Takvimin hayırlı olsun datlım, ay evet kasım hemi de akrep anneleriyiz...ay şimdi biz kasım annesi mi olduk :)
Ayyy maşallahay şimdi biz kasım annesi mi olduk :)
Sizi niye bırakalım, sizin de güzel haberlerini alacağız nasılsa değilmi?BİZİ BIRAKMAYINDA NEREYE İSTERSENİZ ORAYA GECELİM FARKETMEZ:9
ben seni nereye bırakırım acaba? hem sen kasım olmazsa ocak 2016 olacaksın inşalllaahhh.....BİZİ BIRAKMAYINDA NEREYE İSTERSENİZ ORAYA GECELİM FARKETMEZ:9
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH :)Sizi niye bırakalım, sizin de güzel haberlerini alacağız nasılsa değilmi?
HAMİLE OLMASAMDA BEBİŞLERİNİZİN TEYZESİ OLARAK ALIRSINIZ BİZİDE OLMAS MI :) CANIMMMM NE GÜZEL SÖYLEDİN İNŞ.ben seni nereye bırakırım acaba? hem sen kasım olmazsa ocak 2016 olacaksın inşalllaahhh.....
neşelim kıymetlim olacak inşallah... ben Rabbimden umudumu hiç kesmiyorum.HAMİLE OLMASAMDA BEBİŞLERİNİZİN TEYZESİ OLARAK ALIRSINIZ BİZİDE OLMAS MI :) CANIMMMM NE GÜZEL SÖYLEDİN İNŞ.
hamdolsun. ısrarlarla birz erken oldu ama Rabbim herkeslere yaşatsın. :)Ayyy maşallahNe kadar da çok yakışmış takvimin. O mercimek tanesinin kocaman olduğu günleri de görücez inşallah.
ayyy maşallah senin takvimini yesinler ....... :) allahım nazarlardan korusunben seni nereye bırakırım acaba? hem sen kasım olmazsa ocak 2016 olacaksın inşalllaahhh.....
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ....Merhaba :) bende tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum pzt yada sali yumurtalar toplanir dedi :))) cok heycanliyim Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:)
gözün aydinnnkızlarrrr 10. gün 102,5 8. gün 43,4 dü bu iyiye işaret gibi :))))
canimm sat a göre hesaplanmio benim bildigime göre opu gününe göre oluyo galibaay ama benim sat a göre 3 haftalık daha :) Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. :)))
yok kuzum direk son adet tarihine göre hesaplanıyor. mantıksız gelmişti bana da ama öyleymiş :)canimm sat a göre hesaplanmio benim bildigime göre opu gününe göre oluyo galiba
canım hayırlı olur inş ..ben de yeni başlayacağım ne zaman başlanıyor ilaca ve kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyorMerhaba :) bende tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum pzt yada sali yumurtalar toplanir dedi :))) cok heycanliyim Allah herkesin gönlüne göre versin insallah:)
genelde reglinin 3. günü iğnelere başlarsın yumurtanın vereceği cevaba göre toplama işlemin olur reglinin 12-14 günleri arasında sonra döllenmeye bağlı olarak toplmadan 2-3-4-5 gün donra transfer gerçeklşircanım hayırlı olur inş ..ben de yeni başlayacağım ne zaman başlanıyor ilaca ve kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor
çok güzel olmuş takvimin maşallah canım. kasım anneleri topigini kim kuracak?genelde reglinin 3. günü iğnelere başlarsın yumurtanın vereceği cevaba göre toplama işlemin olur reglinin 12-14 günleri arasında sonra döllenmeye bağlı olarak toplmadan 2-3-4-5 gün donra transfer gerçeklşirhayırlı olsun ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?