eh tatlım olmadı sen bebişini kucağına alıp okuduğun şehre gelirsin birlikte gezeriz :) :) :)Canım buraya mi geleceksin? Keşke yine karsilassak
Hayırdır kötü olay derken çok sıkıtılı birşey değildir umarım.sabah kötü bir olay yaşadım ondan mı aldığım ilaçlardan mı ağladım bu mesaja bile
KıyamamSen ağladım diince benimde içim kötü oldu..ne yasadin biliyorum canım ama boşver hiiiic takma..ilaclarinda etkisi ondan da oluyordur...tanimasamda yanımda olsan sarilirdim şimdi sana
sagolun kizlar ya. Hamdolsun tedavi ile ilgili degil ben cok duygusal bir insanim zaten en ufacik seyi dert ediyorum aliniyorum sanirim. Iyiyim simdi. Dua herseye deva :)Hayırdır kötü olay derken çok sıkıtılı birşey değildir umarım.
Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6AY BURDA NE KADAR ÇOK 5. HAFTA GEBESİ VAR. HEPSİ BENDEN BU GÜZELLERİN YA. MAŞALLAH. ÇOKSEVİNDİM.
CANLARIM DEĞERLERİNİZ NASIL ÇIKTI. KAÇINCI GÜNLER KAN VERDİNİZ? BANA Bİ SÖYLERSENİZ MEMNUN OLURUM.
İyi ol datlım, bebişini de üzme...sagolun kizlar ya. Hamdolsun tedavi ile ilgili degil ben cok duygusal bir insanim zaten en ufacik seyi dert ediyorum aliniyorum sanirim. Iyiyim simdi. Dua herseye deva :)
MAŞALLAH CANIM.. 2 TANEMİ TRANSFER OLMUŞTU?Transfer hariç 8. gün 29, 11. gün 85, 13. gün 206,7 ve bugün 15. gün 420,6
Evet 3. gün embriyosu, 2 adet transfer yapıldı. Sanırım tekiz :)MAŞALLAH CANIM.. 2 TANEMİ TRANSFER OLMUŞTU?
Aslında oraya da gelebilirim doktorum farketmez dedi ama çok fazla izin kullandığım için iş yerim de batmaya başlayacak. İnanki ben de çok isterim tekrar karşılaşıp sohbet etmeyi. Eh tatlım olmadı sen bebişini kucağına alıp okuduğun şehre gelirsin birlikte gezeriz :) :) :)
Maşallahhhh. sağlıkla alalım kucağımıza inşallah canım..Evet 3. gün embriyosu, 2 adet transfer yapıldı. Sanırım tekiz :)
AY BURDA NE KADAR ÇOK 5. HAFTA GEBESİ VAR. HEPSİ BENDEN BU GÜZELLERİN YA. MAŞALLAH. ÇOKSEVİNDİM.
CANLARIM DEĞERLERİNİZ NASIL ÇIKTI. KAÇINCI GÜNLER KAN VERDİNİZ? BANA Bİ SÖYLERSENİZ MEMNUN OLURUM.
10. gün mü?Transfer hariç 10. Gün 140 ; 12. Gün 387 çıktı canım birdaha kan vermeyeceğim sanirim
Daha 2. Günüm be canimhayırlı olsun canım kaçıncı günün senin?benim 3gunum 3gundur aynı telaştayım nasıl yatayım nasıl kalkayım nasıl oturayım:):)rabbim Bi telaşlı günlerimizi mutlu haberle sonuçlandırsın
İnşallah canım, aşkınızın meyvesinin de görmeye hakkı var aşıklar şehrini :))Neden olmasinBabasıyla tanistigimiz aşık oldugumuz şehri oda gorur insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?