110 DEMİŞTİM YAKLAŞMIŞIM :) GÖZÜMÜZ AYDIN CANIM MAŞALLAH :)kızlarrrr 10. gün 102,5 8. gün 43,4 dü bu iyiye işaret gibi :))))
HAMİŞ HAMİŞ HAMİŞ HAMİŞSİNNNNNNN.... :)cehaletimi affedin şuan için kimyasal gebelik riskini atlatmış mı oluyorum ben?
canım bende irenbedeyim. :) israel aruh dr.um.Ne güzel. ben de İzmirde tedavi görüyorum İrenbe de. Aral bey doktorum. Sen nerde tedavi görüyorsun. Daha önce sormamıştım dimi. Kafa artık çok karıştı
neşelimmmm en kısa zamanda Allahım sana da yaşatsın . evlatlarımızı kucağımıza alalım hepimizHAMİŞ HAMİŞ HAMİŞ HAMİŞSİNNNNNNN.... :)
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SİZİN DUALARINIZ SAYESİN DE OLACAKneşelimmmm en kısa zamanda Allahım sana da yaşatsın . evlatlarımızı kucağımıza alalım hepimiz
Ne güzel hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. Ben de dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Artık bugün yarın adet olmam lazım. Heyecanla onu bekliyorum. hayırlısı bakalım hemşerim.canım bende irenbedeyim. :) israel aruh dr.um.
cehaletimi affedin şuan için kimyasal gebelik riskini atlatmış mı oluyorum ben?
Dualarımız sana ve tüm anne olmak isteyenlere canım. Allah dualarımızı kabul etsin.İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SİZİN DUALARINIZ SAYESİN DE OLACAK
Ne güzel hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. Ben de dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Artık bugün yarın adet olmam lazım. Heyecanla onu bekliyorum. hayırlısı bakalım hemşerim.
canım telefondan girdiğimden beceremedim akşam eşim eve gelince onun laptoptan yapacağım inşallah kabul edrse. sanırım en erken 5 haftalık alıyor değeri kabul etmedi ya da ben beceemedim :)Tebrik ederim. Kimyasal degil baya hamilesin. Takvim bekleyen arkadaşlara katiliyorum
ben de 100 üstü demiştim . Maşallah katlana katlana artsın inşallah.110 DEMİŞTİM YAKLAŞMIŞIM :) GÖZÜMÜZ AYDIN CANIM MAŞALLAH :)
Kişisel bilgilerine muhtemel doğum tarihini gir. Örneğin senin muhtemel 13-11-2015 sanırım. Araya - koyman gerekiyor. Nokta kabul etmiyor.canım telefondan girdiğimden beceremedim akşam eşim eve gelince onun laptoptan yapacağım inşallah kabul edrse. sanırım en erken 5 haftalık alıyor değeri kabul etmedi ya da ben beceemedim :)
Canım ohh çok güzel haber verdin maşallah değerine çok iyiay ama benim sat a göre 3 haftalık daha :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. :)))
canım o şişlik ben de akşamları hep oluyor göbeğim davul gibi neredeyse opudan beri.Kendimde belirti arama halleri 105. Şimdi iki gündür bu kullandığım progestan jel geri kaldiğinde bildiğiniz pembe gibi oluyor ama çok ufacık. Bir de ilaç şişliğim inmişti ne güzel bu sabah baktım göbeğim yine kocaman. Tekrar şişmişim. Var mı böyle belirtisi olan?
BİZİ BIRAKMAYINDA NEREYE İSTERSENİZ ORAYA GECELİM FARKETMEZ:9Kızlar grubu henüz terk etmiyoruz da, ayrılırken kasım anneleri topiki yapsak da, grubumuzdaki bütün anne adayları (negatifler de nasılsa pozitifi görecek ben inanıyorum) yani hepimiz o grupta devam etsek olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?