Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kasım anneleri topigi yapın hadi yafruşlar.

Allah cc "ben size şah damarinizdan daha yakinim diyor allah herseyi bilen işiten vu duyandir O ki; kayadan deve doğurtan rabbim insana doğmasi imkansiz olan bir yavruyu bile nasip eder ve olur fakat unutmamak lazim inanmak pes etmemek sabir evet bnlar gerckten zor şeyler gibi gorunsede inanacagiz yilmayacagiz düşununki firtinalar koptugu zaman evlerin catilari ucar heryer toz toprak viran olur ama bakarsinki agactaki yapraklara kimisi kıldan ince zar zor dalina tutunmuşcasina duşmemeye gayret ediyo pes etmiyo ve bunun oyle olmasini emreden mevlanin oldugunu unutmamak lazim ondan izinsiz ondan habersiz onun istegi olmadan yaprak bile dalindan düşmez. Allah kimsenin sabrini yitirmesin bizler daha hic birseyiz beterinde beteri var bunada şükür....

Merhaba :) bende tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum pzt yada sali yumurtalar toplanir dedi :))) cok heycanliyim Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:)
canım hayırlı olur inş ..ben de yeni başlayacağım ne zaman başlanıyor ilaca ve kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor

canım hayırlı olur inş ..ben de yeni başlayacağım ne zaman başlanıyor ilaca ve kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor
genelde reglinin 3. günü iğnelere başlarsın yumurtanın vereceği cevaba göre toplama işlemin olur reglinin 12-14 günleri arasında sonra döllenmeye bağlı olarak toplmadan 2-3-4-5 gün donra transfer gerçeklşir hayırlı olsun ))

çok güzel olmuş takvimin maşallah canım. kasım anneleri topigini kim kuracak?
ay yoksa ben mi kursam :)

Ya siz şimdi Kasım anneleriyiz diye, gidersiniz bizi bırakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…