Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ne güzel hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. Ben de dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Artık bugün yarın adet olmam lazım. Heyecanla onu bekliyorum. hayırlısı bakalım hemşerim.

hayırlısı canım...Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Aral bey de iyi diye duydum ben

Tebrik ederim. Kimyasal degil baya hamilesin. Takvim bekleyen arkadaşlara katiliyorum
canım telefondan girdiğimden beceremedim akşam eşim eve gelince onun laptoptan yapacağım inşallah kabul edrse. sanırım en erken 5 haftalık alıyor değeri kabul etmedi ya da ben beceemedim :)

Kendimde belirti arama halleri 105. Şimdi iki gündür bu kullandığım progestan jel geri kaldiğinde bildiğiniz pembe gibi oluyor ama çok ufacık. Bir de ilaç şişliğim inmişti ne güzel bu sabah baktım göbeğim yine kocaman. Tekrar şişmişim. Var mı böyle belirtisi olan?

canım telefondan girdiğimden beceremedim akşam eşim eve gelince onun laptoptan yapacağım inşallah kabul edrse. sanırım en erken 5 haftalık alıyor değeri kabul etmedi ya da ben beceemedim :)
Kişisel bilgilerine muhtemel doğum tarihini gir. Örneğin senin muhtemel 13-11-2015 sanırım. Araya - koyman gerekiyor. Nokta kabul etmiyor.

canım o şişlik ben de akşamları hep oluyor göbeğim davul gibi neredeyse opudan beri.

Kızlar grubu henüz terk etmiyoruz da, ayrılırken kasım anneleri topiki yapsak da, grubumuzdaki bütün anne adayları (negatifler de nasılsa pozitifi görecek ben inanıyorum) yani hepimiz o grupta devam etsek olmaz mı?
BİZİ BIRAKMAYINDA NEREYE İSTERSENİZ ORAYA GECELİM FARKETMEZ:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…